Hali!Hát ez érdekesen hangzik, lehet engem is érdekelne...majd meglátjuk(a vak is ezt mondta )na szal először tudnom kéne hogy mik indulhatnak és akkor úgy döntenék...
Majd csak akkor, ha hakea meghírdeti 5-5 fős csapat, de még egy csomó tbeszélni való lenne vele, és nagyon kellene most ide msn-re... szal ha megjn, ki is hírdeti, és mehet a kaland. De addig ne jelentkezen senki, mer csak verekedés lesz a helykből Ja, és mindenki gondolja meg: napi 1 hz minimum... mostanában annyit áll az oldal, hogy szeretnénk egy olyan helyet, ahová mindig lehet írni, mert az emberek mindig fenn vannak, és írnak bele. Hiú ábrándok, mondhatni... de k tudja? Van itt azért 5-6 ember, aki napi 2-3 hzt lazán termel....
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Jaja. Amit Jkként tudnom kell a kaéandról,a nniyt tudok. És gondolom, hogy ha ez a kalnad megáll, akkor nagyon nehéz újra elkezdeni, mert elég bonyolult a drága Gondolom azért kell a sok HZ.
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Jó figy nekemmég csak most lett meg ADSL...eddig vmi szar datanet volt ami 40kb/s DDD szal mostmár tok normálisan írni itt fent és sztem nem lesz gond HZ-kal...
Okok nem azért mondtam, csak pl: ha megin bejelentkezik 20 újonc, és abból 1 marad meg, az kissé dühítő lenne, főleg mert a kaland nagyon a Jk-kra épül... jah és megtod adni az msn címed Loachlan?
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Az msn cím problémát már megbeszéltük privibe...légyszí hagy ne írjam le mégegyszer...okés persze értem a lényeget...de én biztos reagolok normálisan ha bekerülök modulba...
hm...jk-jk elleni harc...az a baj,hogy tutira lenne belőle jó sok veszekedés sajna...jól gondoljátok meg...nem biztos,hogy egymás elleni harcnak jó lesz a vége.
hihihi tudtam,hogy egy dartonita pappal kellet volna jönnöm,mert most lesz még egy árbocból "kiugró" kis lány,aki egy platsch keretében találkozik a pallóval
Nem Jk-Jk harc lenne a kalandban... és ügyelnénk arra... hogy olyan kárt senki se tudjon a másikban okozni. De majd Hakea elmagyarázza Joe és Meridian már msn-n érdeklődött, és ők már tudják miről van szó... szal ők is meg tudják mondani: a másik Jk csapat a leglightosabb akadály, amit ki kell állni. És a végén mégha nem is győzi valaki le a másik csapatot, akkor is lehet nyerni... nem a másik csapat lehenteléséről fog szólni, pusztán mellékes dolog, hogy nem egy gárdában fog mozogni a Jk csapat.
hát lássuk csak nem a másik jk elleni csapat a legnagyobb gond...Megtom érteni,mert mindig a km és az ő csapata a legnagyobb gond,mert azt kijátszani/vitatkozni sem tudsz,mert a km-é igy ezt nem is kell beleszámolni a dologba
Mellesleg hanyadik tsz-re tervezitek?Lehet hogy mondtad már,de nem nagyon emlékszem
Őh... Tekintve, hogy én vok Hakea beavatottja, nem fogom hagyni, hogy az a csapat hátrányokat szenvedjen, ahol vagyok. És nagyvalszeg meg fogom kérni, hogy az én csapatomnak én legyek a km-je... de ez persze csak akkor, ha szükség van rá... tp-hez lesz kötve a dolog, de magas szintűre terveztük. Nem lesz manifeszt, de egy 8.tsz fölé/környékére lehet tervezni.
És nem tudja vki, hogy Hakea mikor jön fel? Mert olyasmik is érdekelnének pl, hogy mikor kezdődik a kaland? Meddog kell leadni a karit és kinek? stb, stb, stb
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Én már egy hete várok rá lassan, és foggalmam sincs mikor kezdődne a kaland... azt beszéltük meg, hogy akkor indulna, amikor az oldal leszakad az uwről... azaz jövőhó elején. De úgy néz ki, hogy a sajnáatos hiányzása miatt tolódik a dolog...