Örülök, hogy még mindig elérhető az oldal! Nagyon sok régi szép emlék köt ide. Ezért is néztem be újra, olvasni pár történetet. Nem tudom Con milyen terveid vannak, de hála érte hogy fenntartod ezt a kis szigetet! Jó itt néha megpihenni.
Uff, megmondom őszintén gondolkodtam már azon, hogy írok egy körüzenetet, hogy mindenki mentse amit szeretne, mert most tavasszal már nem hosszabbítom a dolgokat. Az a baj frissíteni kellene a buzi gdpr miatt, de nagyon macerás, anélkül meg ehh...
Szóval nemtom. Meglátjuk még mi lesz. De örülök ha nosztalgiáztok.
Üdv minden régi és új ismerősnek! Csatlakoznék az elöttem szólókhoz. Jó látni,hogy még mindig működik az oldal. Sajnos a régi email-em màr nem él. Így újra regisztráltam,hogy olvasgathassak, szemezgethessek a régi történetekből. Még az is felmerült bennem,hogy talán egy nagyon lassú történésű, heti egy-kèt hsz l menő 'buliban' benne lennék. Szép estét mindenkinek.
Valóban jó hogy még mindig működik az oldal, sokszor merítek ötletet a régi kalandokból.
Joe! Benne lennék egy lassú játékban, viszont előtte tudnom kell a rendszert: ÚTK v ETK. Részemről a új a nyerő, régen cimbikkel az első könyv szerint játszottunk...sokat, nagyon, de ma már nem bírnék alapfok/mesterfokba játszani.
WOLFTERN
Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben