No a hír igaz, sikerült egy mindent elsöprő rohammal bevennem a szalkai vasútállomást, majd miután leütöttem a MÁV-Gárda ügyeletes tisztjét, kedvezményes jegyeket szereztem és külföldre menekültem. Már vissza is értem.
Hades kíván mindenkinek a barakk tövéből hasonkúszva jó talizást, sajnálja, hogy nem lehet ott, de talán majd legközelebb szerencsésebb lesz. Viszek majd egy lapot, és aki akar neki pár sorban üzenni, megteheti, mert majd postán feladom hamarosan megnyitja kapuit Gianag, egyelőre építő jelleggel vár kritikákat a helyszínekkel kapcoslatban, kell-e még és mit szerkesztgetni rajtuk. Sempyeri HM is született azóta, érdemes figyelni, mikor lehet oda menni játszani. Nem tudom, hány főt fogadnak majd. holnap OM tali, imádkozzon mindenki aszívének kedves istenhez, hogy ne legyen se sztrájk, se orbitális nagy késés, és aki úti vezetőre vágyik, megtaláljuk egymást
Gratulálok Sion! Meg örülök hogy ott leszel. Bár mi már találkoztunk anno (DHJ3 ha nem emlékeznél). biztos nem kis dolog volt leütni a MÁV-os sztrájkokban tüntetésekben és házi pankrációkon edződött jegyellenőrt. Amúgy Joe nagyon igazad van. Angliába annak ellenére hogy a gettóban járkáltunk senki nem akart megverni vagy hasonlók ... bezzeg Debrecen milyen veszélyes hely éjszaka! Egyik ismerősömnek a táskáját lopták el úgy hogy a bíróság épületétől ha 200 méterre volt . Yvett nagyon nagy mázlista vagy ugye tudod? Ha egy nappal később születsz akkor holnap mindenki megcibálhatta volna a füledet. De így sajnos megúsztad. Van egy sajnálatos hírem is: elfelejtettem szódát venni és kizárt dolog hogy ezt holnapig pótolni tudjam . Ezért aki készült esőkabáttal, esernyővel meg hasonlókkal az nyugodtan otthon hathatja.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
És igen; én vagyok az első aki reagot ír az I. OM szerepjátékversenyről!
Majd lesz egy hosszabb kifejtős, előljáróban csak anyit, hogy szerintem szuper volt. Ezt az alapjábn mondom, hogy -szerintem- mindenki jól érezte magát és ez volt a lényeg.
Az első tapasztalt ami rögtön lejött: hatalmas terjedelmű volt a modul, mondhatni bőségesen "túlírtuk" túlságosan epikus terjedelmű lett az időkorlátokhoz képest; ezt majd figyelembe vesszük az őszi II. OM versenykor. Merthogy lesz folytatása az tuti.
UI: A Piskkótalapos-pudingos gyümölcstortát nem tudmi ki csinálta, de megkóstoltam és finom volt. Akárki csinálta, megtartjuk.
Neken is sikerült valahogy hazakeveredni. Sőt olyan kellemesen el is aludtam a buszon hogy a vezető a házunk előtti sarkon keltett fel csak ezért nem kellet sokat sétálnom. Még mindig álmos vagyok ezért én is csak pár szót irok. Egyszerűen remek volt! Ezt máshogy nem lehet kifejezni. alapból úgy indult a csapat hogy: modul? minek a? kocsmázunk verekszünk lerészegedünk nőzünk- ennek ellenére (bár mindezt meg is csináltuk ) haladtunk a modulban és nagyon jól éreztük magunkat. Össze nem lehet hasonlítani a űz előző Mentál-csavarral ahonnan mindenki egy kis csalódással jött el.A szervezőknek KM-eknek köszönöm szépen a kitartó munkát. Valamint Thor-nak hogy elfuvarozgatott ami nekem így jóval kényelmesebb volt mint vonatozni- akkor még mindig Debrecenben lennék