Mondjuk nekem alapból nincsenek helyén a gépház oldalai Ha jól emléxem az amd-k 80-90 fokon mennek jól a pentiumok meg 70-80 fok körül...Mintha ezt hallottam volna vhol vkitõl Az ip cimet meg elvileg a vezérlõpultnál a hálozat beállitásnál lehet beirogatni
Akkor állíts be magadnak egy ilyen szemgyilkos témát... Én a magam részérõl maradok a sötét, szem- és monitorkímélõ sötét verzióknál...
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Késõbb lehet, most még biztos nem. Ahogy Wh is írta a sötét egyértelmûen jobban kíméli a szemet. Az alapértelmezett témától majd ki folyt mind a kettõ hiába notiról toltam...
Az új oldalon az lesz az alapértelmezett téma amit a frissítésekben láthattatok. Egész pofásan néz ki, csak nem linkeltem belõle sokat, hogy legyen meglepi. Sötét alapon világos betûk, szal frankón látszik minden. Ja, újdonság. Minden topicban van nyomtatóbarát verzió, így aki szeretné csicsa nélkül egyszerûen nyomtathat. Idõvel ez a téma is átkerül majd. A készítõ már dolgozik az ügyön, úgyhogy én inkább megvárom, meg majd keresek vmi világosabb stylet is
Na, kiderült, hogy mi lehetett a gond a géppel:
1. Én vagyok hülye, mert nem néztem, hogy valamitõl átállítódott a kijelzõ Fahrenheitre Szóval a hûtõvel nincs gond. Ennek ellenére még most is attól a portól fulladozok, meg viszketek, amit kiborogattam a gépbõl.
2. A valódi probléma az, hogy a processzorom valamiért 100%-on fut. Viszont bezártam a feladatkezelõben valami mediaacidwma.exe, vagy ehhez hasonló progit, ami mögött a CPU oszlopban 99 volt írva, és érdekes, hogy azóta nem lassú a gép! De ez is azért van, mert apám mondta, hogy egyszer látta egy gyereknél, hogy ugyanez volt a gond, és akkor is leállítottak valami ilyen háttérprogramot és máris megjavult a rendszer.
Azért egyelõre nem akarok elkiabálni semmit.
Ja és még a netem is visszajött, és megint csak hülye voltam, mert nem dugtam vissza rendesen a kábelt a router-be, csak félig, és ezért nem érzékelte a gépem a netet, és ezért nem akart nekem IP-címet kiutalni. XD Ennyit rólam: