Mi van ma? Hazajövök és nem folyik ki a szemem az RT-sek 5 oldalas évõdését látva. Nincs 52-szer lereagolva mindenk JK és a km oldaláról is a cucc. Sõt! Most nem is kerültem szóba, mint céltábla a hülyeségnek. Kivételesen nem az én véremet szívjátok!!!
Nyugi, Schinter, nem bántunk, csak majd simogatunk.
Az abbit olyan lesz, amilyennek a KM mondja...öhm, amúgy honnan tudjátok hogy egyáltalán abbitot visel...? Ez komolyan oda van írva a reagba? Csak nem vettem észre?!
Hm, pedig meg van rá az esély, hogy megdöglünk. Sõt. Most van csak igazán! Igen rövid kaland lesz ez nekem Igen, Quator, megmondtad Maradtok 2-en a kalandban Schinterrel...
Hát ami azt illeti ha most megfordultok sztem még meguszthatjátok...Jobb tatogatni az erõtöket mint lemészároltatni magatokat...mondjuk a másik meg,hogy hátha Ranill lovagja segitségetkre siet tán bár az utóbbi kötvehiszem
Nava!
Ja, természetesen ment Zak is, bocs, csak most kissé dekoncentrált vagyok, mert hajtottam a melómat. Igen, persze, Zak is ment és harcolt. Most külön nem térek ki rá, ez a baki már benne marad.
Castor gondolom kilehettél, de ezzel sikerült felvidítanod a reggelem: "Haratasima kilép a SÁRLÁNY idejébõl. Tudom elírás csupán, de hirtelen nagyon jól hangzott.
Gondolom a Seba, Eran, Haratasima elér titeket a lovasság... résznél igazából Faren lenne a középsõ és sajnos/szerencsére nem teleportálódtam oda.
Nava: Hirtelen milyen szépen tud imátkozni a "mocskosszájú" kapitány.
Shinter: Sajnos el kell keserítselek. A pap, paplovag nem azért van a csapatban, hogy örök Ép-, Fp-gyárként mûködjenek. Ha annyira fáj és mégis tenni akarsz hawsználd az elméd hatalmát és kerekedj felül.
Egyébként a kialakuló harcra két dolog: 1, Én megmondtam. 2. Megnézem hátha van valami, ami ilyen messzire is hatásos lehet.
Nem ismered te még Sebát...csak a szakasza miatt beszél csúnyám, azok a fütykös szó nélkül nem értenek semmit... Tud õ úrinõ is lenni, már csak azért is mert nemes
Aha, kiderül, a legnagyobb kujon Hatarasima. Sárlánnyal kavar, peeersze, lassított idõ, meg ilyesmik, és közben becsajozik a Sárlánnyal...