Grat a jogsihoz Nav!
Ügyike vagy,kívánok neked sok elütött gyalogost és összetört autót:D
(nem rosszból!)
Am nekem is most lecc 1 éves a jogsi és hála az égnek(vagy csak Dartonnak:) ) hogy még senkit nem küldem az országába,de még kocc sem volt.
Kívánok mindenkinek minden jót,és ötüljetek velem mert négy és fél év után újta láttam az édesanyámat, nangyon messze volt tõlem több mint 30000km-re Kanadában.Kívánom hogy senki ne tudja meg milyen érzés ez amikor ennyi idõ után látod újra azt aki az egyik legfontosabb az életedben.
Ezt a sok sírást....
Üdv: Son,Erin kinek hogy de szimplán csak Szigeti Péter
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Erin! Ez valami fantasztikus hír!!! Akkor végre nagyon-nagyon boldog lehetsz! Kívánom, hogy a jövõben sokkalta gyakrabban történjen meg ez az esemény. Átérezni a helyzetet nem lehet csak annak aki hasonló cipõben jár - mi (én) csak sejthetjük mennyire rossz érzés lehet De! félre a borús gondolatokkal - most az öröm percei vannak a porondon!
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Nav igazad van a viccet kell nézni hiszen egy bárdnak az ai igazi oldala,bármi is történik vele. nagyon boldog vagyok.
Ennek örömére sztem meg is csinálom az UT-s karimat ámbár még életemben nem használtam UT-t
Majd kérej valakit nézzen rá mert ETK val meg hasonlókkal OK vok de ez még naon új nekem. Elõre is THX!!
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Végem van... nem elég a punny (ahogy Schinter írta), de még a messenger is c@r. Válogat, hogy kinek küldi el az üzeneteket, és ha megáll egy kicsit úgy 2-3 percre a társalgás, akkor már az istennek sem akarja a többit kézbesíteni.
Másnál is ilyen? Vagy csak engem útál ez a program is
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Nekem ez annyiban merül ki, hogy a beszélgetõpartnerek panaszkodnak emg idõnként nem szólnak (a hiba miatt). Egyébként nálam nem dobja vissza az üzeneteimet.