Jaj, mint egy Km a sok közül csak annyit tudok mondani az újaknak, hogy várjanak türelemmel, biztosan indítani fog majd valaki kalandot valamikor... ha meg nem, hát várjanak a Szabad Ynev topicra, ahol KM nélkül lehet majd játszani... de addigis: türelem!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Szeptemberben várható, hogy majd indítok kalandot Kmként, mindezt annak függvénye, mikor kötik be már otthon a netünket. Amilyen pancserok, akkor, amikor már az egyetem is elindul...
Nos, ami a kalandomat illeti a harcos beállítotságot arra értettem, hogy nem szeretnék hosszú tömött sorokban jelentkező varázshasználókat látni, egyébként azt hozol, amit akarsz, de ha paplovagban vagy ilyesmiben gondolkozik valaki, akkor azért lehetőleg ne a sötétebb menntalitású karakterek közül válogasson...
A férfi a világot akarja uralni, a nõ csak a férfit...
Ha Con ideje engedi és az áthelyezési kérelmem is elfogadja, akkor jelentkeznék Dianne/Sig. kalandjába.
Egyelöre lássuk számomra ismerös KM keze alatt mi sül ki belöle(m).
"Nem ismertek félelmet, bajnokok. Lelketek rezdületlen tó, hitetek a tökély üressége. Talán csodálnom kellene." /Arval d'Incarra/
Nem lehet, nem veszik föl, sőt mi több, ki is nyírják mihelyt kiderült. Kéretik elolvasni a Tizedik c. regényt, és Fernando történetét figyelni, akit még gorviki varázslóegyetemre sem vettek föl.
Dianne: Limi karijával mi lesz? Azzal össze vagyok nőve, nagy gond lenne ha NJK-ként vinnéd tovább?
Wier az nem rassz, a Wier beteg. Átkozott. És MTK-HBG világosan leírja, hogy nem lehet varázsló. Miért is lehetne? Kinek érdeke, hogy egyáltalán éljen egy ilyen? Tharr birodalmában esetleg, de Pyar kultúrkör kizárja az ilyesmit.
Majd akkor lesz hivatalos a dolog, ha
-kapok majd KM státuszt
-ha a feltételeim adottak
-és ha az új kaland topichoz írok, addig ez csak egy lehetőség, ne tessék beleélnie magát senkinek!