• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 35 / 338 • 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 338

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2007.02.10. 22:34

A fejlesztõiben euz inkább... ott vár mindenkit egy eldöntendõ kérdés. Ezekkel a változtatásokkal csak az lesz elérve, hogy mindenki zárt kalandban fog játszani.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.02.10. 22:47

Mivel a feladatom, hogy az oldal szabályzatát betartassam mindenkivel (tudom Sion ez most hülyén néz ki, csak arra kérlek gondold végig), így felhívnám a figyelmeteket arra, hogy az egységesített szabályzat miatt - mi vonatkozik a zárt kalandokra és a szabad térre is - induló karakterek csak és kizárólag elsõ szintûek lehetnek.
Mivel a megvitatás még mindig zajlik a fejlesztõi részlegben a karakterek titkosítása avagy teljes publicitása között, így maradjunk annyiban, hogy csak a KM-nek külditek el, és ha lekonkretizálódott minden szabadon választható a közzététel azonnal, avagy a szabad játéktérre való kikerülés elõtt. (Lényegében mindegy, mert elõbb-utóbb közzé kell majd tenni.)
Garcia! Ha arra értetted a kedvcsappanást, hogy nem 4-6. szinten kezdetek, akkor nem értem. Elvégre minen induló karakter itt kezd - azért elsõ szintû mert kezdõ .... akkor lépett ki a nagyvilágba.... És nekem ne mondja senki, hogy elsõ szintû karakterekkel nem lehet normálisan játszani. Szerintem pedig igazán úgy élvezetes, ha a legelejétõl játszunk egy karakterrel és rendesen megdolgozunk azokért a szintekért.

Érveidet most olvastam mire ezt végigírtam.
Megértem, ellenben: a fantázia megmaradhat... hisz egyszer csak elérnek a 6. szintre és akkor a kari ott fog tartani ahol jelenleg szándékoztok kezdeni - a szintlépéskor meg megveszik - felveszik - azt amit elgondoltak. Tekintsük ezt úgy hogy a 6.szint eléréséig nem az elõtörténetben írják meg mi történt, hanem végigjátszák. És még így is lehet kötetlenül szórakozni, mely egyébként is célkitûzés volna.

Remélem megértitek mindannyian álláspontomat - mely kivételesen egyezik Hakeáéval.

Navaratna:
Mivel a régiek közül ki több mint egy éve, ki kevesebb eleve zártban kezdtünk és magasabb szinten érdekes volna lefokoznia elsõ szintûvé karakterét. Hiszen azt a tudást megszerezte. Játszott itt vele a fórumon sokat - ezt elvenni és ismétetlen megszereztetni vele, olyan volna, mintha mindenkinek éretségiznie kellene kormányválltáskor. Én ezt nem érzem kivételezésnek, hisz megdolgoztak (dolgoztunk) azokért a karakterekért. És ha lefokoznánk az olyan volna, mintha meg sem történt volna vele mindaz amit itt játszottunk velük...
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2007.02.10. 22:49

Ú TÖRTÉNELMI PILLANAT!!!!!!!!!!

EGYETÉRTEK YVETTEL!!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.02.10. 23:08

Puszta kíváncsiságból...
ha azt mondanám leendõ játékosaimnak, hogy mindenki hozza a kedvenc feljátszott karakterét, akkor mi történne???
Nyilván az asztali játékban v. más fórumon szerzett szintek is megdolgozásnak számítanak...
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2007.02.10. 23:14

Ha én azt mondom, én 3 évig játszottam és most van egy 16. szintû nekromantám, hozhatnám hozzád? Igazat mondok. Ellenõrizd le hogy nem. :?

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.02.10. 23:28

Figyel Yvett! TE tudod a legjobban, hogy például Salah nevû karakteremmel nem dolgoztam meg a szintekért mert eleve magasabb szintûnek kezdtem a te játékodban vele...akkor hol itt az igazság? Most magam ellen beszélek, mert örülhetnék neki hogyha túlélem a dolgot akkor mehetek vele, de mi értelme, hisz az a kari a te kalandodhoz készült, fel lett írva azt hiszem 5. szintre, csak úgy...hogy már játszottam vele? Kit érdekel? Engem nem túlzottan, nem tápolok, és nem kötõdöm a karikhoz úgy mint a gyerek a csecshez...Komolyan, nem értelek benneteket! Lusták vagytok egyenlõ esélyel indúlni mint egy kezdõ? Hisz ez csak játék emberek! :D Megdolgozott érte mindenki hogy ismerjük egymást, tudjuk ki hogy játszik, ki milyen, kire miben lehet számítani, ezért dolgozott meg mindenki aki már zárt kalandban játszott itt! Azt jogosnak tartom, hogy a tapasztaltakból legyen Helyszínmodi, ne abból aki most jött be, de ha nincs más akkor persze adunk esélyt, miért is ne?...de azt nem tartom jogosnak, hogy bárki régi karaktert hozzon, olyat ami nem elsõ szintû a nyilt partiba. A zártba természetesen vihetné tovább mindenki a régiket is. Ez csak így lenne jó.
Másrészt, ha zárt kalandot akarnának mesélni, akkor olyan szintûvel mehetne mindenki amit a km enged neki, de azokat ne lehessen áthozni a nyíltba. Így nincs összeveszés, mindenki játszhatna a kedvenccel, akivel már régóta és megérdemelten játszik ott lennének a zárt kalandok...a nyílt pedig egy nagy közös játék lenne.
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.02.10. 23:33

Az egyedül a Te lelkiismereted kérdése, hogy igazat mondasz-e... Én nem akarnám ellenõrízgetni, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet.

