• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 105 / 300 • 1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 300

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2006.04.06. 20:42

Udvozlok mindenkit a megujult forumon!
Vigyazzatok ra, oregbitsetek hirnevet, etc.

Wharadak voltam.

UI: Schinter: ne legyel telhetetlen:P
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger
I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer
I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger
Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya

Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..."
Kanye West - Stronger

UT-s karakter generáló excel táblázat
Példakari a táblázathoz (egyelőre üzemen kívül)
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.06. 20:42

Nos, én Kránt emberi országnak tartom. Akárhogy is legyen, földmûves rétegnek kell lennie, és muszáj lennie polgári rétegnek, amely a feldolgozott árukat el is készíti. nem hiszem, hogy egy fejvadász a földön görnyedne, vagy valami titkos klán készítené a tuhákat... szóval én a Szürkecsuklyás féle Yneven képviselem, ahol normális, racionális úton felépítünk egy ország társadalmát, gazdaságát, földrajzi viszonyaik, adottságuk alapján. Erre késõbb ráépítünk egy darkos, titkos, misztikus légkört... amilyen Kránban is van. Megtoldjuk pár klánnal, aquirokkal, ranagolal, és hasonlókkal, és utána kapunk egy országot. Mert ha alapból mindent a darkos feelingre, a mágiára és... hogyúgy fogalmazzak a Krániságra építenénk Ynev ezen részét, akkor ilyen alapvetõ dolgkra nem kapnánk választ: mit, és hogyan esznek? Honnan szedik a pénzet? Kikbõl kerülnek ki a katonák, és azok hogyan? Szóval ha valaki úgy látja Kránt, hogy ezekre a kérdésekre nem tud választ adni, akkor szerintem igen rosz koncepciója van ezzel kapcsolatban. A másik: olyan nincs, hogy mindenki valami klán tagja. Ha egy kráni parasztember a külsõ tartományokból régebben veterán katona volt... és kitanítja a fiát a kardforgatás mûvészetére, akkor a fiú mégis milyen klán tagja? Vagy mi van akkor, ha valaki egyszerûen az utcán nõ fel a koldusok közt, és szép lassan betörésbõl él meg hasonlók, így tolvajjá érlelõdik? Õ most milyen klán tagja? Szerintem nem lehet mindent klánra fogni... nem lehet mindent az eszményi Kránra fogni... nem lehet azt mondani, hogy ez azért van, mert ez itt Krán, vagy nem lehet ráfogni egy kis KM-i bakira, hogy Kránban minden másképp van... szerintem minden racionalítás, ami Ynev más vidékén is megtalálhaó, itt is megvan. Kezdve attól, hogy a parasztok este kocsmáznak, balhéznak, majd hulla fáradtan hazatámolyogva összeroskadnak, és folytatva a felsorolást olyan banális képekkel, mint a városok utcáin hódító prostitúció. Szóval szeintem nem egy kaotikus démoni síkon lévõ, darkos akármit kell elképzelni, aminek a leírásban is hüledezik az ember, hogy nézd csak ú, hogy ide mit írtak, és nézd, mekkora csúnyaság, és fúj a sötételf apuka kinyírja a gyerekét, és ez szörnyû... szóval nem csak enne kellene átjönnie mindenesetre :wink:

Jah, igen moderátor lettem, felkértek rá, és ezzennel is nagyon megköszönném, nagyon szívesen elvállalom :oops: Bocsi Schinter, én kissé úgy éreztem unfair feléd, hogy én vagyok moderátor, mert régebb óta vagy itt, és te már tényleg õs OM-es vagy....
De a megtiszteltetés mindenképp nagyon váratlan, és örömteli volt számomra. Még egyszer thx adminok! :wink:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.06. 20:50

Nos annyit fûznék a szürkecsuklyásokhoz,hogy tudtommal az õ változtatásukban benne van az is,hogy a városok méreteinek csökkentése egy "reaális" középkori városra...Nos sztem Shulur vagy Erion nem lenne az ha ezt megteszik...

Másik,hogy sztem annyira ne gondolkozzunk már a realitásban...Egy fantasy játékot játszunk,amelyben létezik olyan,hogy mágia és vele sok mindent meg lehet oldani és a fejlõdésnek is más irányt szab....Ne akarjuk annyira kidolgozni,mert szvsz ha nagyon mélyre ássunk,akkor csak rosszabb lesz...

Semmi gond nem az idegesit,hogy te lettél a modi mellesleg sztem jobb is igy :roll: Sõt pontositok...nem idegesit semmit sõt örülök,hogy van egy újabb modi,akinél lehet panaszkodni ha arra kerül sor :D
Mellesleg ami az õs om-s rangot illeti sztem még messze vagyok attól... ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.06. 20:55

ja igen,ahogy olvasgattam a kalandokat felmerült bennem még vmi...

Sztem meg kellene változtatni az igricnek hszjeinek elején található jelenleg narancssárga irásnak a szinét...Engem spec kicsit bántja a szemem és ebbõl arra gondolok,hogy nem én vagyok az egyedüli.

Másik,hogy hallottam,hogy sok ujdonság lesz és sok meglepi :D
Lehetne ezekrõl késziteni egy összeirást,hogy mi hol merre található? :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.04.06. 20:59

Schinter írta:hm...Ahogy nézegettem a dolgokat máris egy kérdésem lenne...vagyis hát 2.... :)

1:nem lehetne berakni egy olyan lehetõséget,hogy a hsz-k forditott idõrendbe jelenjenek meg?

2: Nem lehetne több mozgó smileyt berakni? :D

És jól láttom,hogy kinai betük vannak a jeleken,hogy új hsz érkezet? :lol:

1. Asszem láttam vhol ilyen modot, csak az a gáz, hogy az nem választható lehetõség... azaz az, vagy megfordítom mindenkinek vagy senkinek.... ^^"

2. Lehetne :P gyûjtögess össze, zipeld be, és küldd át msnen... majd még én is keresek :P

nem kritizálni a jeleimet, metr mostmár tudok IP-t bannolni :twisted:

Schinter írta:ja igen,ahogy olvasgattam a kalandokat felmerült bennem még vmi...

Sztem meg kellene változtatni az igricnek hszjeinek elején található jelenleg narancssárga irásnak a szinét...Engem spec kicsit bántja a szemem és ebbõl arra gondolok,hogy nem én vagyok az egyedüli.

Másik,hogy hallottam,hogy sok ujdonság lesz és sok meglepi :D
Lehetne ezekrõl késziteni egy összeirást,hogy mi hol merre található? :lol:

Meg lesz... nézek vmi kék szerût ami jó lesz hozzá ;)

A hírek részlegbe szoktam felpakolni az újításokat... néha érdemes olvasgatni ;) :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Con Larrodan 2006.04.06. 21:00-kor.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.06. 21:00

Igen, tényleg nem valami jó az az igrici fejléc. De azt hiszem, hogy még eza legjobb. Gondold csak el, ha piros lenne...

És az újításokra én is kíváncsi lennék. Megköszönném, ha valamelyik admin leírná valahova, akár ide a tavernába is.

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.06. 21:00

Húh, most hogy mindenki új képet cserélt, én is nekiállok keresni egyet :D
Ja, természetesen nem úgy gondoltam az elõzõben, hogy a mágiát vissza kell fogni, éshogy nem szabad érvényesíteni a fantasyt a játékban... de bizonyos alapszabályok mellett kell ezt. És tudtommal nem szándékoznak Erion vagy Shulur méretét megcsappantani, fõleghogy azért sem, mert az Eriont kidolgozó Kornya és Gáspár is tagja a testvériségnek...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.06. 21:06

Látom, csak Mandragóra vette észre a kalandkiírást-csírát.
Tehát mégeccer mekkérdem:
Van igény magas szintû JK-knak való modulra? Elsõsorban öreg rókáknak (így jó, Mandragóra? :lol: ) Eygébként kiadott a modul, szal lehet, hogy ismeritek...de azért ha lenne iyenre igény, akkor esetleg MAJD vállalom a lemesélését. Szóljatok, akár érdekel, akár nem. Köszi

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.06. 21:09

Ha te mesélnél, boldogan mennék. Csak paramétereket ha lehet... egyenlõre elég az ország. Az a lényeg, hogy a manif után egy másik magasabbszintû kalandhoz nem biztos hogy lenne kedvem... De ha az adott kultúrkörnek megfelelõen olyan karit tudnék csiálni, ami érdekes lehet számomra, akkor szívesen jönnék. ( magas tsz alatt mit értessz?)

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.04.06. 21:11

Schinter írta:gyorsan meg is körmlöm az elsõ reagot :D

Tényleg Tysson moderator lett? :?
:lol:

Meridian írta:Üdvözlet mindenkinek az új oldalon. Visszatértem.. :lol:
Én se nagyon akartam elhinni, hogy TYsson mod lett, de ezek szerint vannak csodák.
Meridian

Igen, Tysson mod lett. Ha bárkinek bármilyen problémája van vele lehet hozzám fordulni. Õ nem tehet semmirõl, csak annyi a bûne, hogy rábólintott erre a felkérésre ami Tõlünk, adminoktól származott.
Köszi.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.06. 21:11

Hát spec én egy magusban eléggé jártas embertõl hallottam ezt az infot :?
Mind1, ezen nem érdemes lovagolni, mert tudtommal most megint más kapta meg a magus szerkesztésének és egyéb dolgainak a jogát.

Con:
Nem kritizálni akarom a jeleidet csak feltünt és furi volt egy kicsit :D Na meg Kina és Japán környékén tudtommal nem ütötte fel még a fejét a magus kór :lol:
Egyébként szoktam olvasgatni az újitásokat csak asszitem, hogy "aki találja marja" játék van :D

Tysson:
Nem zavar senkit sztem,hogy modi vagy csak furcsa volt így elsõre hirtelen... Ahogy amikor Limi is modi lett, akkor is furcsa volt, bár az õ esetében még filoztam rajta, hogy Wharadak hogy gondolta azt a hszjét, hogy aktív jk, mikor vagy már 2 hete nem nézett be :D De reméljük, hogy hamarosan gyakoribb láttogatója lesz az oldalnak :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.06. 21:12

Magas TSZ: 13-16...
Helyszín: Észak
Hogy mikor kezdeném: õsszel...vagy nyáron esetleg...csak gondoltm, elõre szólok...meg akkor lesz vele munkám rendesen...szal szójjatok...

Azért nem mondok többet (majd privibe :P ), mert akkor elolvasod, jelentkezel, oszt könnyen megoldod, mert tod, mit kell csinálni... :P

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.06. 21:18

hát lehet,hogy érdekelne a dolog bár ha Limi újra lendûletet vesz és minden kaland beidunl,amiben benne van a régi tempóba,akkor lehet,hogy az idõbe már nem fér bele :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.04.06. 21:19

Hát igen kicsit még nekem is furcsa hogy tysson modi lett azt a posztot meg még nem értemem hogy VIP de majd megnézem! Ne higyétek, hogy a jelentését nem tom csak azt nem mi értelme van a fórumon...
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.06. 21:19

Nekem sem férne beel, épp ezért nem holnap akarom kezdei, hanem egy félév múlva...

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 105 / 300 • 1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok