• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 74 / 201 • 1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 201

Re: Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2008.02.08. 12:59

Huor Aikanáro írta:Egyébként az alapötletet Hakea Ello-nak köszönhetem,és ti is! :D ( Erigow Csillaga(Zárt kalandok tavernája) - 16-os oldal - "A vén szarka kölykei" című kaland értékelése )

Köszönnyük Hakea :)

:oops:

Már készen van egy hasonló a későbbi események alapján, ha vége a fejezetnek akkor el is küldöm.

Az abaszisz.extra.hu oldal meg egy vicc. Szomorú, hogy míg én kb. egyedül szenvedek a projektemmel, ilyen baromságra azonnal kapható egy teljes gárda. Fukk dem.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.02.08. 13:00

Ayana írta:
Ichigo írta:Dr. McCay meg együtt dolgozik egy Wraith-szal(aki Sheppard-del együtt szökött meg egy Genai börtönből)...

Ez már múlt idő :P Meg aztán nemcsak egy lidérccel cimbiztek össze. Ott volt az, aki át akart állni hozzájuk, de elszúrták, mert rajta próbálták ki azt az emberré változtatós dolgot, aztán mikor visszaváltozott a csávó, bepipult.
A Sheppard haverja segített a replikátorok ellen, az igaz, de utoljára olyan lidérccel haverkodtak össze, aki a lidércek ellen van :D Ő segített felrobbantani azt a marha nagy kaptárat, ahol többmillió lidércet hoztak volna létre a lopott ZPM-ekkel.

Michael-re gondolsz. Hát ahogy emlékszem, nem akart önszántából átálni, hanem elfogták és úgy agták be neki a szérumot. Nemtom lehet én is bepipulnék, ha most megtudnám, hogy nő voltam, csak átoperáltak. Bár ez egy kicsit elvont hasonlítás :D
A kaptáros elárulós lidérc meg ugyanaz, hiszen miután loptak ZPM-et, a saját hejójáról árulták el páran, és így került ő is börtönbe a marha nagy kaptárban.
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.02.08. 15:24

Hát,úgy látom,hogy az ötletem nem aratott nagy sikert... És rövid úton a szemetesbe kerűlt!Ez van!

Azért köszönöm a figyelmet!

Hakea!
Alig várom a köv. értékelésed. :)
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2008.02.08. 20:49

Navaratna írta:Ayana: mi 15 colos monitoron simán néztünk ketten filmeket :P

Én nézek is (vagyis nem filmet, hanem inkább animét, meg japán élőszereplős sorozatokat - ami hangulatában ugyanaz, mint egy anime, csak jobban lehet nyáladzani a pasikon :love: ), csak a másik felem nyavalyog 8)
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.02.08. 22:17

http://www.f56.hu/albums/userpics/10735 ... lenork.bmp

:lol:
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.02.08. 22:25

A teverna ajtaja szélesre nyíllik a rúgás következtében majd egy csapzott és hallhatóan szitkozódó alak lép be.
-...Ó hogy a fene vigye el az összes Mágust! De mindet! Szerencsétlen egy okoskodó bagász az összes....aaaarrrrgggghhhh.... a kyreknek éonokon át működtek a kapuk ezek meg pont akkor cseszik el amikor nekem lenne sűrgős dolgom! Ostoba mágusok!
-Hé torozon hol a söröm? Azt ne mond hogy nincs söröd mert esküszöm szétrobbanok!!! :hogyaza:

Most olyan szivesen leirnám a véleményemet a Watcom nevű cégről... pusztán azért nem teszem mert nincs rá időm és nem akarom magam ilyen hamar kidobatni a tavernából.
Egész héten nem tudtam gépezni ezen nagyokos barmok miatt!
...
Hakea
Már én is alig várom az új véleményt. Mondjunk én már a játékot i snagyon várom! :lol:

Huor
Már lerágott csont de van lehetőség abban amit mondasz. Mád kérdés hogy akkor mire használnánk az Erigow csillagát? Elvégre az is ilyen célokat szolgál...

Abasziszos baromság
Istenem hogy ki ilyen... alapvetően nem élek előitéletekkel de ez ! Már mikor betöltötte a hátteret gyanítottam hogy nem lessz valami komoly dolog... elvégre ki az a barom aki Szauron-t együtt ebrázolja Uther-rel???=Lehet hogy őt nem így hívják de a lényeg hogy egy WoW-os hős<=na ha itt lenne Sylinas megmondaná 8) )
Én csak azt nem értem hogy miért kellet ezeknek Abaszisz? Ha ilyen ...khm... "szépen" kidolgoztak mindent akkor miért nem csináltak egy külön világot? :shock:
Elvégre ahogy nézem ebben csak a világ köti össze a Magus világával. Sztem így nagyon illúzió romboló. Oylan mint a sok netes barom kieg amiket kockafejű hülyegyerekek csinálnak hogy na nelegyen má olyan gyenge az elf mágus agyunk neki chiharcot meg od-ot...
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.02.08. 22:53

Üdv!

Kicsit belenéztem az említett abaszisz honlapra. Csak a szabályzatot olvastam el, de rögtön lehidaltam a következők miatt:

§ 9 Helyesírás
A Felhasználó köteles a hozzászólásaiban az adott nyelv helyesírásának megfelelően írni. Ez nem azt jelenti, hogy ha a muszáj-t véletlenül valaki leírja LY-al, akkor %-ot kap! A következő dolgok áthágása minősül helyesírási hibának az oldalon:
§ 9.1: A mondatok szavát/helység- és személyneveket/varázslatokat és kaszt képességeket nagy kezdőbetűvel írjuk.
§ 9.2: A Fórum bármely részén kötelező az ékezet használata. Semmilyen kifogás nem elfogadható ennek az elhanyagolására. (Pl.: Hogy nincs az illetőnek ideje…)
§ 9.3: A Fórum bármely részén kötelező a mondatzáró írásjelek használata, és tilos a halmozása (azaz 3-nál több nem állhat a mondat végén.)
§ 9.4: A következő lényeges dolgokra figyeljünk:
- Mondatzáró írásjel után egy szóköz kimarad (nem több, és nem kevesebb)
- Minden szó után egy szóköznyi hely marad ki
- A vessző rögtön követi a szót, és utána egy szóköznyi hely marad ki (ahogy azt ebben a mondatban is látni)
§ 9.5: Minden esetben a felhasználónak igyekezni kell a helyesírás betartására, képességeihez méltóan. Tehát pl. aki „és”-el kezd mondatot, arról mindenkinek meg lesz a véleménye!

Nem tudom, mit képzelnek magukról, de kicsit durva szerintem. A legtöbben dolgozó emberek, vagy iskolába járó diákok vagyunk, és fáradtak. Egy ilyen oldalra azért megy fel az ember, hogy kikapcsolódjon. Néha rosszul írunk szavakat, stb. Na bumm. Nagy dolog. Ezért fekete listára tenni, majd bannolni.
Hát ez pofátlanság.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.02.08. 23:12

Nekem nem volt már erőm megnézni azt is.... valahogy lemaradtam a Kasztok:Paraszt-nál. 8)
Ha ilyen lenne az Om-is akkor aszem én vezetném a bannolási listát :lol: .
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.02.08. 23:20

Nos, Én tovább mentem.
Bár a parasztnál én is kiakadtam.

Regisztráció. Névgenerátor. Elég idióta neveket mutat. A név kikötések se kutya.
Min 13 évesnek kell lenni, és ezt igazolni kell egy igen gombbal. Fantasztikus.

Ja a legjobb. Lakóhely és Valódi név KÖTELEZŐ MEGADÁSA. Ki az a hülye, aki egy ilyen oldalon ha csak az adminoknak is, de megadja a valódi nevét. Szerintem ez amúgy jogellenes is. Vagy nem?
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.02.08. 23:28

Niobe!

Ne aggódj, a fajleírásnál vannak angyalaik. Az 5/5 angyalt szétdobták :2/5,1/5 és 3/5 részre.
A feketlistán a saját játékosuk nevét nem tudták helyessen leírni, azét aki vezet ezen a listán.
Az oldal hemzseg a helyesírási hibáktól, bár a vesszöket bevallom nem néztem.

Azt hiszem ebböl elég volt az az 5 perc többet nem tolom arra a képem.

Herold
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.02.08. 23:32

Én nem vok ebben otthon de ha mások tudják a nevem az nekem nem akkora nagy gond ( hadd tudják csak így legfeljebb tudják valójában ki szólt ba nekik... 8) ).

Másik és azt hogy oda mit irsz be azt ki ellenőrzi?
Má nem azé de én ha ide regisztrálok Gipsz Jakab névvel akkor senki se fogja tudni hogy én valójában Lorin vok... ez ott is így van :lol:
Ez olyan mint hogy nekünk a koliba van egy füzet a portán és aki 10 óra után érkezik annak be kell irnia magát. NA én nemegyszer eljátszottam hogy mindenféle hülye neveket írtam be...voltam már Kis Pista a 121-es szobábol ( ez egy tanuló-amolyan közös helyiség ) de Arnold a Svájcinéger vagy Jacobs Aroma is voltam már 8) . Egyszer haveromék lebuktak mert egyik a valós nevét adta meg a másik pedig David Hasselhofot irt be :lol: . Vörösödött is az igazgató feje mikor elé vitték. Csak azt nem tudom a röhögéstől vagy a dühtől :lol:

Amúgy vannak olyan fajleírások .... te istenem... lich muhahahaha
jaj ha már az isteneknél tartunk. Kiváncsi voltam vajon miféle szentségtörő szöveget alkottak Arel-ről.. na itt kellemesen csalódtam. Arel ről szó sincs :lol: . És komolyan mondom örültem...
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2008.02.08. 23:34

A "13 éves vagyok" dolog olyan, mint a manapság divatossá vált "Állítsd be a születési dátumod, hogy megnézd a videót" c. baromságok. Ugyanis úgyis a korhatár alattiak a nézőközönség javarésze, akik meg kellően korosak azoknak igegesítő állandóan benyomni a dátumot.
A név, meg lakcím elméletileg nem jogellenes. "Nem muszály regisztrálni" alapon. Másrészt, meg megintcsak olyan fiktív dolgokat lehet beírni amit nem szégyellsz. Tök felesleges.

Harmadrészt lehet, hogy olyan a célközönsége a játéknak, ahol egyszerűen le kell fektetned, hogy egy fórumos szerepjáték nem MMO, főleg nem CS, nincs wtb, wtt, lfp, lol, rotf, fu, gg m8, nincs tank, monk, cast, rezejjé', meg hasonló szóhasználat.

Az OM feltehetőleg egy szűrtebb közönség, ahol kicsit más típusú játékot élveznek a helyiek, mint mondjuk egy Abaszisz típusú forumon. Ugyan nem regisztrálam, valószínüleg nem is fogok, de a játéktípusról árulkodhatnak a korábban említettek.
Nekem a 'paladin' okozott némi érdekességet.
Könyörgöm olyan szép ez a magyar nyelv...
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.02.08. 23:35

Na én sem megyek arra. Nálam az a magasszintű beképzelt duma betette a kiskaput kapásból. Ez az oldal tökéletesen megfelel, jó a társaság, játszani is tudok. Kikapcsolódásnak teljesen tökéletes a részemről. :D
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.02.08. 23:52

Ott a pont Niobe!
Ne azt nézzük az milyen pocsék hanem hogy ez milyen jó még ha nincs is beépítve helyesírási szótár mindenkinek a fejébe... 8)
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.02.09. 0:00

Üdv!

Szeretnék néhány dolgot nagyon nyomatékosan kérni a nyílt játékra jelentkező új JK-któl, annak érdekében, hogy ne csalódjanak:

1. MINDIG jelentkezz PM-ben a Helyszínmoderátornál akihez menni szeretnél! Ő legyen az első aki tud arról, hogy valaki szeretne jönni hozzá játszani! Ez azért lenne jó, mert ebben az esetben nem fordulhat elő az, hogy várod és várod a Helyszínmoderátor hozzászólását az Előtörténetedhez, ám az csak nem jön. Ennek egyetlen prózai oka van: ha előzetesen PM-ben, vagy egy nyílt fórumüzenetben a Tavernába nem jelzed, akkor nem tud róla, hogy nála szeretnél játszani.
Az Előtörténeteket csak a Bíráló (Kaspar Otlokír) és Quator ar Zaraquer (statisztikát vizsgálja) olvassa rendszeresen és naprakészen. A többi helyszínmoderátor NEM!!!! Illetve egyéni érdeklődés szintje szerint, ugyanis feltételezzük, hogy a JK jelezni fogjas az adott terület gazdájánál a belépési szándékát. Akkor már odamegy az előtöribe a HM és elolvassa ki akar oda menni hozzá!
Ezért MINDIG jelentkezz a Helyszínmoderátornál!

2. Van egy olyan topicunk az Előtörténeteken belül, aminek az a címe, hogy "Hol játszahtsz éppen?" Roppant hasznos topic, meg lehet belőle tudni, hogy mely helyszínek tudnak még fogadni JK-t és mely helyszínek azok, ahol feleslegesen kopogtatnátok. Leszűkíti azon Helyszínmoderátorok körét akiknél játékra jelentkezhettek.

3. Ha valaki mégse találná meg a "Hol játszhatsz éppen?"-topicot, erre az eshetőségre a gondos HM-ek külön topicot nyitottak, mindenki a maga helyszínén amiból szintén tájékozódhattok, hogy hány ember játszik ott és hogy tud-e még fogadni játékosokat.
Általában "Ki játszik itt?" "Játékoslista", "Kik tapossák -e földet"-fantázianeveken futnak ezek a topicok kis szerencsével a rendeltetésük könnyedén kikövetkeztethető.

4. Mégegyszer leírom mert ez a legfontosabb: MINDIG JELENTKEZZ KÜLÖN PM-BEN A TERÜLET HELYSZÍNMODERÁTORÁNÁL, HOGY ÉRTESÜLJÖN RÓLA HOGY HOZZÁ SZERETNÉL MENNI JÁTSZANI!
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 74 / 201 • 1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 201

Vissza: Archívált Fórumok