Én annál az egyszerű oknál fogva használom a 2nd edet mert csak ezt találtam meg ebből kell karit gyártanom. Viszont legalább párban vannak mert mellette ott volt a 40k verzió is belőle
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Ehhez vannak kiegjeim meg gyári modulok lehet rápróbálok egy gyárira igaz magamat ismerve ugyse az lesz mesélve ami le van írva csak a helyszín és az esetleges ellenfelek egyeznek meg. Egyenlőre még az alapkönyvnél tartok de a harc az szimpatikus benne. Meglátjuk mi lesz hirtelen vagyy 20 könyvet kellene elolvasni de elég lesz az alapkönyv meg a modul és elkezdem utánna olvasom a többit.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Nekem is jó sok anyagot sikerült "szereznem"a netről a WFRPG 2.ed.-hez, de asszem akkor csak annyira mélyedek bele hogy ismerjem a szabályokat, meg egy épkézláb karit meg tudjak csinálni.
Togar! Mondjuk azt hiányolom az alapkönyvből, hogy a "Chapter X: The Empire"-fejezeten kívűl nincs épkézláb világleírás a könyvben, aminek az ismerete azért kellene egy jó előtörténet összehozásához. Világ történelme, országok leírása, stb. (Mindegy majd a többi kiegbe is beleolvasok.)
Kérdésem a karakteralkotáshoz lehet használni a többi kieget?
Tőlem lehet csak majd kérem melyik könyv hanyadik oldal mert csak alapismereteim vannak a világgal kapcsolatatban az csak az Empire részt ismerem úgy ahogy ráadásul a hivatalos kalandsorozat is ott játszódik, de attól még jöhet máshonnan a kari. Annyi a lényeg hogy ismerjék egymást a karik mert nincs kedvem fél évig összemesélni őket a világ két tájáról.
Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben
Hali mindenki akinek van naponta 5 szabad perce(ez a játék tényleg nem igényel többet) és van kedve egy kis játékhoz(nem valami egetrengető, de 5 perre mit vár az ember) regizzen a http://lernun.mybrute.com -ra. Akinek nincs kedve az is és lépjen hamar 2es szintre , mert arra kapok tpt Angol nylevű a játék, de egyáltalán nem bonyolult. a type here részbe kell egy név, alatta kiválasztani a kari kinézetét és validate. A játék csak a gyakásról szól, bemész az arénába hátradőlsz, végignézed nyertél-e kapsz tpt és kész. kissé random a rendszer, de ha nem is tetszik mint már előbb írtam regizz szintlépésnél jöhet állat/fegyver6tulajdonság/képesség persze ez is random. Remélem szerzek a kipróbálóknak néhány kellemes percet. üdv.: Lernun
edit: A jelszó elég rosszul van megcsinálva, a fegyverespult fölött írja ki, hogy állítsd be.