Perverzióra szoktatni az embereket egy on-line fantasy játékon keresztûl? Schinter!
Ehhez a gondolathoz ami itt kipattant a fejedbõl, Nava reagja semmi!!!!
Schinter!
Egyébként emberkísérletnek egy kicsit körülményes nem?
A kísérletvezetpõnek túl sok változónak kell megfelelni:
-legyen írói vénád
-neted
- ismerend kell a MAGUST
- ismerned kell a szerepjátékot
- egyeztetni, hosszan körülményesen
- végigvinni egy kalandot
- minden nap reagolni-
- minden héten összeveszni valakivel a JK-közûl
- mindene héten szétoffolni min. egy topicot
- esetleg indítani egy karit nyíltban
és végül de nem utolsósorban:
-iszonytatóan hülyének kell lenni
Szerinted én melyik kritériumnak felelek meg? Most épp az utolsóra gyúrok....bár remélem közfelkiáltással megszavazzátok nekem...
Castor az utolsó változó alatt a hülyeséger gondolsz vagy a nyílt karakterre. Egyébként imáim meghalgattatak, mert az elmult idõszak kicsapongásainak következtében való hiányzásaim miatt senki nem veszett össze velem. Ez tök jó, csak miért ilyen bonyolultanm fogalmazom meg azt nem értem.
Lassan kiderül, van egy titkosszemélyiségem. Az egyik, amit mindenki lát, a másik...az állat... ...tudod te mit vállaltál magadra Castor ha Zakot meg Sebát össze akarod boronálni?! Az a nõ 3 éve nem hentergett férfival!!!
Húú, gyerekek!
Szóljatok a Kovi-bácsinak hogy a license kizárólag Naváé és az enyém....
Nem bánom Schinter a te egyéni ötleteidet is beveszem a snittek közé...
Castor:
De ha a másik oldalát nézed a dolognak,hogy:
-szereted magust
-miért ne köthetnéd össze a kellemest a hasznossal?
és lám máris rátaláltál egy csapat kisélreti paitkra,akik ráadásul mindent úgy csinálnak,ahogy te mondod-többé kevésbbé- és ráadásul azt az érzést is sugalják a számodra,hogy jól érzik magukat a kisérleted alatt
Baszdki Schinter, te betegebb vagy mint gondoltam!
Schinter! Te szereted az összeesküvés elméleteket ugye?
Most te komolyan azt hiszed hogy valami fehérköpenyes agyturkász vagyok, aki ebbõl írja a dipolomamunkáját?
Ki kell hogy ábrándítsalak: egy sima, mezei, báránybõr-béléses, subás-gubás mezei tanító-gyógypedagógus vagyok!
Megnyugodtál?
A pszichológiához való vonzalmam onnan táplálkozik, hogy -mivel tanulási képességet vizsgálok- egy rakat teljesítményteszttel kell dolgozzak.
Mivel osszlassam el a kételyeidet, hogy nem egy alien vagyok csápokkal?
Mit csináljak neked drága?
Scanneljek be egy képet ahogy piros tangában takarítok? Esetleg küldjek labormintát a mellkasszörzetembõl?
Schinter! Mindenem a JK-ké!
Válassz egy testrészt és vizsgálj!
Elhiszed, hogy egy szimpla mezei muksó vagyok, vagy tovább görgeted a kis hülyeségeid? (Abban is partner vagyok.)