Engem az érdekelne, hogy ne legyen túl nagy különbség a többi JK és a Te karid között, ha esetleg az lenne, akkor hozhatnád a 2. legnagyobbat pl: 11. szint 8)

Ha passzol a többi karakter koncepthez akkor nincs akadálya NÁLAM

Ha fejvadász v. intrikálós, egymás ellen is játszós kaland az igény ott még a kapcsolatokat és az erõforrásokat is mérlegre teszem...
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2007.02.10. 23:40

Akkor jövök hozzád egy 11. szintû nekromantával. vele csak 2,5 évig játszottam. Alyr nan Khordaknak hívják.

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2007.02.11. 7:44

ISTENEM!

Nem gondoljátok hogy egy kicsit nagy feneket körítetek ennek az egésznek?

Hakea:
Én tudom hogy rengeteget bíbelõdtetek ezzel a szabályzattal és próbálod betartatni, de kicsit szigorú lettél! Miért nem játszhatnánk egy zárt kalandot a többiekkel a KM szabályzata szerint? Én speciel nem is akarnám ezt a karimat nem hogy a nyitottba, de még más kalandokba sem átvinni, legfeljebb Garcia ezen kalandjának folytatásába, ha ez a kaland olyan jól sikerül és ha lesz folytatása, bár igaz hogy ez a karim most nagyon jól sikerült! És ha esetleg úgy döntök hogy küldök karit a nyitottba akkor biztos egy 1. színtût fogok!

Yvett:
Én játszottam már pár kalandot 1. színtrõl és 3-4-5. színtrõl is kezdve és meg kell mondanom hogy az utóbbi nekem jobban tetszett, mivel akkor már valamennyivel több tudással és/vagy erõvel és egyébb képességgel rendelkezik a karakter, amit jobban ki lehet játszani. Ha a játékosok és a KM megbeszéli hogy 6. színtrõl kezdjenek a karakterek mert éppen ez egy olyan kaland lesz ami ilyen színtû karaktereket kíván meg, akkor nem értem hogy miért kell ebbe beleszólni! Szerintem ezzel a játék adta szabadságot csökkentitek ami személy szerint nekem nem tetszik, hiszen a M.A.G.U.S errõl híres és népszerû, hogy rengeteg teret, lehetõséget és szabadságot nyújt a KM-nek és a kalandozó játékosoknak!

ui:Kíváncsi lennék Con és Sion hozzászólására is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nekromat 2007.02.11. 10:17-kor.
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.02.11. 7:59

Üdv!

Teljes mértékben Nekromat álláspontján állok. Így mégegyszer nem írom le. :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.02.11. 12:04

No idejöttem dühöngeni, de szerencsére úgy látom messze nem olyan vészes a dolog mint beharangozták. Remélem nem azért mert a moderátorok már megtették a dolgukat...

No de akkor, bár továbbra sem értem mi a probléma mert ez egy zárt játék, de mivel a fejlesztõk szerint megfolytanánk a nyílt rendszert, ezért rendben. legyen 1. szint. Ha valakinek így már nem felel meg, higgye el én sajnálom...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2007.02.11. 13:11

Bár igaz így írhatom át a karim értékeit, de legyen!Ha ennyire ragaszkodnak hozzá a modik!Garcia akkor majd ismét elküldöm a karilapom a megváltozott értékekkel!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.02.11. 13:39

Sion írta:No idejöttem dühöngeni, de szerencsére úgy látom messze nem olyan vészes a dolog mint beharangozták. Remélem nem azért mert a moderátorok már megtették a dolgukat...

Természetesen nem

Sion írta:No de akkor, bár továbbra sem értem mi a probléma mert ez egy zárt játék, de mivel a fejlesztõk szerint megfolytanánk a nyílt rendszert,

Ezt egyáltalán nem értem, miért folytanánk meg a nyílt rendszert??? közünk nem lenne hozzá... á mindegy

Sion írta: Ezért rendben. legyen 1. szint. Ha valakinek így már nem felel meg, higgye el én sajnálom...

Sion

Legyen kezdjük elsõ szintrõl. A szintlépéseket megítélésébe gondolom senki nem akar beleszólni... magyarul akkor és úgy léptetem szintet a játékosaimat, amikor és ahogy akarom...
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2007.02.11. 13:48

Garcia küldöm a javított karit!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nekromat 2007.02.11. 13:50-kor.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2007.02.11. 13:48

Garcia: Nyugalom. Úgy látom nincs elég széles perspektívád az OM problémáit globálisan látni, de ezért nem is rólak meg téged. A lényeg, hogy a zárt kalandok kötetlensége és mindennemû elkülönítése a szabad játéktól elvinné a JK-kat a szabad játéktól, elsorvasztaná az általunk kigodnolt rendszert és egy helyben toporogva ott állnánk, ahol eredetiekben álltunk a fejlesztés igényének felvetése elõtt. Igazából errõl lenne szó. Köszönjük a megértést mindezek iránt!

*** / az új fejlemények ismeretében/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tysson-lar 2007.02.11. 14:08-kor.

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 35 / 338 • 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 338

Vissza: Csevegõ