Az mindenkinek jól esik néha... Az viszont igaz, hogy csak te foglalkoztál azzal,hogy nyaggasd őket... (nem fényezésből, abban elé erősen teljesítettél ahogy látom)
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
És igen is éhes vagyok. Egyébként ezt vénából nyomom. Ha pihent vagyok, születnek ilyen beteg beírások. Én komolyan csak a fejem kapkodom, hogy napról napra, nem is, óráról órára többen jönnek elő (coming out... ) hogy HMek lennének itt meg itt. Örülök, csak még fel kell fogni
Úristen ha belegondolok mennyi törpe fogja osztogatni a bölcsességeit hirtelen. Föleg ha kitalélok valamit Tarinra mert igy most konkrétan játszhatatlan lenne.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Sajnos éppenhogy nem volt szokás eddig HM-eskedni.
Volt eddig sacrra vagy 10 aktív kitartó HM-ünk és kész. Az OM befogadóképessége az aktív és kitartó HM-ek számától függ. Minnél több aktív és kitartó HM-ünk van annál többen játszhatnak itt. Volt egy időszakunk nem is olyan rég amikor kitehettük volna a megtelt táblát, mert minden helyszín fullon volt, de új játékosok meg egyre csak jöttek az Előtörténet-topickba, és itt toporogtak szerencsétlenek, hogy mikor játszhatnak már. HM-ből sosem elég; tekintve hogy egy HM max 5 karakternek tud mesélni, és egy JK 3 karakterrel játszhat. Egyátalán nem baj ha HM-ből sok van; ugyanis ha a HM-ek nincsenek leterhelve, akkor megvalósulhat az OM-en meglehetősen ritka dolog: a karakternek helyszínek közötti szabad vándorlás. Ez itt eddig nagyon ritkán tudott megjelenni, mert ehhez szabad kapacitású HM-ek kellenek. Arról nem beszélve hogy a HM értékét nem is annyira a kezdeti lelkesedése adja, hanem az, hogy kitartó-e? Mint látod, sok-sok helyszínünk van amik lezárásra kerültek, mert az eredeti HM-jük "kikopott" a játékból és elhagyott minket. Az OM csak akkor tud taggárdában fejlődni, ha az embereket kitartó meséléssel itt tartják. Ennek az oldalnak az a varázsa, hogy itt mindennapos aktív élet van, az emberek szórakoztatják egymást. Vállalkozó szellemű HM-ből sose lehet sok. Mert a tagság is egyre nő, és ez jó. De ha nincsenek új HM-ek a dolog elér egy maximális létszámot és onnan már nem épül tovább; de mi ezt nem szeretnénk. Ezért agitálom állandóan a népet hogy legyetek HM-ek ugyanis ha kitermelünk magunk közül akárcsak egy olyan HM-et aki itt marad és tartósan mesél, akkor már megérte a dolog.
Erin!
Még az sem kizárt...ugyanis a Dwyll Uniót annó még én csináltam meg, nem kizárt hogy egy kislétszámú max 2-3. emberes helyszinként megnyitom. Meg akarom várni hogy a JK-im mit szeretnének a Zárt kalandomban, ha továbbra is ilyen döcögős lesz a dolog, lehet hogy leporolom Ral da Rangát.
Castor most úgy éreztem magam mint az egérke az elefánt mellett amikor mondja hogy -huj de nagyon dübörgünk. Nem sértésnek szántam az előző reagot de szentem te se sértésnek vetted. Na mind1
Tehát akkor a következtetés az, hogy az onlinemagus életének egy olyan szakaszába csöppentem bele (nagy nagy szerencsémre persze) amikor is egész szabad az oldal van választási lehetősége a kariknak.
Most bele gondolva nem lettem volna az ősidőkben a helyetekben amikor minden egyes helyért "harcolni" kellett.
Na mind1 szoktam volt mondani "ez egy másik nemzedék"