Hát ranil lovagja nagyon rosszul teszi amugy... De ha arra járnál is nem veszünk be bi-bi-bi
Nava:
hááát tudtam,hogy nemes,de hát hábpruzáson kivül naon mást nem néztem ki belõle Vagyis a karim táncolni?ejha...akko felveszem majd az acélbetétesemet...
Hát zene,idõ hangulat ezek nem gond...lehet csinálni fõleg ha áll még a kocsmát...De még a toroniaknak sincs szivük lerombolni egy kocsmát ugy hgy az biztosan áll még most má csak az a kérdés,hogy elég az acélbetétes védelem vagy elõre potiont is kéne szereznem vkitõl? Ahogy nézem lassan nem ártan egy szuszpenzor sem Nava ne akard annyira,mert Bessy nem jön be Ariesnek
Aries van még nálad egy gyógy pia. Egyébkén télleg csak viccnek szántam, de mivel a üntetést végre hajtotta, a pszihomokus néni azt mondta, hogy most már jól vagyok és ujra gép elé ülhetek.
Ugyhogy hajrá.
Ja igen közben képzeljétek az eddig kalodó két JK-m is megtalálta az õt megilletõ helyét, és ma vagy holnap, bele is lendülnek a Hat Város forgatagába.
Most olvastam RT-t. Hát ha ezt Schinter karija is láthatná csak úgy folynának a könnyei az örömtõl! Egy igazi, hamisítatlan dándzsön-pap, aki maga a megtestesült gyógyszertár.