hát sztem a tk eléggé unalams mikor az ember már x+1 szere kezd el szinte 0-ról 1 karit...Azon kivül nyilt játékok vannak arra felé,ami nem kedves a szivemnek na de mind1 tudom egyéni problematika
Amugy üdv néked Csupa jó tulajdonságaidat olvasva a füledbe súgom,hogy Navar modi nénivel vigyázz és ne mondd meg neki,hogy ilyet mondtam neked
Tudom, hogy a türelem szép erény, hát még a gyakorlása, de Raddaq mester szavaival élve a mennyekbe is csak erõvel és hittel lehet bejutni a kapun, így hát, mély levegõt veszek meg összeszedem nem létezõ bátorságom és félénken érdeklõdöm, hogy mi is leszen mostan az én kedves Maya Kedi Anamur álnevû kis boszorkány karimmal?
Pontosan arra vagy kíváncsi, hogy ha minden Hm elbírálta, mi fog vele történni? ha azokat az apróságokat meg tudjátok beszélni, amivel esetéeg bajuk van, vagy nem értenek, s elfogadják, eldöntöd, mely országban, városban szeretnél játszani. bemeséled magad, de onnantól kezdve a Hm mesél neked, nem magadnak kell.
AMulyan félig Tk félig zárt kaladszerû a dolgo elvileg legalábbis nekem még ezt mondta NAvar De azért még mindig a zárt mellet szevznék ha lehet dönteni,de majd hamarosan kiprobálom a nyiltat is ha hagynak kicsit a suliban
Hát ... Navaratna ... azt hiszem ezek mellett - amelyek szintén nagyon fontos és nélkülözhetetlen információk (az pl. hogy a HM mesél, ez nekem teljesen új lesz - arra is gondoltam még, hogy meddig tart, amig elbírálják a karit, és effélék, mert hát ... játszhatnékja van az ember lányának, ugye ...
Nézd meg az elõtörténet topicot, hogy kik a Hm-ek. S ha valaki még nem bírálta, kérd õket priviben, hogy csipkedjék magukat. Én Navaratna vagyok, de Hm-ként ez a regem. Hétfõn, legkésõbb(!) kedden remélhetõleg mindenki jár majd itt a Hm-ek közül és ellátják véleményükkel a karid!
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Most csak beköszönni szeretnék, de ahogy körül néztem kicsit, azonnal megszületik az elõtörténet is. A nagyja meg van, csak igazítani fogom a jelen helyzethez, környezethez.
Raddaq, Raddaq, Te hétpróbás... Még egy ekkora csábítót!
Nos lenne pár kérdésem, bár mondjuk ha nem lenne minek írnék ide, nem igaz?
Az az igazság nem M.A.G.U.S. oztam már jó rég óta, és az összes könyvem unokaöcsémnél van, tõlem jó pár Kmre, igaz ez az én tragédiám, majd visszalopom tõle õket
Amiket kérdeznék, egy Varázsló karaktert szeretnék indítani, méghozzá egy Wiert, és hogy tetézzem a dolgokat toronit, aki az õs Kyria eszméit éli, és a régi Kyr birodalom visszahozása szíve minden vágya. Bár ez nem nagyon fog sikerülni, fõleg neki egyedül, de ezt elég ha User tudja. Úgy képzelem, hogy barátunk, nevezzük Mansonnak, egy szép kilátásokkal megáldott emberke, aki a mágia tanulásának szentelte az életét, de ifju korába kiütöttek neki a Wier dolgok, vérszomj meg ilyesmi, így ez miatt kicsapták a mágusok közül. természetesen az alapokat tudja, azon kívûl az asztrál és mentál mágiával van tisztába, és ezen térne képzi magát. A mentál mágia van elõtérbe, és érdeklõdik a nekromancia iránt, csak még nem volt lehetõsége tanulni. Tehát egy gonosz szerû jellemû arc lenne õ. A többi mágiaformáról tudja hogy létezik, de ennyi, se az idõ se varázsjelek, se semmi ilyesmihez nem ért, hisz nem volt ideje kitanulni. Utálja, hogy vérivó, és a mágia segítségével amit tanult próbálj kordában tartani magát, de persze ez nem mindig sikerül, szóval ENYHÉN, de tényleg cak enyhén skizofrén is
Azt hiszem így elsõre ennyi, a kérdésem, hogy egy ilyen karakter megvalósítható-e avagy sem, az ötlet maga életképes-e a rendszerben, vagy keressek más ötletet?
Szvsz: 1. Ha a karid wier, akkor nem kyr, sõt, még csak közelébe sem jöhet a kyrnek, ezért fogalmam sincs, miért eltökélt vágya a kyr birodalom visszaállítása, ahol fajtáját habozás nélkül kardélre hányják. Ha annyira kúlosnak tartod a vérivást, javaslom, hogy tharrita varázslót indíts.
2. Amikor kibontakozott nála a wier szindróma akkor még messze nem tanulhatott gyakorlati mágiát.
3. Ha Mansonnak nevezed a karid akkor élbõl visszautasítom a bírák többségével egyetemben 4. Neved ütközik a szabályzattal, kéretik elolvasni :P
Gyerekek annyi varázslónk van mint a nyû, lassan átírhatjuk Onlájn-Herri-Potõr.hu-ra magunkat
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hakea Ello 2007.03.28. 22:12-kor.
Az ötleted sántít pár helyen szvsz: A varázslók képzése nem úgy mûködik, hogy pl asztrálmágiát még megtanultam, többit már nem. Ha ifjúkorában csapják ki az iskolából, maximum a kyr pszit kezde el tanulni, meg egy csomó mágiaelméleti tudás birtokában van. A másik dolog, hogy toronban nem csapnak ki senkit azért, mert wier, hisz minden ami vérrel kapcsolatos, az Tharrnak tetszõ dolog, más kérdés, hogy ha teljesen megvonja magától a vért, az olyan koncentrációvesztésbe fullad, hogy esetleg az miatt nem tud rendesen tanulni, jobban jár, ha néha azért iszik állatvért, ha már mindenkép önmegtartóztató wiert akarsz. Harmadszor, bár min az eddigiek, ez is csak vélemény/tanács, egy boszorkánymestert (fõleg hogy érdekli a nekromancia), sokkal inkább el tudok képzelni a karaktered koncepciójában. Szerintem ezek tükrében (de az elsõ észrevételemében mindenképp) gondold át a karaktered, üdv
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"