Nem tudom abban mi egyszemélyest fedeztek fel, hogy "beáll és mint egy közzülük..."?
Az egyszemélyes tekergõk azok a tiadlani, meg az ereni követek. A csapi-kapi meg még nem is egyszemélyben megy, hanem más nép sarjait kûdi maga elõtt a vágóhídra. Inkább a léha 31.-esek.
Részetekrõl nem tudom. Én eléggé lefáradtam és most ilyen hangulatban vagyok, de sztem lassan inkább lépek aludni és majd holnap megint szembesülök, hogy milyen sokat lehet éjszaka és napközben haladni a kalandunkkal.
Szerintem az RT lassan Szúnyogok lesz. Azívjuk egymás vérét hõsiesen Nem hagyunk ki semmibõl és mivel méltányolta Sebát a nagymester, nem tudom, egy ezredes min hõzöng hogy senkiházi külhoni és vágóhídra viszi az unió fiait...Mondom én fáradt vagy és elfogult de pont ettõl izzik a tûz a kalandban!
Már egy órája reagoltam volna, de nem tudok Igricként belépni.
Elõszõr szopatott Con a törvénytelen jelszóval, de most, az új jelszó beillesztést se fogadja el. (Igen, megnéztem, láttam hogy azóta változott, de szar se történik, amit szeretnék) Nem tudom hogy a szín zavarja-e amiben Con ír, vagy egyéb, most beviszem papírról manuálisan, ha úgy se megy, akkor szarok az egészbe, és Userként fogok mesélni.
Sikerült. Bocs a nyersességemért, de annyira felhúzott az a kínlõódás azzal a lehetetlen jelszóval, hogy felforrt az agyam.
Aki kitalálta annak egy microchipek, meg nyomtatott áramkörök vannak a fejében.
Con!
Én egy munkában és a szürke világban megtört, megfáradt retardált humanista vagyok. Kérlek légy rám, tekintettel, de én még nem bináris kódokban írom alá a nevem....
Hát a piperköc szoknya pecér kocsma töltelék helyett inkább azt mondom,hogy ellenséges papok likvidálója Ja és quator mielõtt a megmondtam részre térsz mivel védelemre akarsz berendekzkedni,amivel nincs is semmi gond,nos lekzedhetnél felhealelni a sérülteket,mert most is van kb egy 4x túl erõ csak az különbség,hogy még fáradtak is vagyunk mig õk pihentek... Igy ha nem tévedek Eran kapitány nem árt minden plusz ember ha jól tudom...
Egyszer véletlenül úgy írtam az elején, és három modi háromszínben világító lábacskája rúgdosta a seggecskémet! Hirtelen annyi modi nyúlt a hómom alá, hogy el ne essek, hogy teljesen zavarba jöttem! Tán még az elõ oldalon se voltam túl, aztán elkezdtek babázni, mint a gyereket, aki az elsõ lépéseket teszi!
Bár fejlõdnek, mert az utobbi idõben elkövettem mégegyszer, de ott már rámhagyták...
és az a legjobb mikor a ranglétrán állján állsz és mindig ugyan azért többször lecsesznek,de a tetejében egy problémára-amirõl kikéred a véleményüket-mind különbözõ megoldást nyujtanak és egymásét is leszolják,de ezt még sem teheted szóba Személyes tapasztalat nálunk LEhet azért nem szóltak,mert nem vették észre?Hm...nem hiszem...CON!!! bug van a rendszerben és Castor lebukott tessék kamatostul Végre a km felvilágositotta a jk-kat,akiket már 1 ideje szugerálni probáltam,hgoy lehet,hogy a bárdocska tudna a legjobban haladni ezen a terepen fõleg mert illar meg ráadásul ugyis õ a pap likvidátor és csak álneve a piperköc szoknya pecér kocsma töltelék ,amit az álcázás kedvéért sajnos alaposan ki kell játszania
-Apu!!!
-Tessék fiacskám.
- Akkor ezt most hogy is kell?
-Menj anyádhoz, ilyenekkel õ foglalkozik!
-Anyu?
-Tessék fiacskám.
-Akkor ezt most hogy kell?
-Menj Apádhoz! Várj, mégse, mert neki fingja nincs az ilyesmirõl!
Mekkora lenne már, hogy a Tharr papok egyike Jáksó lenne feltenné a parókát és átnyújtaná a pezsgõt, hogy ez a kész átverés só, és akik a védelmen maradtak hátra, nyertek egy hurikkal teli utat, a kirohamozók meg csak egy üveg pezsgõt...?