Elsõ körben köszönöm a gyors válaszokat, és igyekszem rájuk vagy magyarázatot mondani, vagy átgondolni, és átdolgozni. elõször próbáljuk a magyarázást
Hakea Ello:
1 A Kari maga sem tudat elõször h õ micsoda, utána is próbálta titkolni, de hát van amikor már nem lehet, tehát ezen szempontból, szerintem, hogy miért akarja azt? mert ezt nevelték bele, és saját magát nem tartja wiernek, mondom kicsit skizó lenne.
2 mivel próbálta tudásával visszafogni a külvilág elõl, ezért talán pöppet tovább maradhatott, de természetesen kisebb szinten szeretném kezdeni a mágiát mint egy normális mágus, mondjuk úgy, hogy olyasmi lenne mint egy illuzionista, csak annál picit tud többet is, de full alapokat. de mondom, rég játszottam, már annyira nem vagyok képbe, de valami ilyesmit olvastam anno h a kicsapott mágusból lesz az illuzionista, na én a 2 közé céloznám a karit.
3 a név az módosítható elég könnyen, de alapból Manson Carmennek neveztem volna, de ha nem nem, név van bõven, az nem problem.
Hades
A boszorkánymester azért nem a legnyerõbb, mert fõként elme manipulálásokkal szeretnék operálni, azt meg ha jól emlékszem (ami lehet nem ígyvan) a mentál mágiával lehet. és hogy önmegtartóztató? nem, csak ha tudatánál van, ha elborul az agya akkor nem az, élvezettel iszik…
ennyit a kimagyarázásról, köszönöm az elõzõ véleményeket, és kérnélek, ezt is vegyétek hozzá, ha így sem, akkor jön a B terv, egy másik karakter… pl tolvaj. Bár egy ilyen mentálmágussal jobban lehet bomlasztani.