• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 146 / 300 • 1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 300

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.04. 8:49

hy nepz.

Hihetetlen,de mintha ugy nezne ki a dolog,hogy szinte naponta fel tudnek nezni a netre nem vart modon,viszont a rossz hir az,hogy az ido eltolas miatt csak 1-t tok reagni hacsak nem jottok fel Mo ido szerint reggel vagy olykor de. :D
Fuggo vagyok?aaa dehogy :P

Na de ugy lattom,hogy most persze minden lelecel :D
Na meg mintha egyesek egymasra talaltak volna :P No fene kezd erdekes lenni a helyzet :D

ui.:Ja es rolam cska szepeket szabad mondani :lol: 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.08.04. 9:18

Nocsak, ki dugta be a kis orrát! A Viharnál most dekkolunk, mert KM kéz kellene...
Külföldön tanyázol? Hogy is van ez az egytől/egyet reagolás? Rövisítésekben nem vagyok mindig otthon...

Szita

UI: azt rebesgetik, hogy némely karaktered igen gyakran hódol a női nemnek...(ezt de kultúráltan írtam meg). Arbor eddig békés, nem nézem ki, hogy báránybőrbe bújt farkas lenne...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.04. 9:51

oksa mindjart megnezem mit lehet tenni :D
meg nehany napra sem lehet egyedul hagyni a jk-kat :D

Hm...?Lenne ilyen karim? :kisangyal: :lol:
Nem tom,hogy egyesek milyen rem hireket terjesztenek itten...Ne higgyetek neki.Mind atveres :D

1-t=egyet
egytol=1-tol

Legalabbis nalam :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.08.04. 9:56

:D
A szemed se áll jól! No majd meglátjuk, életre kel-e a szóbeszéd!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.05. 11:47

Weheh vissza vagyok nyaralásból! :D Kinek örömére, kinek bánatára, majd elválik... akkor: The Show Must Go On, Haonwellben follyon a vér, :evil: Ifinben pedig őőh... follyon aaa... mindenki képzeletére bízom a dolgot :lol:
Schinter: Nyugi, itt mindenki mindenkiről csak szépeket tud mondani :lol: Főleg rólam ugyebár :!: Nyos, asszem akkor meglátogatom az É-Ynev nevű topicot :)
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.07. 11:25

Srácok, volt szerencsém beszélni Eldwyr barátunkkal, tett egy kis helyzetjelentést. munkahelyről tud netezni (munka mellett), otthonában pedig csak kb. 5 hónap múlva fogják bekötni a netet. Egyébként a család jól van, kisfia, Zétény gyarapszik.

Asszem ennyit üzent.

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syrocco » 2006.08.07. 14:56

Quarion Galanodel írta:Nos az utóbbi időben magánéleti problémák miatt nem igazán voltam fellelhető az oldalon, bár mint JK nem igen hiányoztam, a kalandomban játszó személyektől itt szeretnék elnézést kérni! Úgy tűnik mostmár rendbejöttek a dolgaim, így a kalandot folytatni fogom. Meg közben bízom benne, hogy beindulnak azok amikben játszom :wink:

Akkor én várnám a folytatást, és reményeim szerint hamar beindul a dolog...
Syrocco

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2006.08.08. 18:10

Lithas!

Lehet hogy már unalmas vagyok,de szertnék játszani.ezért várom,hogy a JK-hiányban szenvedő KM-ek keressenek fel,délutántól estig nagyrészt fent vagyok msn-en(ranger005KUKACfreemail.hu),amúgy meg ha nem,akkor pm,vagy e-mail...köszike
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 423
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dianne » 2006.08.15. 9:46

Tysson, ment PM! ;)
A férfi a világot akarja uralni, a nõ csak a férfit...
Dianne
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 77
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.15. 10:41

Köszi Sigma :wink:
No szóval... Gorduin! :D
Hm hm... állítólag valamilyen durva ötödkori hatalmas reinkarnációja, a 9 halhatatlan egyike, akik képesek akár az istenekkel is dacolni... de szentem csak feltörte a kódot és beírt egy csomó cheatet... :lol: Jáj drágám, ha majd elolvasod az ÉSzak Lángjait, akkor majd meglátod miről bezsélek... nagyon durva fazon :D Szerintem nem tud meghalni... bezárnád egy terembe, aminél a falak összenyomnák, akkor szentem rögtön elteleportálná valamelyik ismerőse... midnen helyzetből ki tud bújni. Tess... mondjon valaki egy helyzetet, amiből Gorduin nem tudna kimenekülni :D
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.15. 10:50

