Schinter, kérlek, tartsd meg azt a jó szokásod, hogy Sebának hívod a karim!!! Lepetézek eléd, áldom a neved 12 nyelven folyamatosan és hajlongok meg minden!:)
Egyébként én megvárnám a Km leigazolását, valóban annyi gyógyítást tud rajtam (Sebán) a pap csinálni, mint amennyit hõsiesen odakalkulált.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Navaratna 2007.04.16. 19:46-kor.
Gracia most komolyan mártirnak megy? Azé sztem nem öngyilkosok a kardmûvészek...tudják jól,hogy egy harcban csak akkor gyõzhetnek ha õk szabhatják meg az idõt és a helyszint...És jelen esetben Hatarashima nincs olyan állapotban sztem,de ha a karaktered olyan meg sem szólalok csak akko kövre ne szõkekapitányd hozd
Kedves castro annyi megerõsítést kértek tõled, hogy ezzel már gáta szabhatnál az áradó tiszának, hála az én gyógyító mániámnak. egyébként az adot helyzetben már én sem kezdek el udvariaskodni.
Ami hatarismát illeti, tényleg kéne kezdeni valamit, dehogy csak velünk lép ki a sátorbol az is biztos.Mert különben minket is lebuktat.
Remélem mindenki tudja már, hová megy nyaralni, vagy hova szeretne, még ha a mikorban egyáltalán nem is biztos! Én a magam részérõl henyélek és hizlalom az úszógumim.