• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 61 / 95 • 1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 95

hali

HozzászólásSzerző: Ki'bara » 2007.05.10. 11:28

Sziasztok!
Életemben most Mágusozok elösször,de sok jot halottam róla.nem tudom h h fog menni de ha elakadnék benne akkor remélem segitettek majd.Elsöre csak ennyit irnék.
Ki'bara

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.10. 11:40

Szia!

Az istenek hoztak az odalon :D Bármi kérdésed van, tedd csak fel a Tavernában, ha szablyokkal, magussal kapcsolatos kérdéseid vanak a Szabálzavar topicban, de az adminok, moderátorok s mindenki más áll szolgálatodra! :D
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yxorxcyah » 2007.05.29. 20:26

Tiszteletem mindenkinek!

Amióta hosszas szóváltás (és semmiképpen sem szócséplés) után aktiválva lettem mint felhasználó, döbbenten olvasgatom, nyelem, szívom magamba ezt a rég érzett eufóriát, aminek hol nosztalgia illata van, hol pedig szimplán csak a szinte már elfeledett játékélmény és a hajszolásának késztetése vibrál bennem felváltva. Az általános iskolába kerülésem óta szerepjátszom, így igazi lételememmé vált, és mivel már lassan két éve nem sikerült összeülni a cimborákkal (felteszem, itt senkinek sem kell elmagyaráznom, mit mûvel az egyetem, munka, etc. az összeszokott játékos brigáddal...), valós ûr, egyfajta vákuum keletkezett bennem.
Elõkapartam a régi könyveimet, MAGUS-t olvasok és újra meg újra megélem a régi történeteket. Szóval el sem tudjátok képzelni, miféle hiányt pótoltok vagy ürességet töltötök be.
Gratulálni szeretnék a ránézésre roppant komplex és mûködõképes fórumos megoldáshoz. Furcsa, de sokéves online szerepjátékos tapasztalatok (és a phpbb kusza szövevényei közé veszés) után azt kell mondanom, hogy ez a legprofibban megszerkesztett és strukturálisan felépített játék, amit ilyen formában láttam. Sok sikert hozzá, remélem, bokros teendõim közepette egyszercsak mégis játékossá avanzsálhatok.

Köszönöm a felvételt. Ha elõkerül valahonnan az "Új Tekercsem", megalkotom a karakteremet is. Apropó; mi történik, ha mégsem kerül elõ? Ebben tudna valaki segíteni nekem? Avagy ha alaposan körülnézek a fórumon, egy topikban találok értékeket? (felteszem, ekkor meg a képzettségekkel lennék gondban :P).
Nos tulajdonképpen mindegy is. Megyek vissza tobzódni a régi játékokban és álmodozni tovább. Még egyszer: Olá, és gratulátzió.
Yxorxcyah

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.29. 21:02

Hy,

Igazából az UT csak a nyilt kalandhoz kellenek...A zárt kalandokbban tudtommal a régi megszokott nagy zöldes k100-s verzi fut többségben.Merem azt mondani,hogy oda olyan kalandok is fognak indulni még 1 ideig igy ha nem találsz ut és senkitõl sem tudod beszerezni vmilyen formába,akko láttogass gyakran a csvegõt és ha vki új kalandot indit jelentkezz rá ;)

Addig is jó olvasást.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.05.30. 18:06

Közlemény:

A Kereskedõnegyed megnyitotta kaput, a topic nyitva van a nyílt játék számára!
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Minea con Codorra » 2007.06.06. 17:07

Üdvözlet mindenkinek!

Azt hiszem alaposan elsiklott tekintetem efelett a topic felett, dehát ami késik nem múlik. :D

Szóval, a szerepjátékkal hét évvel ezelõtt találkoztam elõször, amikor is a gimiben megkérdezték, akarok-e MAGUSozni. Mintha olyan halál egyértelmû lenne, mi is az... :lol: Elõtte sose hallottam semmilyen szerepjátékkal kapcsolatos dologról, csak a Gyûrûk Urát olvastam, azt is a lovardában ajánlották. Szóval belevágtam életem elsõ, amazon karakterébe, és három évig egész megszállotja lettem a játéknak. Közben az egyik retardált alak közölte velem, hogy nem játszhatok, mert lánynak születtem. :? Így inkább mesélõként folytattam pályafutásomat egy külön társasággal. Kissé kezdett unalmassá válni, hogy én sose játszhatok, mert a mesélõi szerepet senki sem volt hajlandó bevállalni, így sutba dobtam az ET-t és nekiálltam máshol Vampire-zni. Ezután jött a Mage, és a Shadowrun, próbálkoztam az AD&D-vel, Wraith-el, Hunter-rel, több kevesebb sikerrel. Sajnos az asztali partikat elég nehéz összehozni, így online játékok után néztem. Elõször Vampire-vel "szerencsétlenkedtem", aztán a TK-n próbáltam szerencsét, de valahogy nem feküdt a dolog (rendszeresen megfeledkeztem a csp-rõl). Szenvedtem egy kicsit a hivatalos Vampire live-val, de sajnos idõhiány miatt befuccsolt a dolog. Jelenleg online Mage -ezek, de hát "honvágyam" támadt :D , úgyhogy újra szeretnék magusozni.

Szabadidõmben sokat nyúzom a gépet, bár ilyen szép idõben sokszor inkább városnézõ kirándulásokra megyek. Szívesen olvasok Egyiptomról, Rómáról, vagy a keresztes háborúkról, szeretem a jó vicceket, a vidám embereket és a finom borokat.

Így egy szusszra ennyi, azt hiszem mások is nagyjából errõl írtak. Tetszik ez a bemutatkozós topic... :)
Minea con Codorra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.06.06. 19:22

Üdvözöllek az oldalon Minea!

Kívánom, hogy a karakteredet hamar elfogadják, és mielõbb megkezdhesd vele a honvágyûzõ játékodat!

Sok kalandot, jó szórakozást kívánok!
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Minea con Codorra » 2007.06.08. 16:25

Köszönöm, az meglesz! :D
Minea con Codorra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tyris Flare » 2007.06.12. 22:39

Sziasztok!

Én még anno 5.-es kisiskolás koromban kezdtem el MAGUSozni egy iskolai kirándulás alkalmával,ami annyira megfogott,hogy az elkövetkezõ 7-8 évben le se tudtam tenni a könyvet. Aztán másik városba költöztem,és kiszakadtam a már jól megszokott társaságból.Szerencsére voltak barátaim az uj helyen,akiket sikerült rávennem,hogy próbálják ki a játékot. Idõnként összejöttünk és jol szorakoztunk,bár korántsem olyan gyakran,mint régen.Az egyetlen hátulütõje a dolognak az volt,hogy én voltam az egyetlen,aki ismerte a szabályokat,hogy mit? miért? hogyan?,így rám hárult a mesélés feladata.Nincs semmi bajom a KM-kedéssel,csak egy idõ után szivesen játszottam volna egy kicsit 2 mesélés között. Sajnos pár év mulva ez a banda is szétszéledt,ugyhogy már egy ideje egyáltalán nem foglalkoztam a MAGUSsal. Aztán egyszer csak rátaláltam erre az oldalra és ihletet kaptam, gondoltam beköszönök.
A végére tartogattam egy kérdést,mégpedig: van-e rá mód,hogy megnézzem hogyan is zajlik itt egy kaland (amolyan külsõ szemlélõkénet),és ha igen,akkor hol tehetem ezt meg? Választ elõre is köszönöm
Tyris Flare

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.06.12. 22:49

Szia!

Üdvözöllek az oldalon - örülünk, hogy idetaláltál :)

Kalandokba benézhetsz - de ki kell emelnem, hogy kétfajta játék folyik az oldalon:
1. A Zárt kalandok fõtopikban találsz több különálló kalandot, melyek fix létszámmal és emberekkel folydogálnak.
2. Az Antisstól kezdve Taba el Ibaráig bezáróan pedig nyílt (szabad) játék folyik. Változó létszámmal, és ahol a karakterek szabadon vándorolhatnak a helyszínek között.

Bõvebben egyébként a Szabályzatban, az Online Játékban és a GY.I.K.-ben olvashatsz a két játékformáról.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.06.12. 22:52

Yvett megelõztél már épp írtam volna Tyrisneki :) Elveszed itt az ember szórakozását ejnye bejnye szégyeld magad :)
Üdv Tyris
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.06.12. 22:58

Garmacor írta:Yvett megelõztél már épp írtam volna Tyrisneki :) Elveszed itt az ember szórakozását ejnye bejnye szégyeld magad :)
Üdv Tyris

Ne tessék :off: -ni, mert lehet nem csak a szórakozást veszem el... :wink: :P (és nem szégyellem magam :) - csakazértsem! :D)
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.06.12. 23:00

igenis fönökasszony :)
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Raqul Con Ravore » 2007.06.14. 10:48

Hogy lehet képet berakni a kari mellé pllííz a lelkem a tét????????? :twisted: :evil:
Raqul Con Ravore
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 58
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2007.06.14. 10:52

A profilodnál. Fenn, a kijelentkezés gombtól jobbra, szinte a sarokban. Ehhez azonban kell egy feltöltött kép, amit belinkelhetsz.
Képfeltöltéshez ajánlom a:

REKLÁM írta: http://www.kepfeltoltes.hu
http://www.kepfeltolto.hu
oldalakat.

Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger
I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer
I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger
Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya

Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..."
Kanye West - Stronger

UT-s karakter generáló excel táblázat
Példakari a táblázathoz (egyelőre üzemen kívül)
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 61 / 95 • 1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 95

Vissza: Csevegõ