Amugy Quator sajnos el kell,hogy keseritselek,hogy egy pap/paplovagnak az lenne az elsõdleges dolog a teamben,hogy healeljenek ugyanis harcban a többieknek vannak sokkal hatásosabb varijaik...Mig a fanatizálás és egyéb morál növelõ dologhoz elég 20-30 mana...Van az úgy,hogy az embernek be kell osztania-ahogy én is tettem -,de ez csak szvsz... nem szólok bele úgy játszol ahogy akarod,de sztem Eran mint ezredes jól tudhatja,hogy egy ekkora harcnál az elsõ órában ellõni minden varit eléggé badarsság...Bár még imádkozhat a hivõivel Ami a Y fájdalom csillapitsát illeti...Sebeket nem tünteti el,igy idõvel lehet,hogy halálba hajszolja magát az ember tekintettel arra,hogy nem érzi a fájdalmat.Ekkora csatánál szintén bolondság,ami egy utolsó lehetõsségnek nem rossz,de még nicns vége a harcnak....
Hû, de alapnak tûnik itt mindenkinek az isteni gyógyítás! Útilapu, sebkötözõ gyolcs már a múlt század találmánya? Hm, érdekes, nekem elébb a felcser jutna eszembe s csak nagy bajnál, haldoklónál az isteni gyógyítás...vagy ha a fél kezem leszakadna...Ez sem olyan szórjuk az áldást boldog boldogtalanra mert éppen képes vagyok rá! Morr...és ámulat.
Ám az igaz, hogy Aries igen derekasan küzdött, van, akit ez megindít, van akit nem, ez benne van a pakliban.
Hát sztem egy ilyen magas szintû party tagjai számára az Isteni gyógyitás már nem esik messze.(beleértve a gyógyitalt is,hisz az is isteni eredetû).Egyes Istensség papjainál/templomaiban(pl.reina v. Krad) jó pénzért osztják gyógyitást tudtommal...
Az hogy karim tettei kit és mennyire hatja meg...nos nem érdekli annyira ugyanis a kocsma megmaradt és maradt még pár ember akivel lehet inni Az már sokkal jobban zavarja,hogy vészhelyzetben kire/kikre számithat,de most legalább levonta a következtetést Csak kár hogy azoknak nem segithet
A karik nem egyformák. Ariesnek alap, hogy várja a gyógyítást, Sebának nem. Ledönti a gyógyitalt, mert szükség van rá, de ha választ, inkább a felcser az elsõ. Ezzel szerintem nincs semmi baj, jól is van így, hogy színes a társaság. Nem értem mért van jajongás itt azon, hogy kit nem gyógyítottak és mért nem. Tessék jól lenni
Csinálok már egy kis számvetést, eddig min rúgtuk össze a port kissé vagy nagyon Rt kapcsán, ha valamit kihagytam, számítok rátok
-gyógyítás mágiával mértnemazonnal -meghalunk vagy nem és ha nem mért nem -...márpedigaszabálykönyvszerintagyógyítás... -abbit az most mágikus vagy félig az vagy egyik sem vagy mindkettõ? -mérföldek és méterek -ööö?
Itt ragadom meg az alkalmat, hogy a Schinter-féle fiaskóhoz hasonló félreértés ne legyen, (várom a reagot, de nem jön, mert a JK azt hitte nem kell), hogy jelenleg még Saggaras reagjára várok.
Nava:
Mi történt?Csak nem bánt vmi?Akarsz róla beszélni?
Ayana:
Grt.Az orvosi egyetemen megvan hirdetve Japá kurzus vagy elhet,hogy csak külön óra nem tudom...De ha mondztad volna korábban szóltam volna Csak a kezdeti lelkesedés ne hagyjon aláb mikor megláttod,hogy nem is olyan könnyû
Ácsi. Hagyjad Navát, már PM-ben lefutott a dolog rég. Több volt a füstje, mint a lángja, nyugi. Egyébként tényleg bántja valami, az hogy most nem lehetsz velük, hogy a toroni oldalon keresd azt a kocsmát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.14. 20:56-kor.
Schinter!
Amúgy Yvett szerintem mostmár nyílvánosan fel fog akasztani, mert ismét egy jó hosszú offal gazdagítottad a Játék elõttit. Ez kb már a 3-4 eset nálad, nem tudom hogy az OFF iránti vonzalmad mibõl táplálkozik, ha ugyan tényleg az Offokhoz vonzódsz...Mi van tudat alatt te akarsz valamit Yvettõl? ...Akarsz róla beszélni?
Látom buksz a japán gésa-avatarokra.
Kis perverz...