Ha a városőrők le akarnak tartóztatni valakit a fegyvere átadása lesz az első amit követelnek tőle. Hogy példát hozzak a valős világból, a rendőrök minden esetben elveszik a fegyvert egy gyanúsítottól, aki mondjuk lövöldözni kezd az utcán.
Ennek analógiájára a városőrök elveszik azoktól a fegyvereket, akik nyílt fegyveres harcot kezdeményeznek -vélhetőleg azért- hogy kiraboljanak valakit Noir Kaszinója előtt.
Ha a Szórakozónegyedről az terjed el, hogy bárkit bármikor kirabolhatnak, miután a nyereményével távozott, -márpedig Yosut akkor támadtátok meg- akkor az emberek nem viszik oda a pénzüket és nem játszanak, mert rossz a közbiztonság, és kevesebb lesz a bevétel. Ennél fájadalmasabb helyen nem lehet a negyed urát és a kaszinó üzemeltetőjét megütni. Ez óriási KÁR a városnak. Valószínűleg gyakran járőrőznek őrjáratok a Noir Háza előtt, ami Erion legnagyobb szerencsjátékháza.
Én nekem az tetszett, hogy szembehelyezkedtetek a városőrökkel és a vallásod miatt nem adtad át a fegyvert. Ha visszaolvasol ezt tp-vel is jutalmaztam.
Az már viszont nem, hogy nem vagy hajlandó viselni a tetteid következményeit. Vagy csak addig vagy pap amíg a hit viselése számodra kényelmes? Mikor szenvedni kell érte és meghurcoltatást kell miatta elviselni az már nem kell. Ne játsz pappal ha nem tudod hogyan kell.
Sérti a vallásod mert elvették a fegyvered? Hát légy Tooma pap küzdj és ne engedd; és ami a legfontosabb: viseld el a tetteid kövtkezményeit bármi legyen is az, mert Tomáért teszed. A könnyebik részt beválllaltad, a nehezebbiket nem. Pedig ezen lett volna lemérhető hogy mennyit is ér a hited.
De én nem ismerem a papokat...