És eljött, amit korábban már beharangoztam! Felkerült az Aranymosás honlapjára új regényem első fejezete! Olvassátok el, osztályozzátok, és ami a lényeg, véleményezzétek! A hozzászólások nekem is hasznosak, így kaphatok visszajelzést arról, mi tetszett és min van még mit csiszolnom. No meg az jobban számít, mert névtelenül könnyű akár indokolatlanul is pozitív, vagy negatív irányba módosítani a csillagozás (szavazás) állását.
Látom mindenkinél zajlik az élet: tanév kezdés, gyerekek ... A suli nekem is elkezdődött és hála az égnek most már a szakdogámat kell írosgatnom Mindenkinek köszönöm, aki írt ide, legalább azért még sem annyira kihalt a fórum
Elnézve viszont a Boldog Karácsonyt és hasonló üzeneteket, éves léptékben nézve mintha ritkulnának az üzenetek száma...
És ebben minden bizonnyal szerény személyem is ludas. Jó ideje nem adtam magamról életjelet, és most is csak egy (esetleg két) postra futja: elnézését kérem mindenkinek, aki rám vár, várt, és talán várni fog, de nem tudtam beilleszteni a napirendembe (hetirendembe...) a rendszeres OM belépést. Karácsony idején ez egészen biztosan nem fog menni, remélem, jövőre viszont igen. Újévi fogadalmat nem teszek, elnézve az előzményeket, erősen kétséges a betartásának a sikere. De cél, hogy sikerüljön.
Ha esetleg mégsem tudnék ezentúl jönni, akkor mindenkinek köszönöm a játékot, jókat szórakoztam itt és ki merem jelenteni, sokat tanultam is; kedves emlék marad. És természetesen a fenntartóknak (fejlesztők, adminok, moderátorok) a lehetőséget.
Nagy BÚÉK mindenkinek! Ezúton meg is ragadnám az alkalmat hogy mindenkit üdvözöljek,mivel mondhatni "újfiúként" így illik.Jó régóta ismerem a M.A.G.U.S. világát csak csapathiány miatt itt szeretném enyhíteni kalandvágyam! Remélem a pangás átmeneti és kalandokban gazdag évben lesz részünk. Üdv!