• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 135 / 300 • 1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 300

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.06.16. 14:23

Üdv mindenkinek!

Mivel ha a tábor topikba írok, azt nem biztos hogy mindenki elolvassa, ezért ide írom.

Ezúton megkérek mindenkit aki jönni akar a táborba, hogy küldjön nekem egy e-mailt. Írja meg benne a a Fórum nevét, Valódi nevét (nem adom ki senkinek) és telefonszámát, hogy tudjunk egyeztetni. Ezenkívül írjátok meg hogy akartok e étkezést kérni (csak ebéd, kb 300 Ft, menza).

FIGYELEM! HA NEM LESSZ RÁ ÉRDEKLÕDÉS AKKOR AZ EGÉSZET LE FOGJUK FÚJNI!

Szükségünk van mesélõkre is, a legjobb lenne ha 1-2 modullal mindenki felkészülne, de majd meglátjuk, csak mérjük fel a lehetõségeket...

Ha valaki hozni akar magával még valakit, aki nem regelt még a fórumra, az sem megoldhatatlan, fõleg hogy addig még regelhet is! ;)

Szóval írjatok, mert látni akarom hogy állunk! Szóljatok mindenkinek akit ismertek es szó volt róla hogy jön!

Ha van rá igény akkor megcsinálhatjuk a kalandsorozatot is, de ehhez az kell h mindenki IDÕBEN jelezzen!

Köszönöm elõre is!

Sion
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.06.16. 22:06

hm...jo hogy szolsz sion mert mar majdnem megfeledkeztem rola...Szoval sajnos a dolgaim ugy alakultak,hogy ha jul. eleje lenne a tabor,akkor az jo lenne de utana valszeg aug vegeig/szept elejeig nem lesz jo nekem...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.06.16. 22:39

Sziasztok. Csak azért írok ide, mert..."harsonák és trombiták" VISSZATÉRTEM net nélküli számûzetésembõl, azaz ismét tudok garázdálkodni az oldalon. Most biztos a földhöz veritek seggeteket extatikus örömötökben, de ha mégsem, attól sem leszek depressziós :wink: .
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.06.16. 22:46

Azért én örülök hogy újra itt vagy... :D bár már vagy egy hete beszélünk egymással úgyhogy :P .... hakea az ifini kalandomba Jk lesz. Most zajlik a bemesélés. Csak ezúttal is szerettem volna felhívni Con figyelmét arra, hogy eképp módosítsa Ifin JK-i gárdájának listáját...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.06.17. 9:07

üdv újra...
bár én is tudtam már róla pár napja...
ha majd a viharba vissza szeretnél kerülni az aktiv tagok közé,akkor majd msn-n keress fel...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.06.18. 9:52

nagysokára én is benézek már a Tvernába. Üdvözletem. Ugyan velem is beszéltél már egy jópárszor msnen, azért ide is beírom :wink:

És még együtt is kalandozhatunk! Remek! :wink: :D

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorden Harunn » 2006.06.19. 18:47

Hali mindenki.
Végeztem az éerettségikkel :D
No akkor mikor is lesz a tábor?
Ja és ha van egy szabad hely valamelyik kalandban, akkor szívesen csatlakoznék :D
Gorden Harunn

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.06.19. 21:09

Nos SRY, de tábor mostmár nagyon valószínü hogy nem lessz. Sejtettük hogy az érdeklõdés az idõvel csökkenni fog, de erre atért nem számítottam... Az elõzõ üzenettel együtt eddig összesen 1 azaz egy érdeklõdõ volt a tábor iránt. Ehhez hozzájönne még Schinteré, de õneki meg az idõpont nem jó. Bocsi mindenkitõl, de így értelme nincsen a dolognak... :cry:

Sion
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.06.20. 14:20

Nagyon sajnálom ami a tábort illeti, mert sajnos nekem se lett volna jó... de korábban ezt én is jeleztem már. Ettõl függetlenül reménykedek, hogy ez a társaság jövõre is megmarad, és akkor össze tud jönni ez a tábor...
Mindemellett ide szeretném írni, hogy azifini kalandomban játszók számára Con feltöltötte a térképet... ezerköszönet érte! :P
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.06.20. 15:14

Mi van itt emberek? :?
Senki sem akar mostanában kalandot kezdeni?Megy 4-5 kaland amik kb. 1 hónapja elindultak és azóta semmi! :( Vagy csak engem nem akar senki bevenni egy kalandba? :cry:

Tehát itt is meghírdetem!Ha esetleg valaki indítana kalandot abba beszálnék, vagy meglévõ kalanba, ha valaki tudna szorítani helyet számomra(az jobb lenne! :D :wink: )!
Könyörgök legyen valaki akinek megesik a szíve rajtam! :) :wink:
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kherion Ran'Dhaal » 2006.06.20. 17:53

Üdvözletem!

Nekromat, Meridian, Könnyûléptû, Eldwyr (ha lesz :D ), Limenel (ha bemesélem végre...):

Ne haragudjatok, hogy eddig nem voltam. Kissebb problémák merültek fel (mind magánügyi, mind netes, utóbb pedig gépes...).

Mostantól leszek, és gõzerõvel folytatjuk a kalandot. :)
"Íme ott látom atyám, látom anyám, növéreim és fivéreim. Magam elött látom minden ösöm az idök kezdetétöl. Mind hívnak engem, hogy bátran kövessem öket a nagy Valhallába, hol a hösök örökké élnek."
Kherion Ran'Dhaal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 83
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.06.20. 17:57

IGENIGENIGEIGENIGENIGENIGEEEEEEN!!!

Kherion, te jó hírek hozója vagy!! :D Én benn vagyok, hogy az eddiginél is gyorsabb ütemben follyon a kaland! :lol:

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kherion Ran'Dhaal » 2006.06.20. 18:05

No, ezt nevezem gyors reagnak... :D

A helyzet az, hogy pár program és MSN még nincs telepítve, úgyhogy egy kis ideig még elleszek, de úgy 8 körül már remélem fel tudok menni, és majd beszélhetünk. :)

Addig is szurkolj(atok), hogy ne omoljon össze megint a rendszer... :?
"Íme ott látom atyám, látom anyám, növéreim és fivéreim. Magam elött látom minden ösöm az idök kezdetétöl. Mind hívnak engem, hogy bátran kövessem öket a nagy Valhallába, hol a hösök örökké élnek."
Kherion Ran'Dhaal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 83
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.06.21. 16:18

Kit látnak szemeim!!! :D
Csak nem a jó öreg Kherion? :)
Na már jó is lesz folytatni a kalandot!Eldwyr azt mondta hogy mostanában nem lesz,szerintem akár lehet egész nyáron, mert a babára mostanában sokat kell figyelni!KL-el nemtom mi van, gondolom vizsgázik!
Holnap megyek éretségizni úgyhogy MINDENKI SZÚRKOLJON A FÓRUMON!!! :D :wink:
És adjátok a pozitív energiákat hogy 5-ös legyen minden! :D
Hétvégétõl pedig szabad leszek mint a madár és játékra teljes mértékben felkészült! :wink:
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Levyathan » 2006.06.23. 12:49

Cseszneki nyár!
István a király rockopera, Edda, minden jó!
Gyertek el!
http://www.csesznekinyar.hu/csesznek.php

Sajnos most egy olyan 2 hétig nem tudok netezni, úgyhogy sajnos lemondom helyem a Shivan kalandjában, hogy tudjanak játszani... :cry:

Addig is jó nyarat mindenkinek!
Levyathan

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 135 / 300 • 1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok