Na mi van?Az ÁNTSZ bezáratta a tavernát ???
Nem hiszem el hogy ez van.Na mind1.Azt hittem lesz értelme beírni hogy "bocsi hogy nem tudok majd kb. 2 hétig hozzászólni a rengeteg témához, de le kell érettségiznem".De úgy látszik erre semmi szûkség
sok sikert az érettségihez. Minden érintettnek. Én már túl vagyok rajta. Amúgy nem egy nagy szám az érettségi, bár az új rendszerrõl nem tudok sokat. Nekünk még elég laza volt.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Fogjuk rá. Mindenesetre az már igaz, hogy az elkövetkezõ nagyobb vizsgák már csak nehezebbek lesznek az érettséginél. Tényleg nem volt nagy szám, szal aki most megy az ne cidrizzen!
A férfi a világot akarja uralni, a nõ csak a férfit...
Sokan ott is elszúrják, hogy csak túl akarnak lenni rajta. Arra figyeljen mindenki, hogy azokra turbózzon, ami a felvételihez kell. Tudom, hogy ezt sokan így is teszik, de azért nem árt elmondani.. Hátha segítek vele.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Utolso napjaimat toltom a szakdogam leadasi hataridejebol.
Nem allok tul jol. Az elkovetkezendo napokban (illetve az elmult heten) azt fogom irni.
Majd talan jovoheten leszek mar...
Wh
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
msn cimem megváltozott,mert egyszer csak azt irta ki a régi cimemre,hogy nem jó a cim vagy a jelszó,pedig mind2 meg volt jegyezve szóval vegyetek fel pls thx.