Togar írta:Lorin igyál sok sört az segítDe utánna ne mászkálj.
Ezen nagyot röhögtem!
Alig három óra alatt lerendezték a lábam! Zsír!
Mellesleg mivel voltam akkora bhere hogy nem vittem könyvet muszály volt valami mással elütni az időt. Bár a levágott újju hapi nagyon tecetősvolt mikor vigégvitték a folyosón de valahogy mégis unatkoztam (ez van ha az ember oogrish.com-on nő fel

Jól elvoltam. Vártam vagy 2 órát de azalatt minden volt. Megismerkedtem egy vállficamos alakkal meg egy lánnyal aki ugyanúgy bokája volt kificamodva. Előbbivel úgy hogy a mobilon pókerezett aztán mivel az unalom jele látszodtak rajtam, (és volt nállam kártya -mivel mostanába rengeteg kyukas óránk van) ezért megkérdeztem tud-e élőbe is jáccani. A kis aljas jobban pókerezik mint én! Még szerencse hogy nem pénzre jáccotunk.

Szóval innentől kezdve egy órán át pokereztünk. Mellesleg jól meg van csinálva a korház. A felvétel az egyik szárnyon a röntgen úgy féluton a gipszelő meg a másik szárnyom.
Am télleg nem kellet begipszelni 3000 zsé-ért adtak ilyen bokarögzitő izét. Nem volt jó üzlet ugyanúgy nem tudok járni!
NA lassan fel kell mennem a kényelmes gépteremből... még szerencse hogy csak egy emeletet kell ...őőőőő....mennem