Egyébként szép jó reggelt mindenkinek, virágoznak a fák, pitypangok, árvácskák, gyöngyvirágok, nõszirmok, cserjék, nõ a borsó, hagyma meg a fû, párt keresnek a madarak, a többi állatról nem is beszélve, aki váltani szeretne, itt a tavasz, most cseréljen kedvest, vagy ha nem akar, de megteheti, most nemzzen gyereket
De ha se új agymenés se kölök nem kell, elég ha csak lazítás van! Épp ezért, hördülés helyett pihi!
Nehéz úgy pihenni, hogy holnap dolgozatot írok az Európai Unióból (gazdasági szinten, nem úgy, ahogy anno a történelem könyvben volt írva róla kb. 3 oldal).
távoktatásban tanulni egy nyelvet?Nos,ugyan nem probáltam még,de nem hangzik nekem túl jól Na de ez téged ne zavarjon egy kalappal Ayane De ha nem válna be nézz be az orvosira és érdeklõdj a nyelvintézetnél ill. a faliújsánál a japán kurzus ügyben
Nava:
Mi történt?Te lettél az Om társkeresõ program szervezõje?
Gondolt egy szívbõl jövõt a kyr bosziról, de olyat, hogy felvisítottam örömömben, mikor olvastam! Ilyet csak nõk tudnak mondani nõkrõl, kár hogy nem olvashattátok! Csúcs volt.
De most jól kitörölte, mert be pm-eztem, hogy könnyeket morzsoltam a szemem alatt, hogy õ ilyet is tud.
Az ultrakonzervatív Nava ujjaiból, ez a kirohanás maga a perverzió démona!
Jaj Istenem hova fogjuk mi fejleszteni ezt a lányt -helyesebben Sebát- mire a kalandnak vége!
Hát amennyire beleéli magát Nava inkább arra lennék kiváncsi mi lesz Navából? Tudjuk,hogy az Rt valójában csak egy személyisség fejlesztõ program,amit Castor csinált és kisérletezik az emberekkel