Tysson-lar írta:Köszi Sigma :wink:
No szóval... Gorduin! :D
Hm hm... állítólag valamilyen durva ötödkori hatalmas reinkarnációja, a 9 halhatatlan egyike, akik képesek akár az istenekkel is dacolni... de szentem csak feltörte a kódot és beírt egy csomó cheatet... :lol: Jáj drágám, ha majd elolvasod az ÉSzak Lángjait, akkor majd meglátod miről bezsélek... nagyon durva fazon :D Szerintem nem tud meghalni... bezárnád egy terembe, aminél a falak összenyomnák, akkor szentem rögtön elteleportálná valamelyik ismerőse... midnen helyzetből ki tud bújni. Tess... mondjon valaki egy helyzetet, amiből Gorduin nem tudna kimenekülni :D

kezdjem a felsorolást? :lol:
-ledobom 3 m magasról egy szögeságyra ^^
-mérgezett almát etetek vele...mert ugye, tőlem ki nem fogadná el :D
-mint az elemi ösztönben, kikötözöm az ágyhoz és szex közben jégvágóval nekimegyek, akkor úgyse tud védekezni XD
-hmm, a boszimágia is sokmindenre képes...vagy ha nem, hát a túl sok almáspite igen :twisted: *alkotó kedvében van*
-benyomok neki britney-számot, és nézem a vöröslő fejét, meg a szenvedő arcát, majd kegyelemdöfésként átváltok rihannára... XD
ennyi elég lesz? hirtelen csak ezek jutottak eszembe... :lol:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.15. 10:59

Hm hm... előszőr megcáflom ezeket :D
3m- magas meg se kottyan neki mert mágikus cipőt húzna fel, a szögek pedig elhajolnának alatta mert tűzaurával védett...
Mérgezett almát meg nem enné meg, mert pont akkor nem lenne éhes,
a jégvágó meg elhajolna, mert pont olyan helyen szúrnád meg véletlen ahol elhajolna.... monnyuk a mithril inge...
boszmágia ellen van amulette és kővé van vagyva az astrálja :D
britney-t is simán kibírná, mert fogná ééés... benyomatna magának Theriont :lol:
Jáj.. Gorduin nem lehet megölni.... de nekem is lennének módszereim:
- benyomatnám egy terembe, amit elteleportálnék a SEMMIBE.
- Alyr Arkhonnal összebalhéztatnám, hogy kinyírjk egymást...
- Az összes IStent egyszerre ráuszítanám... ááá monnyuk sztem meg se kottyanna neki...
- Ő... és a legduvább: ráuszítanám Bedal Alent :evil:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.15. 11:06

akkor most én jövök. off-party megy? :lol:
-teleportálás a semmibe. olyan nem létezik! hiszen a semmi is valami...legrosszabb esetben kilyukadna a mi világunkban valahol az északi-sarkon, és kész. :D
-Alyr Arkhonnal összebalhéztatnád, nos...igen, de akkor csak az egyik nyírhatja ki a másikat...és hát gorduin mindent túlél :shock:
-az összes isten egyszerre, nos, az meg se kottyan neki...pont ahogy írtad...britney jóval veszélyesebb, hidd el :twisted: ja, és az előző megoldásban nem szerepelt a therion album, sajnos, csak 50 cent, eminem meg ilyesmik vannak a közelben :twisted:
- éééés....Ki az a bedal alen? :oops:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.15. 11:27

Hm.... Bedal Alen a legnagyobb sogrnita. :lol: Kedvenc karakterem... izé... Schinter Vihar Előtt című kalandjának ex-JK-ja :lol: Hm... értette a módját hogy dacoljon a KM-el és a többi Jk-val. :) De egybként egy nagyformátumú ember lehetne majd később az ő attitüdjeivel... márpedig a KM-el dacoló karik tudnak ám valamit :wink:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.15. 11:34

Tysson-lar írta:Hm.... Bedal Alen a legnagyobb sogrnita. :lol: Kedvenc karakterem... izé... Schinter Vihar Előtt című kalandjának ex-JK-ja :lol: Hm... értette a módját hogy dacoljon a KM-el és a többi Jk-val. :) De egybként egy nagyformátumú ember lehetne majd később az ő attitüdjeivel... márpedig a KM-el dacoló karik tudnak ám valamit :wink:

gondolj csak a mi kis asztalinkra...ott mik mennek már? :lol: amikor tullah //ő a gladiátorcsajom, csak a miheztartás végett// hozzávágta az njk-hoz a párnát, amit az előbbi fontos megbeszélés alkalmával szerzett...meg a smárolós-sülthalas balesete...nya, az még keményebb. XD
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 146 / 300 • 1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok