• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 95 / 300 • 1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 300

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.28. 20:39

Hali!Hát ez érdekesen hangzik, lehet engem is érdekelne...majd meglátjuk(a vak is ezt mondta :wink: )na szal először tudnom kéne hogy mik indulhatnak és akkor úgy döntenék...
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.28. 20:45

Majd csak akkor, ha hakea meghírdeti :D 5-5 fős csapat, de még egy csomó tbeszélni való lenne vele, és nagyon kellene most ide msn-re... szal ha megjn, ki is hírdeti, és mehet a kaland. De addig ne jelentkezen senki, mer csak verekedés lesz a helykből :D Ja, és mindenki gondolja meg: napi 1 hz minimum... mostanában annyit áll az oldal, hogy szeretnénk egy olyan helyet, ahová mindig lehet írni, mert az emberek mindig fenn vannak, és írnak bele. Hiú ábrándok, mondhatni... de k tudja? Van itt azért 5-6 ember, aki napi 2-3 hzt lazán termel....
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.28. 21:03

Jaja. Amit Jkként tudnom kell a kaéandról,a nniyt tudok. És gondolom, hogy ha ez a kalnad megáll, akkor nagyon nehéz újra elkezdeni, mert elég bonyolult a drága :D Gondolom azért kell a sok HZ.

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.28. 21:13

Jó figy nekemmég csak most lett meg ADSL...eddig vmi szar datanet volt ami 40kb/s :DDDD szal mostmár tok normálisan írni itt fent és sztem nem lesz gond HZ-kal...
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.28. 21:19

Okok nem azért mondtam, csak pl: ha megin bejelentkezik 20 újonc, és abból 1 marad meg, az kissé dühítő lenne, főleg mert a kaland nagyon a Jk-kra épül... jah és megtod adni az msn címed Loachlan? :D
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.28. 22:05

Az msn cím problémát már megbeszéltük privibe...légyszí hagy ne írjam le mégegyszer...okés persze értem a lényeget...de én biztos reagolok normálisan ha bekerülök modulba...
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.28. 23:04

hm...jk-jk elleni harc...az a baj,hogy tutira lenne belőle jó sok veszekedés sajna...jól gondoljátok meg...nem biztos,hogy egymás elleni harcnak jó lesz a vége.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.03.29. 8:31

Holnap estétől tudok lenni rendesen gépelőtt, akkor folytatom a kalandot. Köszi a türelmet... ^_^
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Skuld » 2006.03.29. 13:17

Con Larrodan írta:Holnap estétől tudok lenni rendesen gépelőtt, akkor folytatom a kalandot. Köszi a türelmet... ^_^

NEMVÁROK! :morci: :mrgreen:
Skuld

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.29. 15:21

hihihi tudtam,hogy egy dartonita pappal kellet volna jönnöm,mert most lesz még egy árbocból "kiugró" kis lány,aki egy platsch keretében találkozik a pallóval :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.29. 15:42

Nem Jk-Jk harc lenne a kalandban... és ügyelnénk arra... hogy olyan kárt senki se tudjon a másikban okozni. De majd Hakea elmagyarázza :wink: Joe és Meridian már msn-n érdeklődött, és ők már tudják miről van szó... szal ők is meg tudják mondani: a másik Jk csapat a leglightosabb akadály, amit ki kell állni. És a végén mégha nem is győzi valaki le a másik csapatot, akkor is lehet nyerni... nem a másik csapat lehenteléséről fog szólni, pusztán mellékes dolog, hogy nem egy gárdában fog mozogni a Jk csapat.

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.29. 16:10

hát lássuk csak nem a másik jk elleni csapat a legnagyobb gond...Megtom érteni,mert mindig a km és az ő csapata a legnagyobb gond,mert azt kijátszani/vitatkozni sem tudsz,mert a km-é igy ezt nem is kell beleszámolni a dologba :lol:

Mellesleg hanyadik tsz-re tervezitek?Lehet hogy mondtad már,de nem nagyon emlékszem :oops:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.29. 17:45

Őh... :D Tekintve, hogy én vok Hakea beavatottja, nem fogom hagyni, hogy az a csapat hátrányokat szenvedjen, ahol vagyok. És nagyvalszeg meg fogom kérni, hogy az én csapatomnak én legyek a km-je... de ez persze csak akkor, ha szükség van rá... tp-hez lesz kötve a dolog, de magas szintűre terveztük. Nem lesz manifeszt, de egy 8.tsz fölé/környékére lehet tervezni.

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.29. 17:53

És nem tudja vki, hogy Hakea mikor jön fel? Mert olyasmik is érdekelnének pl, hogy mikor kezdődik a kaland? Meddog kell leadni a karit és kinek? stb, stb, stb

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.29. 20:13

Én már egy hete várok rá lassan, és foggalmam sincs mikor kezdődne a kaland... azt beszéltük meg, hogy akkor indulna, amikor az oldal leszakad az uwről... azaz jövőhó elején. De úgy néz ki, hogy a sajnáatos hiányzása miatt tolódik a dolog...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 95 / 300 • 1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok