Schinter írta:A misztikumról meg annyit,hogy valóban megvan irva a sorsunk pl a tenyerünkbe vagy a kártylapokban?A szerencse mint olyan vajon létezõ dolog?A sors mint olyna létezik?Képesek vagyunk-e vajon a saját sorsainkat befolyásolni?Csupa érdekes filozofia kérdés
Ezek nagyon érdekes kérdések.
Remélem nem fogja senki szemét szúrni, hogy itt ilyenekrõl csevegünk.
Bocsánatot kérek elõre is, de nem tudom megállni, hogy ezekre a dolgokra ne írjam le a saját példáimat (igaz, hogy sokat elfogok árulni magamról, de egye fene

A kártyalapok és a sorsunk kérdése: 16 évesen összekaptam barátnõmmel valami nagyon apró dolgon. Otthon kivetettem a kártyát, "jósoltam" magamnak, hogy a gondolataimat eltereljem. Ezt adta ki: hamarosan egy régi szerelem újra él szívembe, ami beteljesül és hosszú kapcsolatot fog eredményezni. Egy jót röhögtem anno magamba, merthogy akkor még csak egy szerelmem volt, ami - mondjuk úgy - fiatalkori és inkább plátói szerelem volt. Még az év õszén ismét összehozott az élet azzal a bizonyos ifjúval, aki jelenleg a férjem és van két szép csodálatos gyermekünk... Véletlen? Vagy tudatalatt én irányítottam úgy, hogy összekerüljünk ismét? - Ezeket még elfogadnám.., de ! a szerelmét, a kitartását, a hûségét már nem tudnám mivel magyarázni...csak eggyel: a Sors-sal! És azt hiszem, hogy ezzel mindent elmondtam.
Biztosan vannak köztetek, akik kételkedve olvassátok e sorokat, nos, csak annyit tudok mondani, hogy amíg a saját bõrötökön nem tapasztaltok ilyeneket, addig mindig is kételkedni fogtok benne (bár!!! amíg kételkedtek, addig mindig megmagyarázzátok valamivel a történteket...

Yvett