
Moderátor: Admin
Cigánypecsenye
* Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb
15 dkg szalonna
4 gerezd fokhagyma
2 ek. olaj
1 fej vöröshagyma
só
paprika
bors
* Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát üvegesre pároljuk az olajban. A fokhagymát apróra törjük és kis csészében olajjal elkeverjük.
A húst megtûzdeljük szalonnacsíkokkal és a hagymára helyezzük.
A húsok tetejét bekenjük a fokhagymakrémmel, és megfûszerezzük.
Megsütjük, majd tálalás elõtt pirospaprikával meghintjük.
Sós vízben fõtt burgonyával tálaljuk.
Navaratna írta:Hú, így hirtelen olyan adalékokat képzeltem bele, hogy...! Ürgehússal hintett, vagy hattyúpörivel megbolondított burgonyarakás
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó