• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 93 / 300 • 1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 300

HozzászólásSzerző: Dianne » 2006.03.21. 13:32

Én is elnézést kérek mindenkitől, terveim szerint már mindenkit rég bemeséltem volna, azonban nem tudtam betartani ezen ígéretemet, kissé összecsaptak mostanság a hullámok a fejem felett, iskola, meló, családi problémák, net, stb... De azért remélem, hamarosan ismét a kezdeti elképzelés szerint, ugyanolyan nagy elánnal tudom folytatni a kalandot. Mégegyszer sorry!
A férfi a világot akarja uralni, a nõ csak a férfit...
Dianne
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 77
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.21. 16:13

Semmi gond! Előfordul néha, hogy semmi sem úgy alakul, ahogy azt az ember előre eltervezi! :wink:
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.21. 18:34

Én is ezt mondom... bár én már be vagyok mesélve, úgyhogy anélkül se lehetne egy szavam :wink:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.21. 19:12

Én még ugya nem vagyok bemesélve, de csak türelmetlenkedem, haragudni semmiképp. Majd egyszer jössz. És mesélsz tovább...ennyi :wink:

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.03.22. 8:47

Nah, Lithas kalandozótársak, gondoltam nem rontom az oldal levegőlyét a beszólásaimmal, de azért hozzá tennék valamit. Ezt a helyet (mint azt bizonyára mindenki láthatta) Torozan tavernájának hívják. Úgyhogy a hely szellemiségéhez mérten bánjunk egymással, és a hellyel. :wink: Ne rondítsuk össze nem ideillő, Yneven kívüli problémákkal.
Ez egyaránt vonatkozik mások pénzügyi, magánéleti, családon belüli problémáira. Én például azért nem reaggolgatok Somorú esetek topickba, mert így is tele van velük a világ, én egy csomóról is hallok ezeken kívül is, és itt nem ezt akarom hallani. Ide mindenki kikapcsolódni jár. Elmerülni Torozanék kocsmájának dohány, mákon és lótuszillatú hangulatában, a sok ifjú, és meglett kalandozó közt, majd utánna mások elmesélt élményeivel, és új ismeretekkel feltöltődve útnak indulni új kalandok felé. Ez legyen célotok ezután is Drága Kalandozótársaim. és mielőtt még a mákonypipám túlságosan is érzelgőssé tenne, ki is szállnék a bezsélgetésből. Visszabúrkolózva még száradó ,nedves köpenyem, és jótékonyan takaró pipafüstöm homályos burkába
- Az istenek áldjanak jó kalandozók! JÓ KALANDOZÁST!!! JÓ PIHENÉST!!!
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2006.03.22. 13:45

Udv Neked, Konnyuleptu, s kellemes napot kivanok a tobbi kedves jatekosunknak, sot, a be-betevededo olvasoknak is.

A kezdemenyezes nem rossz otlet, de a Taverna szerintem megmarad IC-OC topicnak. Azaz, ha kedved van, irj a hely szellemenek megfeleloen, mozogj, cselekedj, akarcsak egy kalandban. De ne szolj meg senkit ezen jegyek elhagyasaert, foleg azert ne, mert vannak, kik tobb karakterrel is vizre szalltak a kalandok tengeren, s nem kivanhatod, hogy dontesre karhozzanak a felett, hogy melyik szemelyiseg legyen az "igazi" enjuk eme fogadoban. Maradjon ez a hely tovabbra is egy kotetlen beszelgetosarok, ahol mindenki kedve szerint osztja meg velemenyet, vagy eppen elmenyeit a masikkal.

Kicsit mas:
A koltozes utan szeretnek bevezetni egy "Vitassuk meg!" fotopicot, ahol a vitas kerdesek lennenek megvitathatok, amelyek a rendszerrel kapcsolatban merulnek fel vagy eppen a jatek kozbeni status quo-t hivatottak orvosolni.
Hasonlo epito jellegu otleteket szivesen var az admini garda :)

Koszonettel:

Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger
I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer
I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger
Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya

Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..."
Kanye West - Stronger

UT-s karakter generáló excel táblázat
Példakari a táblázathoz (egyelőre üzemen kívül)
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.03.22. 21:45

Igazad van tisztelt Adminunk :), nem si kívántam én senkit krolátozni, csupán terelgetni. hozzászólásom nem meghatározó, csupán példamutató jellegű volt, és csupán ötlet, melyet nem tettem volna közzé, ha nem volna szerintem morálisan elfogadható, közérdeknek megfelelő, és mint mondtuk, a Hely szelleméhez igazodó. Erről szivesen beszélgetek, hogy mi igazodik a hely szelleméhez, de továbbra is fenttartom, hogy a magánélet nem ide való. Minden mst, ami az oldalhoz, vagy a játékhoz tartozik, kötetlenül én is szívesen emgtárgyalok bárkivel, és elolvasom társaim véleményét. kKöszönöm, hogy kiegészítetted véleményeddel gondolataimat, :wink: így én is logikusabban tudtam magamban, és remélem számotokra is fogalmazni véleméynem.
Üdvözlettel, a hosszúéltűek nevében!
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2006.03.22. 22:41

Szép estét!
Úgy gondolom, ide is jelzem, ha van még hely valahol kalandban, és szívesen látna bárki, kérem jelezze, nagyon szívesen játszanék már...sajnos az előző kaland elhamvadt, és nem főnix-madár volt...
Szóval, ha valakinél van hely, válaszoljon please, vagy dobjon rám üzit, megbeszélendő a dolgokat. Előre is köszönöm.
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.23. 15:00

Nos, én más támában írok kissé, mint Gróf Hart Bel Laumel...
Ez itt a manifesztációs háború kalandának Jk-inak szólna...
Arról lenne szó, hogy ahogy látom eléggé döcög a dolog... kissé fel kéne pörgetni a dolgot, ha jövőre be is akarjuk fejezni :wink: Csak azért mondom, mert az én modulom már teljesen kész van, és kész vagyok átvenni a kalandot. Ugyhogy Limenelt egy nagy hajrára bíztatom, hogy nem kell sok már, hamarosan tehermentesítem szegénykét... csak jó lenne tudni, mikorra várható a dolog...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.23. 20:38

azért előtte beszéld meg vele :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.23. 21:07

Nos, igen....elégggéé áll a dolog, de ez nem csak rajtunk múlik...szal beszélj gyorsan Limivel, mert nekem pl nem szokott válaszoolni. :(

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.25. 7:08

Úgy néz ki,hogy a hétvégén nem naon tok lenni.Sry,ahol jk vagyok és sry a kalandomban játszó jk-któl...
Addig is beszélgessetek egymással nem árt ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.26. 17:53

most már vagyok kinek az örömére kinek a bánatára :twisted:

No olvasgattam,hogy mit termeltettek hétvégén Con kalandjába...Hát nem értem,hgoy a cica micát miért kellet leszurni és utána otthagyni a karit...Mellesleg kellene tényleg Té legfeljebb a meglepit megkapod rá,de akkor is el tod hibázni.

Ha tényleg iyle robbalékony a kari,akkor érthető,de akkor miért hagyod ott a karid? :?

na mind1...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.03.26. 21:25

Írtam mailt a srácnak, még nem válaszolt....
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.26. 22:32

nem tom sztem kicsit érdekesen reagta le a dolgot...Nekem nem úgy jött le mintha vacsinak nézték volna 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 93 / 300 • 1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok