Átlagosan 1 órás utak vannak itt fent legalábbis nekem. De mondjuk másfél órán túli utazások már nekem is soknak számítanak, mondjuk én Budapest egyik sarkában lakom, és pont másik ellentétes sarkába járok/jártam suliba.
Nem útinform: Olyan ötletem lenne a III. KK-ra, hogy a KM-ek csak pislognának mint hal a szatyorba. De ilyenkor nem segít az, hogy hatan vagyok, mert nem egy testben kéne lennünk És még vizsgázom is 28-án
Nem; semmi baj nyugi. Dehogy vagyok én nyûgös. Egyrészt én is átgondolhatnám jobban hogy milyen formában akarok valamit közölni, másrészt közelébe se vagyok semmilyen vízfelkapásnak. Annál is inkább mert a hatodik emeleti panellakásunk ablakából nem érek le a tûzcsapig...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.19. 16:57-kor.
Saggaras:
Nyugi tudom jól milyen Pest gyik végébõl a másikba utazni
RT-hát mi más?!- :
Hatarasima ne vedd olyan komolyna,tudod te is,hogy nem pár perc volt hisz má ott lenne a teljes toroni sereg...Amugy meg a fájdalom csillapitás nem 2 kör? Szal sztem jó volt igy...te gyógyultál többiek gyaktak.
Castor:Inkább irj egy normális hozzád méltó reagot az off helyet
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schinter 2007.04.19. 16:59-kor.