Nekem "csak" annyi bajom van vele, hogy rohadtul nem ezt beszéltük meg előre, meg az, hogy beírja a hülyeséget, aztán köszönöm a játékot a többiek meg le vannak sz*rva...
Szerintem az nem lenne gáz, ha aszongya, hogy na csá én most kilépek, de ez a JK-támadás ez nem volt egy etikus dolog...lehet, hogy semmissé kéne tenni...
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Heh... nekem keményen 2 saját regényem van, a többi kölcsönbe volt meg Egybként 7-8. osztlyos emberkéket korrepetálok néha tantárgyakból, és onnan van pénz rá... most spec egy sincsen, de hamarosan megin akar hozzám jönni egy lány... kémia fizika korrep. mint általában a többiek
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Én még 10.-es vok, másképp nem lenne aktuális az egész korrep dolog... szal nagyjából úgy néz ki egy ilyen foglalkozás, hogy szájukba rágom azt, amit én kb. elsőre megértek, ők meg 20-adszorra se sajnos... no mind1, a helyzet ideális egy s másra Ja, és nyelvekből nem szoktam Ha hakea megjön, nagyvalszeg meg fog hírdetni egy kalandot... az ő ötletéből ketten kifundáltunk valamit, és majd meg is fogjuk csinálni... szerintem ritka jó ötleten alapul a dolog, de semmit se akarok így előre, mert még homályos egy-két részlet... az a lényeg, hogy a kaland tipikusan olyanoknak lesz, akik napi 1hz-nél azért többet tudnak termelni... de 1 hz az azért alap benne.... no majd meglátjuk
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Két dolog viszont le van szögezve- kulisszatitkok jönnek! Az egyik, hogy két csapat fog játszani. Mindegyiknek egy a célja, azért küzdenek. Egyik se tud a másikról, illetve ezt majd még meglátjuk... minden esetre egyik se számít arra, hogy nyiltan megküzd a másikkal. Az a lényege, hogy el kell érni azt a valamit, amiért is küzdenek. Azonban van egy... negatív dolog az egészben: kötött szerepes lesz a dolog. természetesen rugalmasan van kezelve, JK alkotja a karakterét és a lapját is ő írja meg, ám a kasztot és néhány speciális dolgot a KM határoz meg. Akit még így is érdekel a dolog... nos ha majd Hakea hivatalosan is beharangozza, az jelentkezzen náka Minden esetre én, Meridian már JK-k vunk, ugyhogy hamár 3 JK van boldogan elleszünk