• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 90 / 200 • 1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 200

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Amica » 2009.04.09. 13:43

Szeretném megkérdezni h akik Debrecenből indulnak a talira, azok melyik vonattal mennek? Én kettőt találtam:
06:32-08:10 gyors
07:08-08:21 IC
Nem tudom ki melyikkel megy, de jó lenne egységesen, legalább folytatjuk a hagyományt :D
Előre is köszi a választ ^^
Amica
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 223
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.04.09. 13:47

A debrecenieknek: gyertek a korábbival. :D Én szerintem már 8-kor ott fogok dekkolni a HEMO előtt. :) Szolnokiak, ti melyik vonattal mentek? :lol:
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2009.04.09. 14:10

Részemről a 6:32-esre szavazok :)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2009.04.09. 16:45

Háááát, nem bánom, menjünk a korábbival. De Con előre szólok h Józsáról a 04:45ös busszal kell indulnunk! Sajnos másképp nem tudunk időben kiérni az állomásra :(
Amica
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2009.04.09. 17:03

Amica elvileg van vonat is szerintem ami csatlakozik ehhez és nincs messze az állomás feltéve ha nem felső laksz :D Így mehetsz józsáról vonattal is és helyben rak le nem kell sokat buszozni.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2009.04.09. 17:06

Rannien Siey írta:A zárt és a nyílt játék teljesen más tészta, kb. annyi közük van egymáshoz, hogy mind a kettő a MAGUS világában játszódik... A HM egy adott ország irányítását végzi, ahol a játékosok elég ritkán találkoznak egymással, és bármikor új helyszínre vándorolhatnak. A helyszíneken üresedés esetén új JK kap helyet, és új kalandot kezdenek..

No hát ez nem egészen így van de ezt már jópárszor boncolgattuk. Elméletileg így van de gyakorlatilag még nem volt rá példa :lol:
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.04.09. 18:34

Üdvözletem!

Sajnálom hogy ajtostúl, és rendezetlenül rontok a békés sör és egyéb alkohol pusztiotok neves és névtelen gyülekezetébe...

De egy ekdves ismerös az alábbi kérésel fordult hozzám:
"Sziasztok!

Kérek minden szerepjátékost, akinek van 10 perce, töltse ki az alábbi kérdőivet barátnőm szakdogájához.

KÓD
http://spreadsheets.google.com/viewform ... HBxWVE6MA..

Sürgős lenne, és minél többnek kell összejönnie, kérlek titeket, ismerősökkel is töltessétek ki.

Reális felmérést szeretnénk, semmiféleképpen ne küldjetek "kamu-kitöltéseket".

Köszönöm szépen"

Köszönettel,
Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2009.04.09. 18:42

Dreemer: kitöltöttem. mi a szakdoga címe?
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.04.09. 18:52

Én is kitöltöttem. :wink:
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2009.04.09. 18:56

Tapasztalataim szerint is az ún Nyílt helyszín gyakorlatilag úgy müködik mint egy zárt kaland.
Abban az értelemben, hogy mikor a helyszín megnyílik a helyszínmoderátor meghirdeti hogy lehet jönni, fogad -általában- 4 embert, és elkezdenek játszogatni.
Ha a user jól szórakozik egy adott helyszínen nem fogja kihozni onnan a karaterét, ez tuti. A magam részéről én legalábbis az életben nem jöttem volna el Shadonból mikor még ott játszottam. Miért tettem volna? Remekül szórakoztam, eszembe nem jutott a bűvös és itt szent tehénként tisztelt fogalom: "karaktervándorlás."
A Hm beáll arra hogy tartósan mesél a 4 emberének akik -általában- külön külön éldegélik a kis életútjátékukat a helyszínen. (Ritkábban egy csapat részeként, vagy kisebb csoportokban.) És ebben a fázisban az ún Nyílt helyszín teljesen elkezd úgy funkcionálni mint egy Zárt kaland.
A HM általában csúcsra járatja magát, azaz általában éppen annyi embernek mesél akiket elbír energiával. A JK-k pedig nemigen törik rajta a fejüket hogy "de jó lenne elvándorolni innen mert itt van olyan hogy karaktervándorlás", hiszen ha jól szórakoznak leköti őket a karaktereik életútjátékának alakítása.
Meg hova is mennének? A többi helyszínen is ugyanez a helyzet: a KM beáll x játékossal és forog nekik a film folyamatosan...bejutni csak úgy lehet valahova, ha valahol egy játékos kiszáll, de erre várni kell, és a HM nem is mindig hírdeti meg az üresedést, mert esetleg elfáradt és örül hogy egy emberrel kevesebb van és lehet kényelmesebb így neki.
Ekkor bezárul a kör és a nyílt helyszínek pont olyanok mint több zárt kaland egymás melletti topicokban. Csak az itt zajló mesék helyszín-specikukusak, eképpen korlátozotabb lehetőségekkel is bírnak mint a sima zárt kalandok.
Karaktervándorlásra akkor kerül sor mikor kibékíthetetlen ellentét, konfliktus, egyet nem értés támad a Jk és a HM között és nem szívesen játszanak már együtt, esetleg csak keserű szájízzel amit nem akar vállani valamelyik fél; vagy netán HM adja be az ipart és a JK helyszín nélkül marad és bekérezkedik valahova amit megbeszélt egy másik HM-mel.
Ezek viszonylag ritka alkalmak (bár nem példa nélküliek); de valóban: a Nyílt helyszínek lényegében külön topicban mesélt zárt kalandok, limitált játékosszámmal, egy adott ynevi helyszínhez kötötten.
A Nyílt Helyszín véleményem szerint inkább a Helyszínmoderátor és nem az egyszerű JK oldaláról jelent többletjátékélményt, hiszen "saját" országa, egyedi avatarja és acc.-ja van, meg egy külön topic ahol kupaktanácsoskodni lehet. :D Meg bírálni a nyílt helyszínen játszók karaktereit, ami néha heves veszekedésekhez vezethet.

Egy szó mint száz én nem azt mondom hogy értelmetlen a nyílt helyszín hanem azt hogy két és fél év aktív fórumozással és meséléssel a hátam mögött látom hogy tulajdonképpen ezek is csak zárt kalandokként működnek végső soron.
Szerintem.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2009.04.09. 19:11

Togar, sajnos felsőn lakom ^^" és pont nincs busz hajnali 5 és 6 között, ami kivinne minket a Doberdóra :( Nyavalyás hétvégi járat :bruhuhu: Ráadásul majd 1 kmre lakom a főúttól, és vhogy reggel nem szeretnék gyalogolni, azt bepótolom majd Szolnokon. Sajnos mi korán az állomáson leszünk.
Amica
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.04.09. 19:24

Szolnokon nézzek busz menetrendet? Lehet, hogy majd kimegyek az állomásra reggel, mert szerintem annyira nem tudok mit kezdeni majd magammal...
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2009.04.09. 19:26

Emberek, rossz hírem! Az idei talira nem tudok semmilyen sütit sem csinálni :( Ma dőlt el h hajnalban megyek dolgozni, aztán meg találkozom egy barátnőmmel, aki Veszprémből jött haza. Este pedig Cont várom. Sajnálom, de most kimarad a finomság :( Természetesen hozok vmi édeset, csak nem csinálok ^^"
Amica
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2009.04.09. 19:29

Rannien
Sztem nyugodtan kijöhetsz az állomásra. Busz pedig nem kell, eddig is gyalog mentünk ;) Remélem mindenki nevében szólhattam ^^"

UI: Úristen!!!!! Egy teljesen narancssárga teliholdat látok az égen!!!! :D
Amica
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.04.09. 19:30

Én elhatároztam, hogy holnap megtanulok muffint sütni, és viszek a talira. :) Meglátjuk mi sül ki belőle, remélem nem elszenesedett mradványok... :lol:

ui.: Én holdat sem látok, nemhogy narancssárgát... :lol:
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 90 / 200 • 1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 200

Vissza: Archívált Fórumok