Ahamm, máris kötözködnétek? Amúgy én azt várom hogy mikor NEM mozgok már... a szabadságom ugyanis ugrott. Vitaminokat csak párlat formájában fogyasztok mostanság az igaz, de néha meg túl keveset alszok. 3-4 óra alvás után én is nagyon friss vagyok, meg virgonckodok is, de ez sosem tart túl sokáig. Elfogy a nafta és átmegyek morgómedvébe...
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate dehogy kötözködünk csak megállapítottuk hogy mi nem pazarolunk el egy csomó idõt felesleges dolgokkal. Ne aggódj dilibogyókat én sem szedek vitamint párlat vagy természetes formában fogyasztok. Az elfogy a nafta meg morgómedve efektus meg velem is elõfordul néha csak 1-2 óra alvás mellet vagy 6 óránál több alvás esetén
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Lerántom a leplet. Eddig sok volt a ködösítés, a viccelõdés. De itt az ideje, hogy kiteregessem a szennyest. Mert unom ha átvágnak. Ha félrevezetnek és kiszúrják a szemem hülyeséggel.
Na, elmentek a németek (bár van rá egy kis esély, hogy visszajönnek, hogy Komlón nem lesz túl szalonképes a szállás, vagy valami gáz lesz). Tök fura lesz, hogy most mindenkivel magyarul kell majd beszélnem. Még a boltban is véletlenül azt mondtam az eladónak, hogy "No", amikor megkérdezte, kérünk-e még valamit. XD És ha fehér rumot isztok, akkor keverjétek kólával, mert magában nincs semmi íze, viszont a szaga olyan, mint az ablakpucolónak.
Amúgy nem is tudtam, hogy Schinter ázsiai. Errõl jut eszembe, hogy tegnap elmentünk biliárdozni a németekkel, bár egyikünk se tudott igazán játszani, de az én egyik csajom meg aztán végképp nem. Belõtte a fehér golyót, és megkérdezte, hogy "Ez most jó, vagy nem?" XD Na, szóval volt ott egy kínai srác, aki egyedül játszott. Mi meg lefényképeztük a hátsóját, mert elõlrõl homályos lett a kép XD