Belegondoltál már, hogy a képzettségek 4. szintjén lehet a Képességeket növelni? Ezt azért szerintem nehéz lesz beleszőni, főleg, hogy a JK-nak kell kiválasztania, mit is akar fejleszteni...
S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta, Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."
Ha valaki (akár első szinten is ) 4. szintre növeli valamely képzettségét, akkor a kapcsolódó képességén emelhet 1 pontot. Ha több Képesség kapcsolódik a képzihesz, akkor ki kell választania egyet... Pl: a kari felnyomja a fegyverhasználatot hosszúkardra 4. szintre. Akkor növelheti az Erejét, vagy Ügyességét vagy Gyorsaságát 1 ponttal. A három közül az egyiket. Ha megint vesz fel egy másik fegyverre FH-t 4. szintre, akkor már csak a maradék kettőből választhat és növelheti így. De ha más képzit növel meg, aminek szintén van mondjuk Erő követelménye, akkor megint növelhet az erején...
Ezt a faju maxig tudja csinálni, ami embernél mindenütt 18. A többi fajnál is max 20. Az Adottság képzivel is csak max 20-ig lehet növelni képességet. De az univerzális minden fajra...
S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta, Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."
Megnéztem.Annyi gondom volt hogy a pap iskolát kiválasztottam és emiatt ingyen kapom a kegyelt hátteret ám ha ezt beállítom levonja érte az 1 kapot amit nem kellene.De a többit jól számolta nekem
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató