Üdvözlet az újaknak és csak bíztatnálak benneteket hogy keressetek km-et! Hála istennek azért mostmár van elég kaland és nem hiszem hogy ne férnétek be vhova...
16 éves vagyok kb 6 éve játszok és mindig jk voltam.
Kedvenc karaktereim: gladiátor, paplovag, pap.
Első törvénykönyves szabályok szerint játszok.
Szombathelyi vagyok. Kedvenc elfoglalságom a szerepjátékozás és a számítógépezés. Ennyit magamról, remélem minél elöbb játszhatok.
A csevegő topicjait figyelgesd,mert ha vki új kalandot indit azt meghirdeti és lehet jelentkezni.Gyorsan le kell csapni rá és küldeni kell az adott kmnek
Jo par ev eltelt, miota utoljara kezembe vettem barmelyik maguskonyvet. Mint majdnem mindenki en is ezzel kezdtem, azonban 6 eve kizarolag D&D-t jatszom. Elerkezett az ideje, hogy visszakanyarodjak nagy adag nosztalgiaval a magushoz, de sajna IRL ez nem megoldhato. Remelem, itt kicsit kielhetem magam. Igazabol teljesen uj vagyok itt, es nem nagyon tudom, mi hogy muxik. Segitsegeteket elore is koszonom.
Magamrol csak annyit, hogy debreceni vagyok, "10 eve nyomom az ipart", kedvenc kasztom a harcos és a pap, kedvenc fajom az ember.
Üdvözöllek az oldalon! Előszüris azt tanácsolnám olvass el minden mintaféle "új húsnak" szánt topikot, mert találsz benne olyan dolgokat is, amik a könyvben nincsenek benne, lásd pl a karakterek érzék kidobása. A jelző miatt előre is elnézést, csupán mókásnak szántam a félreértések elkerülése végett. Itt a csevegőben lesegesd a fórumokat, és ha látod, hogy egy KM új kalandot szeretne indtani, hát csapj le rá ne légy rest, és jelezd számára jelentkezési szándékodat PM-ben és a fórumon egyaránt! Remélem mielőbb belekerülsz egy kalandban, addigis türelem, és ne csüggedj, úgy néz ki, mostanság nőtt a KM-ek száma. Esetleg megérdeklődheted ezt az olyan kalandok mesélőinél is, ahol átfutfutva-belenézegetve az adott topikba úgy látod, kevesebb a jK, és már megy a játék, hátha alapon, bár erre azért kevesebb relációt látok. Nos, mégegyszer üdv körünkben!!!
Dianne/DAH
A férfi a világot akarja uralni, a nõ csak a férfit...
18. életévemet töltöttem be agusztusban, s legkedveltebb elfoglaltságom a Miracle Adeptia Guns Urrus Sorrate, azaz M.A.G.U.S. böngészése.
Lassan 4 és fél éve játszom rpg-n, s olvasom a mágus regényeket, de sajnos erről a netes oldalról csak néhány hete hallottam, egyik jó barátom Desond Tiny ajánlotta számomra. S szeretném felvételemet kérni a játékos karakterek közé.
16 éves vagyok és 1 éve játszok, de még csak a M.A.G.U.S.-t próbáltam. Hallottam más szerepjátékokról is de még egyet se próbáltam, mert nem igazán van rá itt Miskolcon érdeklődés. Szívesen kipróbálnám a M.A.G.U.S.-t online is, kíváncsi vagyok milyen lehet.
[code]Udv mindenkinek!
Mohreb el Yasim vagyok es koszonhetoen vilagtol valo aktuali elszakadtsagomnak es a szerepjatek hianyanak jottem a forumra hogy jatszhassak amenyiben napi 1-2 hozaszolas nem szamit ekvesnek, ha pedig porgosebb a forum elet akor csak nezelodnek (amugy 20 vagyok es mar 12 eve jatszom ... de tenyleg )