Skuld írta:Larrodan! Mikor kezdjük már a játékot...?
Né máááá há nem piszkálja a Km-et?

Hajnalban vmikor nyitom a jáccóteret, Észak-Ynevben

Moderátor: Admin
Skuld írta:Larrodan! Mikor kezdjük már a játékot...?
Skuld írta:Szép szemeid vannak... Lehet nem kéne egész nap a monitor előtt ülni, és akkor nem lennének ilyen vörösek...*a biztonság kedvéért felrug egy asztalt és mögé vetődik* xDDD
Con Larrodan írta:*Urd jelenik meg a Taverna ajtajában, ezüst tincseit simítja arcából, és kishúga felé szól:
- Skuld! Viselkedj! Haszontalan lány, ezerszer megmondtam már, hogy ne kötözködj a főnökkel!
Majd fülénél fogva felvonszolja a szobájukba*
Skuld írta:Nem fair... A KMek sosem fairek... Már megint a nővérem ereje kellett nekik, hogy elbánjanak velem *és ilyesmikhez hasonlóakat morog az orra alatt*![]()
Con Larrodan írta:- Nem fair? Még ha KM-ről lenne szó... buta lány... és az Adminokkal mi van?
Osztja az észt a kishuginak miközben a lépcsőn mennek felfelé.
-Egyszer még nagyon megütöd a bokád hallod-e?![]()
Skuld írta:-Egy kutya az összes... Mindegyik csak a saját hatalmát élvezi, és unfairül játszik...![]()
-Mindig túlságosan féltesz, és ezt már nagyon únom! -mondja, majd hirtelen megpróbál kiszabadulni, amikor nővére nem figyel eléggé.
Skuld írta:- Persze nővérkém! *angyali mosollyal az arcán elindul a bárpulthoz*
Skuld írta:Odasétálok a pultoshoz, kényelembe helyezem magam, majd felöltöm a legcsábítóbb tekintetem, és odaintem a fogadóst:
- Egy üveg bort szeretnék kérni.
Skuld írta:Láthatóan grimaszba rándul az arcom.
- Már elnézést kedves uram, de hol lát itt maga kiskorút?! - kérdezem teljesen felháborodott hangon, majd felismerés villan a szemeimben, és lágy hangon felkacagok
- Megkérném, hogy hagyja abba a tréfálkozást, és hozzon ki egyet a legjobb minőségű boraiból.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó