• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 107 / 300 • 1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 300

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.06. 21:40

Tysson:
nagyon helyes ;) :D
Szorgalmas a modi :lol: Mellesleg van vmi különbség a fõmodi és a sima modi közt? :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.06. 21:45

Sion:szerintem nincs igazad.A Pokolban benne van hogy amikor a büjük ?sei elmentek a törzsükból a sámánjuk átváltozása és ténykedése miatt csak a bosszúforradások miatt hagyták életben ?ket amúgy gondolkozás nélkül nyílhegyre kerültek volna.Segíteni meg a sámán is azért segített mert tartozott az életével az öreg nomádnak.És a büjüköt is renegát mivolta miatt üldözték.Ez volt az ürügy amivel a többieket ellene fordíthatta a 3 sas törzsf?nöke.És a büjüköket ezért csak a f?nökök ismerik el.Legallábis nekem ez így jött le a könyvb?l.

A büyüköt azért kellett, hogy a törzs üldözze - ahogy a vén fõnök el is mondja - mert a három törzs csupán a közös veszteségek árán kovácsolódhatott egészen eggyé. A büyük amellet, hogy kitaszítottá lett, áldozat volt. Szükséges áldozat. ezért intézte úgy, hogy õ menjen, mert nem kételkedett a harcos hûségében. A büyük nem azért vált kedgyvesztetté, mert kiütött rajta a kalndozói vér, vagy mert bármi rosszat tett! Nem is lett igazán kegyvesztett! De ha nem kovácsolódik egybe a három törzs, akkor a vén vezér fia nem fogja tudni a frissen szerzett hatalmat és erõt megtartani, mert az emberei nem voltak hozzá teljes mértékben lojálisak! A vezér a saját pecsenyéjjét sütögette és ehhez kellett valaki, akinek lehet fát vágni a hátán. Nos, a büyük lett az.
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.06. 21:47

Schinter írta:hm...Ahogy nézegettem a dolgokat máris egy kérdésem lenne...vagyis hát 2.... :)

1:nem lehetne berakni egy olyan lehetõséget,hogy a hsz-k forditott idõrendbe jelenjenek meg?

A fordított hsz-ekkel egyet értek!!! Zavaró, hogy mindig lapozgatni kell, ha a vége érdekel csak a topicnak! :D Ne csak Larrodan mester lehessen már kicsit lusta, hanem a csóringer forumozó is! :D
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.06. 21:53

Tysson-lar írta:Nos, én Kránt emberi országnak tartom. Akárhogy is legyen, földmûves rétegnek kell lennie, és muszáj lennie polgári rétegnek, amely a feldolgozott árukat el is készíti. nem hiszem, hogy egy fejvadász a földön görnyedne, vagy valami titkos klán készítené a tuhákat... szóval én a Szürkecsuklyás féle Yneven képviselem, ahol normális, racionális úton felépítünk egy ország társadalmát, gazdaságát, földrajzi viszonyaik, adottságuk alapján. Erre késõbb ráépítünk egy darkos, titkos, misztikus légkört... amilyen Kránban is van. Megtoldjuk pár klánnal, aquirokkal, ranagolal, és hasonlókkal, és utána kapunk egy országot. Mert ha alapból mindent a darkos feelingre, a mágiára és... hogyúgy fogalmazzak a Krániságra építenénk Ynev ezen részét, akkor ilyen alapvetõ dolgkra nem kapnánk választ: mit, és hogyan esznek? Honnan szedik a pénzet? Kikbõl kerülnek ki a katonák, és azok hogyan? Szóval ha valaki úgy látja Kránt, hogy ezekre a kérdésekre nem tud választ adni, akkor szerintem igen rosz koncepciója van ezzel kapcsolatban. A másik: olyan nincs, hogy mindenki valami klán tagja. Ha egy kráni parasztember a külsõ tartományokból régebben veterán katona volt... és kitanítja a fiát a kardforgatás mûvészetére, akkor a fiú mégis milyen klán tagja? Vagy mi van akkor, ha valaki egyszerûen az utcán nõ fel a koldusok közt, és szép lassan betörésbõl él meg hasonlók, így tolvajjá érlelõdik? Õ most milyen klán tagja? Szerintem nem lehet mindent klánra fogni... nem lehet mindent az eszményi Kránra fogni... nem lehet azt mondani, hogy ez azért van, mert ez itt Krán, vagy nem lehet ráfogni egy kis KM-i bakira, hogy Kránban minden másképp van... szerintem minden racionalítás, ami Ynev más vidékén is megtalálhaó, itt is megvan. Kezdve attól, hogy a parasztok este kocsmáznak, balhéznak, majd hulla fáradtan hazatámolyogva összeroskadnak, és folytatva a felsorolást olyan banális képekkel, mint a városok utcáin hódító prostitúció. Szóval szeintem nem egy kaotikus démoni síkon lévõ, darkos akármit kell elképzelni, aminek a leírásban is hüledezik az ember, hogy nézd csak ú, hogy ide mit írtak, és nézd, mekkora csúnyaság, és fúj a sötételf apuka kinyírja a gyerekét, és ez szörnyû... szóval nem csak enne kellene átjönnie mindenesetre :wink:
számomra. Még egyszer thx adminok! :wink:

1., Krán nem emberi ország. Az emberek csak betelepültek. Krán már akkor birodalom volt, amikor az emberi fajnak csupán félmajom elõdei rótták odakint a pusztaságot, és Godora még a fasrban sem volt. Nem az emberek éltek ott elõször, ígyhát nem is lehet humánusabban gondolni kránra, szerintem,. Nem egy szabálykönyvben ki is van jelentve - de a Summariumban biztosan - hogy Shakallor csak azért nyitott az emberek felé, mert bennük látta a jövõ aquirjait. FEnn kellett tartani a kosfejû birodalmát, és mivel a mostani aquiorok csupán egy haldokló õsfaj, szükséges volt a vérfrissítés, szinte bármiylen áron. Így kerültek oda az emberek. Természetesen megvannak az alsób néprétegek, de semmiképpen sem lehet az egyszerû feudális viszonyokat rájuk húzni.

2., Ha valaki az utcán nõ fel, és vagy így, vagy úgy, de mondjuk tolvajjá érlelõdik, jobban teszi, ha önszántából csatlakozik valamelyik véd és dacszövetséghez, esetleg munkaadót, mecénást talál magának. Különben semmi sem garantálja, hogy egyikéjszaka után enm fog reggel felébredni, hanem a csatornában úszkálva gazdagítja a dögevõk étlapját. Ha nem tudsz túlélni valahogy, akkor pusztulj, mert érdemtelen vagy a létre., Ez krán filozófiája. Az erõs túlélhet, a gyenge elpusztul. Ennyi.
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.06. 21:58

Meridian írta:Látom, csak Mandragóra vette észre a kalandkiírást-csírát.
Tehát mégeccer mekkérdem:
Van igény magas szintû JK-knak való modulra? Elsõsorban öreg rókáknak (így jó, Mandragóra? :lol: ) Eygébként kiadott a modul, szal lehet, hogy ismeritek...de azért ha lenne iyenre igény, akkor esetleg MAJD vállalom a lemesélését. Szóljatok, akár érdekel, akár nem. Köszi

Meridian

;) Szemfüles vagyok. VAmpire-ban meg szemfogas is. Nos. Én továbbra is jelentkezem, de a kiadott modulok közül, a két modulhgyüjteményt szinte már teljesen átnyálaztam. a Véridõ pedig szerintem az egyik legszaharább benne, erre figyelmeztetlek...
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.06. 22:04

Meridian írta:Emberek! Az hogy lehet, hogy nyomtalanul eltûnnek hszek?

KALANDHOZ:
De, észak tág...egyébként nem erv kultúrkör. HA még valami kérdés felmerül, van MSNem, meg lehet keresni...

Meridian

Akkor ez a Véridõ lesz. Szivatós kaland, ismerem, és nem ajnlom senkinek. LEgalábbis a "máodik felétõl" válik kimondottan JK-kinyírós, öngyilkosos marhasággá... Csuklóbó ezerszer jobbat improvizálok, még magas szintû jk-knak is, és mivel aki ismer, az tudja, hogy nem szokásom magamat dícsérni, ez a megállapítás csak jelent valamit. De nem akarok senkit sem lebeszélni róla, ha játszani akar, vagy mesélni.

Egyébként ha nem a Véridõ, akkor post visszavonva. :)
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.06. 22:08

mandragórának:
Vedd alapul Tarint. Nem emberi ország. A felszínen mégis termesztenek a földeken. Kívállóan ki van dolgozva az iparuk, és meg van oldva minden élelmezési dolog is. Elfendelbe is ugyanúgy ki van dolgozva... a Summarium ezekre mind választ ad. Hogy miért éppen Tarint hoztam fel? Mert nehéz volt megoldani, hogy min élnek a törpök a föld alatt. Gombákkal, és néhány mohafajjal nem lehet jóllakni... és nem lehet jóllakni föld alatt élõ patkányokkal, vagy esetleg Ibloghokkal :lol: Szóval meglehetõsen nehéz dolog lehetett szerintem megoldani ezt a nem emberi országot mûködési szempontból. Lévén, hogy Kránban immáron rengeteg ember él, ezért simán megoldható ott is a dolog... mellesleg az aquiroknál adott a dolog... a sötételf birtokol egy óriási erdõt, a kedves krániak pedig az erõkbe küldenek egy aranyos kis krnái alsóbb rétegekbõl való húsos embert :D Nah jó, de az az ember mit eszik? :roll: neki kell a búzatábla, meg az állati eredetû hús... a híres Birodalmi Légió aligha létezne alultáplált katonákkal... és nem lehet ezt már ráfogni, hogy ez Krán, és itt másképp van... vagyha msképp is van, mégis hogy lenne? Mágiával és sequorokkal nem lehet jóllakni...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.06. 22:19

Tysson-lar írta:mandragórának:
Vedd alapul Tarint. Nem emberi ország. A felszínen mégis termesztenek a földeken. Kívállóan ki van dolgozva az iparuk, és meg van oldva minden élelmezési dolog is. Elfendelbe is ugyanúgy ki van dolgozva... a Summarium ezekre mind választ ad. Hogy miért éppen Tarint hoztam fel? Mert nehéz volt megoldani, hogy min élnek a törpök a föld alatt. Gombákkal, és néhány mohafajjal nem lehet jóllakni... és nem lehet jóllakni föld alatt élõ patkányokkal, vagy esetleg Ibloghokkal :lol: Szóval meglehetõsen nehéz dolog lehetett szerintem megoldani ezt a nem emberi országot mûködési szempontból. Lévén, hogy Kránban immáron rengeteg ember él, ezért simán megoldható ott is a dolog... mellesleg az aquiroknál adott a dolog... a sötételf birtokol egy óriási erdõt, a kedves krániak pedig az erõkbe küldenek egy aranyos kis krnái alsóbb rétegekbõl való húsos embert :D Nah jó, de az az ember mit eszik? :roll: neki kell a búzatábla, meg az állati eredetû hús... a híres Birodalmi Légió aligha létezne alultáplált katonákkal... és nem lehet ezt már ráfogni, hogy ez Krán, és itt másképp van... vagyha msképp is van, mégis hogy lenne? Mágiával és sequorokkal nem lehet jóllakni...

Nos, akkor itt most szinte mindent cáfolok.

1., Az iblogh finom és tápláló. :D (ok, viccet félretéve) A törpék elsõdlegesen a fõlmélyében termesztett, s mágiával "génkezelt" növényeken, és a földméléyn is tenyészthetõ (mágiával dettó) álaltokon élnek. A külszini földmûvelés minimális.

2., A törpék meglehetõsen humanoidok, nagyon közel áll amentalitásuk az átlagosan elfogadott emberi eszmékhez, s léptékhez, akármekkora különbség is leledzik közöttük, Krán ahhoz képest még mindig Ég, a földhöz...

3., Kránban sok embere él, de csak a külsõ tartományokban. A középsõkben csak elvétve vannak városok, kolóniák, a belsõkben pedig egyáltalán nincsennek.

4., A sötételf, ahogy te írod - egyébként Obszidiánelf - egy senki csupán az akvírok között. A névtelen senkik felsõ kategóriája, de nem zavar sok vizet. Tudod kik az igazi nagyvadak? A könnytelen Öreg, meg a Csontlovag, és a hozzájuk hasonlók.

5., A kráni légiók tagjai már régen nem hagyományos értelemben vett emberek, és ha hiszed, ha nem, ténylegesen mágiával tartják életben õket, vagy legalábbis számottevõbb az az oldala a dolgonak. Sokkal nagyobb szükségük lehet - az én olvasatomban, legalbbis ahogy én értelmeztem a dolgot - mondjuk az asztárlis táplálékra, mint a szerves eredetûre.

+1., A sequor pedig igencsak meg/kitölti a bendõt, ha értõ kéz forgatja.. aztán pedig ki is ontja azt. ;)
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.06. 22:20

Igen, igazad van. A Véridõre gondoltam. már egyszer végigcsináltam, nekem nagyon tetszett. Ha te jobbat tudsz, akkor ha lesz idõ, akkor indíts, szívesen jelentkezem. Az, hogy JK-gyilkos-e, az meg partytól függ...ha tudod a kalandot, akkor tudod, hogy választhatnak...és ott sok minden eldõl. De köszi a visszajelzést.

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.06. 22:26

Meridian írta:Igen, igazad van. A Véridõre gondoltam. már egyszer végigcsináltam, nekem nagyon tetszett. Ha te jobbat tudsz, akkor ha lesz idõ, akkor indíts, szívesen jelentkezem. Az, hogy JK-gyilkos-e, az meg partytól függ...ha tudod a kalandot, akkor tudod, hogy választhatnak...és ott sok minden eldõl. De köszi a visszajelzést.

Meridian

Nem akarok lelõni poént a kalandból, de a Véridõ kb felénél, a "nagy fordulópontnál" igenis, rengeteg kaszt tagjai halálra lesz ítélve egy nagyon olcsó és aljas km-i húzás miatt, de mindegy, nem szólok bele. Igen, volna jobb modulom, amit szeretnék is lemesélni - erre kerestem JK-kat, nagyjából be is telt a létszám - , és nem titokzatoskodom tovább:

"Az operaház Fantomja" - címre hallgat.

Hogy mikor fogunk kezdeni, nem rajtam áll elsõdlegesen. Eddig egy karakterlapot kaptam az 5-bõl, és egyet bármikor el tudok kérni, ám Könnyûléptû túl régóta nem tette tisztét a forumon, szóval... De én reménykedem. Legkésõbb jövõhéten én kezdenék, már csak azért is, hogy ne húzzuk-halasszuk a dolgot.
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.06. 22:52

Nah Mandragóra reagjára:
Nos, Tarin esetében eléggé jelentõs a felszíni földmûvelés, ez a Summariumban is benne van. Fõleg ez azért van így, mert nem lenne annyi zuzmó, moha meg hasonló, amit génkezelhetnének... fõleghogy Yneven azt se tudják mi az hogy gén... okés, vettem idézõjelbe tetted :D Egyébbként a törp az legalább annyira inhumán, mint az elf... gondolkodásmódban szintén. Nem tudom, ki olvasta a Summarium törpös részét, de van benne egy írás, ami egy valamilyen erv országban élõ törp kezébõl való... ír valamit a törpök és az emberek gondolkodásmódjáról, és össze is veti azokat. Namármost ott tûnik csak fel mekkora a szakadék a két faj közt :wink: Egyébbként én nem értek az aquirokhoz, de annyit azért tudok, hogy nincsenek túl sokan... hiányos ismereteimbõl annyit vissza tudok hívni még, hogy az obszidiánelfet emelte ki a besti a legerõsebbek közt.... ha jól emléxem a Csontlovag mellett. De az tuti, hogy a Sötételfet a legjobbak közé vette. És akkorse lehet mindent mágiával magyarázni. Ha már a kajálást is mágikus úton oldják meg, akkor ezzel az erõvel a tanulást is meg lehetne simán... szóval azt ne értem, hogy a gigantikusan nagy légiókhoz hogy jut annyi mágiahasználó, hogy ennyi mágikus téáplálék jusson? Fõképp úgy, hogy szerintem egy mágiahasználó számára élelmiszerhelyettesítõnek lenni legalább olyan megalázó, mint holni pénzteremtõ szerepében tetszelegni... hameg asztrális táplálékra vgynak... akkor szerintem Ranagollal kerülnek szembe. Mert azoknak, akiknek a belsõbb misztériumokba is akad betekintése, azoknak az asztrális másuk acéllá merevül. Szóval nem tudom, hogy ehhez az ideálhoz, az erõsen józan, hideg gondolkodásmódhoz hogy illik az asztrális kielégülés dolog. Toronban elmenne, nade Kránban... és igen, a külsõ tartományok népesültek be emberekkel. De ezek a tartományok a legnépesebbek :wink: Szóval kell lennie egykét búzatáblának... nem hiszem, hogy ember-parasztot mágiával etetnének :D Szóval itt akárhogyis nézzük, nem lehet kibújni az alól: Kránban igenis kell lennie parasztságnak is... le lehet szûkíteni az emberekre, és a külsõ tartományra, de ez részletkérdés... Krán népességének nagyrésze úgyis itt él. Szóval... azt meg nem hiszem, hogy az elfeket is mágiával táplálnák :wink: Sztem ugyanazt csinálhatják, mint az Elfendeli "testvéreik"... most nem írom le pontosan hogyan oldják meg az élelmezést, mert nagyon hosszú lenne... ajánlom a Summariumot, vagy az Elfek kézikönyvét a neten... ami egybként Summariumból lett kírva nagyrészt :D
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.06. 23:06

Tyss-nek
(folytatom a megszámozást, ha nem baj, Tyss)

1., Nem azt mondtam, hogy a törpék humán-beállítottságúak, cask azt, hogy messze közelebb álnnak a humán értékrendhez, mint a humánok - vagy bárki más - a kránihoz. Tudom, és elismerem, hogy van Tarinban külszini földmûvelés, de megnézhetem akár neked most is (itt az eredeti Summariumom az asztalon), nem az volt az elsõdleges, akármekkorára nõtte ki magát.

2., Ne úgy értsd a kráni dolgot, hogy "tápláls". Van errõl az egyik Legendák és Enigmákban egy novella is, amikor egy fazonra ráakasztottak valami asztrállényt, és szimbiózisben élt vele. Nos, a kráni légióknál nem ez a helyzet, de fenntartom, hoyg azok a "személyek" már sokkal inkább mások, mint emberek.

3., Biztosan van földmûvelés Kránban, mert az ország önellátó minden téren, de az ottani parasztság is más, mint bármelyik másik államban. Áthatották õket Ranagol eszméi, tanításai, s mentalitásuk elfajzott, akárcsak az ország többi lakójáé.

4., A mágiahasználók "asztrálja" nem acéllá merevült, sokkal inkább az elhalt kifejezés a találóbb rá. Legalábbis - szintén csak - szerintem. Acél és Oroszlán regénybõl a gorviki verekedõ - mittománmost, hogyan hívják - rá a jó példa.

5., Az Obszidiánelfek egy erõs aquir faj, de kevesen vannak, nem szervezettek, ezért nem számottevõek, és amint ltszik is hatalmukon, max a nemes nyelvet beszélik. A titkosat már nem. Kránban pedig számtalan Olyan aquir faj van, amit nem ismerünk, és az ismerteknél sokkalta nagyobb hatalommal rendelkezik. A Summariummal felesleges pedálózni, ha nem is kívülrõl betéve tudom, de ismerem a cuccost, és itt van kézközelben, msot néztem meg.
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.06. 23:22

Okés, nekem is itt a sumi kézközelben... egyébbként kétségteen igazad van a törpöket tekintve, természetesen az emberek gondolkodásmódjához közelebb áll egy nyakas törp, mint egy nemes aquir :D És igen, természetesen nem a földmûvelés volt elõbb, tökéletesen igazad van... de Beriquelen egészen más volt minden, mert ott voltak szép számban felszíni törp városok is... oda menekültek többtíz évre fel a démonok elõl is, amíg hajóka építettek. Szóval onnantól datáljuk kb. a földmûvelés fontosságának növekedését.
Én nem veszem tápolásnak, amit mondassz, csak azért meg kell érteni azt is, hogy nem mindenre lehet ráhúzni a mágia dolgot... simán rá lehetne fogni, hogy a folyó azért folyik visszafele, mert a mana annyira sûrû ott, hogy az élõvilág ökoszisztémájára eképp hat... szóval be lehet magyarázni. Így a mágiával való táplálást is. És igen, a légiósok már nem emberek.. egykoron azok voltak, csak mágiávl úgy kondicionálták õket... tisztára mint Toronban a dvorgazok... a Vérnyelõk... kb hasonló a helyzet. Legalábbis szerintem. De nekik is kell táplálék... lehet, hogy a magasabb beosztású katonáknál meg van oldva ez asztrális táplálkozással, de Yneven korántsem annyira elterjedt a mágia, hogy egy ilyen óriási hadseregre elegendõ legyen. Fõleghogy egy jól megtermett ember 3X eszik... ha olyan a mágikus kondició, lehet ezt csökkenteni 1-re. De még az is sok lenne....
jah, és az Acél és oroszlánban Regalini esete kíválló példa, jó hogy felhoztad. Nem arra gondoltam, hogy olyan erõs lesz az asztrális testük... hanem olyan érzéketlen mint a acél. Úgy pattan le róla a támadás, mint egy gyenge aluminiumkard a tömör acélról. Megtörhetetlen, sziárd... kiüresedett...hideg, számító, gondolkodó.. racionális. Ezek a ranagolita ideál kulcsszavai. Szóval ezért se gondlom, hogy asztrálisan oldanák meg a katonaság táplálását...
Jah, és igen, én nem tudok annyit az aquirokról, mint Te, és természetesen úgy van, ahogy mondod... én csak gyorsba benéztem a bestibe, és ot láttam, hogy 50-60 van belõlük Kránban... szóval ha kevés alatt ennyit értettél, akkor... mert ez tényleg nagyon-nagyon kevés... a Renegátban ki is nyírnak egyet :(
Ja, és nem zavar a számozás, így könyebben átlátható...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.06. 23:25

mohreb:
Ahova irtál azért nem irt senki,mert az egy közlemény...értelmezésem szerint arra van,hogy az admink/modik irjanak oda vagy nem? :?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.06. 23:29

Elvileg... :D
Csak ne legyen belõle rendszer... visszaolvastam, amikor a törölt felhasználókba írtatok be Schinter :D Szóval bagoly mondja verébnek hogy nagyfejû. :)

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 107 / 300 • 1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok