Jaj ne már, ki volt az a hülye amerikai, aki ezt a szingli kifejezést behozta a köztudatba?! Feláll tõle a hátamon a szõr. Egyedülálló. Elvált, agglegény. Kinek melyik szimpibb...
Az új hang szerintem is kegyetlen sz*r. Sajnos Abdul ismerõsöm minden tudása sem elég ahhoz, hogy az elõzõ hangot visszahozzuk . Kulka, megtalálták azt a színészt, aki tökéletesen alkalmatlan House szinkronizálására. Talán csak Rudolf Péter lett volna még érdekesebb
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Az lenne a kérésem hogy a szórakozó-negyedet ne zárja be még a mélyen tisztelt modi-corp. Megpróbáljuk kicsit kimesélni magunkat vagy másik negyedbe vagy küldire megyünk, ez a Kalmárfejedelemtöl függ. Tehát ha lehet tekintsünk már el az 1 hetes idöhatártól-vagy csak fordíjuk kicsit félre a fejünket- és pls ne zárjuk az erioni szórakozó-negyedet.(Nagyon halk zárójeles: Nava ha sokan kiesnek shadonból és ráérsz esetleg ...)
Az idõ az egyik oldala, hogy már nem helyettesítek a negyedben, Herold. A másik az ötlethiány, kínszenvedésbõl pedig nem rontom a meseélményt valami nyögvenyelõs rögtönzéssel. A negyed nyitva, ha szeretnétek onnan elmenni, vagy a kerinegyed HM-jével valami banzájt csinálni, elõttetek az út!
Ha eldõl lesz-e belõled HM Ayana akkor szólj esetleg, majd vadászok neked Ellana-papnõket, meg Noirt is esetleg. Most nem fogok, mert messze van a könyvespolc és sokat kel turkálni. Meg épp most fõztem magamnak valami moslékot, úgyhogy ideje vályúzni...
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
a Szórakozónegyed HM nélkül maradt, Cymar lemondott tisztségérõl Shirin Horha a továbbiakban se nem mesél többet a kalandjában, se nem játszik tovább sehol végleges netproblémák miatt mostanában jópár nem használt nyílt kalandbeli karakter temetõbe került nekropolisz lassú helyszín lett, június végén újra aktív lesz
Úgy vettem észre, hogy az aktív tagok nagy része sem valami tesztelõs fajta
Pedig jó lenne, ha minél többen megnéznétek a phpbb3-as fórumverziót, letesztelnétek, ismerkednétek vele, hogy ha ténylegesen megtörténik majd az átállás ne legyen ismeretlen, szokatlan.
Ezzel legfõképpen nem nekünk tesztek jót, hanem saját magatoknak. Vannak teljesen új funkciók, melyeket egyenlõre minden következmény nélkül lehet próbálgatni - próba közben meg kiderülhetnek elbújt hibák, melyeket még átállás elõtt kellene javítani, hogy teljesen normális módon mûködõ fórumra térjünk át.
Kérlek benneteket, hogy szánjatok rá pár percet!
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
ahogy tegnap elõtt is írtam, Raziel leadta az Északi városállamokat, helyére új HM-t keresünk többen elmetek szabira vagy egyéb elfoglaltságuk akadt, így aki egy ideje nem adott életjelet magáról, de kellett volna, a szabitopicban tessék utánanézni, nem-e jelezte távolmaradását. megszûnt a fejlesztõi topic. tudom, ez nem sokakat érint, hisz nem is votl nyilvános topic, de azért leírom lassan több kari van a temetõben mint az elõtöriknél a naplóátnézések elmaradtak, mert átszervezés folyik pontozás ügyében a HM-ek között