végül is nem volt rossz csak ünnepek előtti maradék eltakaritásán voltam Amugy meg csak kaja kapcsán jutott eszembe és nem a rossz főztedről...mivel még nem kostoltam
Én sem szoktam dijjazni ha éjszaka kiabálnak kivéve ha buli van és én is ott vagyok xD
Most jön az, hogy: "Nem is fogod kóstolni." XD Najó, azért nem kizárt, hogy egyszer majd sütök valami és megosztom veletek, de több arra az esély, hogy nem sütök, minthogy sütök XD
Ez meg nem olyan kiabálás volt, inkább egy artikulálatlan ordítás XD
Nálunk a bikém órán volt olyan,hogy év utso óráján egyik takaritónő úgy gondolta,hogy amig nekünk megy a gyakorlat a terembe levő kis rezson tésztát főz..-Hogy hogy gondolta ne kérdezzétek...- GYakvez-mellesleg nő és jó fej - sem tudta és végül is arra felé terelődött a beszélgetés,hogy ő is szokott főzni albiba és hát kpatuk az alkalman megkérdeztük,hogy ha mindenkinek sikerül a vizsga meghiv-e minket -Azaz pontosabban szólva rákérdeztem -
És hát a sors úgy hozta,hogy köv félév elején meghivott minekt egy 5 fogásos vacsira iszogatunk meg gyilkososat játszotunk xD Annyi kaja volt,hogy nem birtuk megenni pedig voltunk vagy 20n xD
Míg Navás accomat újra aktiválják (e-mail cím változáskor bizony leszedál az OM...), addig Liannaként senyvedek. Lehet rosszalkodni, nem tudok bannolni
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Schinter: Gyilkososat játszottatok? Arra gondolsz, amikor felírod cetlire, hogy "rendőr", "gyilkos" és a többire meg semmit, és ki kell húzni, ki kicsoda, aztán a rendőr kimegy a szobából és az áldozatok elhelyezkednek a szobában, a gyilkos meg odamegy valakihez, belecsíp, vagy hozzáér, mire az áldozat akár fel is sikíthat, aztán jöhet be a rendőr, ki kell hallgatnia a mindenkit és el kell döntenie, ki volt a gyilkos Vagy ti máshogy gyilkoltatok?
Amúgy minket ofőnk hívott meg, ilyen külön bankettre a házukba:) De ott inkább csak ittunk Meg most szakvizsga után is lesz egy bankettünk, megbeszéltük, hogy elmegyünk valami csülköt enni XD
Mi szerenádkor mentünk fel az osztályfőnökhöz, ettünk kicsit, meg ittunk, aztán viszont a fiúk a kétütemű trabiját berakták két fa közé, ahonnan kiállni lehetetlenség volt
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Mi ott is hagytuk, de nem tudtuk meg, hogyan kaparta ki onnan másnap
Mi is szerenádkor mentünk fel az osztályfőnökhöz Ayanaval. Nem volt jó. Amolyan kényszerlátogatás volt, melyen senki sem érezte jól magát. Egyébként kaja is volt, Ayana, csak kevés, bár nekem jutott bőven, hisz a konyhában voltam pár unatkozóval egyetemben
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli