valaki nem tud valamit az adminjainkról? Lassan indítanám az új mesét, de Con és Yvett nem reagál, nélkülük meg nem megy.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Kicsit kihalt a taverna, de azért szeretném megosztani az ide betérőkkel egy irodalmi élményemet. A Vihar Ibara felett című novelláskötetet olvastam, szépen az elejétől, ahogy azt illik. Érdekes volt közelebb kerülni a manifesztációs háborúhoz, de nem éreztem, hogy a könyv letehetetlen lenne. Viszont, amikor a "Keith Alanson & Norman Feelings: Ibara arany napja" című írás került sorra, hát mit mondjak, lenyűgözött. A stílusa, ahogy leírja a sivatagi tolvaj szemszögéből és utána azt, ahogy a történetírásban megjelenik fergeteges szerintem. A sztori sem rossz, de az egész környezet és hangulat, meg a dialógusok miatt már megérte anno megvennem a könyvet (most meg leporolnom, akkor nem jutottam el addig). Aki még nem tette, feltétlen olvassa el!
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Sziasztok! Látom, amióta nem volt időm erre járni eléggé kihalt lett minden. Nem, nem gondolom, hogy miattam, ennyire nem nagy az arcocskám. Most egy kicsit nagyobb az a hullámvölgy amibe a fórum került. Ennyi. Én újra tudok feljárni hozzátok, s remélem rendszeres is lesz. És tartós!!! Nem csak rajtam múlik. Sajna a munkám eléggé zsibbasztó (átlag a 12 órázás, de kinyúlik 16-ra is néha), s a család, két gyerek mellett néha még pihenni is kellene valamit. De már nagyon hiányzott Mindenki! Hogy ez kit hogy érint sakkozza le magában. Én itt leszek amikor csak tudok.
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Én is jókora szabadságból tértem vissza. Eléggé kihalt az oldal amióta itt hagytam, de látom azért még pislákol itt az élet. Most is játszok egy kalandban és majd nemsokára én is hirdetni fogok egyet...
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Az OM is újra kivirágzik. Újra van adminunk, játékosok és KM-ek, ez igen!
Leonardo Da Vinci
Eddig is volt adminotok, akadtak mesélők is és játékosok is.
Én a szép emlékek miatt tértem vissza. Sok minden ide köt érzelmileg, még akkor is, ha sok régi játékostárs már nem néz errefelé. Majd lesznek mások... :K Remélhetőleg
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Éljenek a hölgyek, akik nem átallanak szerepjátékkal is foglalkozni
Leonardo Da Vinci
Én is jelentkezem már h élek xD Yvett, örülök h visszatértél, rég hallottam felőled A nőnapi köszöntőt pedig minden hölgy nevében szeretném megköszönni a fiúknak ~^^~
Jesszus, eléggé kihalt lett itt minden ... Gondoltam bekukkantok h miújság, de nem sok minden Magamról annyit, hogy május 16án és júni 21én vizsgázom, tessék szurkolni Akik pedig most érettségiznek, azoknak kitartás! Én is túléltem xD
Nem, sajnos most pangás van. Viszont amit szerettem volna neked mondani, hogy kreatív lett a felhasználónév-választásod. A barátnőm jogot tanul (így latint is), és valahogy szóba került a dolog. Ötletes, ötletes.