Moderátor: Admin
Tysson-lar írta:... úgy vélem, hogy a Külsõ tartományok hadereje a legmeghatározóbb egész Krán szempontjából... Pyarron ostromát is a Külsõ tartományok végezték...
...És szerintem Krán semmilyen rendszert nem eröltet az emberekre... ha azok akarnak, nyugodtan fellázadhatnak. A papság keméyen megtorolná, de alapból nem is lázadnának, mivel õk Ranagol hívei, és az õ birodalmában szentségtörés lenne lázongani... ha mégis megtörténne, akkor viszont nem állhatna az útjukba az egyház se és semmi seBár általánosságba ha egyszer elkalapálják õket, feladják, de ki tudja... láttunk már Gorduint és Alyrt, szóval lazán lehet még többmiliós Kráni felkelés is, ahol nem hunyászkodnak meg a vereségtõl sem
Schinter írta:egyébként érdemes olvasgatni a hireket meg az ilyen közleményes topicocat,mert sok mindenrõl adnak infot
Loachlan Weredin írta:Sziasztok!Skacok amúgy szólhatattok volna, hogy költözünk, már 3 napja szenvedtem hogy belépjek...még jóhogy Desmond szólt...ha legközelebb van vmi akkor plz küldjetek egy mailt v vmi ilyesmi...Thx elõre is!
Loachlan Weredin írta:Nem szoktam olvasni:P De amúgy tudtamróla hogy költözés lesz csak hogy hova, milyen cím, stb arról fogalmam se volt:DDe nembaj mostmár tudom hova kell jönni:)))
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó