Moderátor: Admin
Lorin O Krell írta:Am jó hecc volt Con!
(ezzel arra akarok célozni hogy mivel ezt már túlszárnyalni úgy se tudod ezért ne is próbálkozz vele többször)
Yvett de Crei írta:Lorin O Krell írta:Am jó hecc volt Con!
(ezzel arra akarok célozni hogy mivel ezt már túlszárnyalni úgy se tudod ezért ne is próbálkozz vele többször)
... No-no....Én nem tennék ilyen meggondolatlan kijelentéseket XD
Con Larrodan írta:Yvett de Crei írta:Am jó hecc volt Con!
... No-no....Én nem tennék ilyen meggondolatlan kijelentéseket XD
Vérszemet kaptam![]()
![]()
![]()
Meridian írta:.. a másik ilyen marhaság az a valentin nap, attól egyszerűen a frász kitör...
M.
Meridian írta:Nekem ezekkel az ünnepekkel nem lenne semmi bajom (mármint a keresztény ünnepekkel), ha a háttérben meghúzódó filozófia is megmaradt volna a régiben. A Karácsony meg az ajándékozás egynagyon szép dolgo, de most valakit vagy szeretek egész évben, vagy nem. "A Szeretet Ünnepe" így feleslegessé kéne váljon... a másik ilyen marhaság az a valentin nap, attól egyszerűen a frász kitör...
Viszont azt sajnálatosnak tartom, hogy a magyar hagyományok előtt nem tisztelgünk, ahogy nva is mondta, pl aratóünnep. Nem vagyok nagy néprajzkutató, de azt tudom, hogy a magyar vigadós egy nép, így érdekesnek tartom, hogy nics semmi ilyen ünnepünk...
M.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó