Lehet hogy valaki nagyon ráért:) Bár a multkor a mi ugy jártunk hogy vmi hülye öszekötötte a switch 2 portját és emiatt az egész rendszer leállt, utánna a főnököm feje elég vicces volt mivel 2 szervert kellett miatta ujraindítani
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
hát vannak ilyenek...kolleszban volt már olya,hogy a virus irtóm 15 másodpercenként irta,hogy probálkoztak nálam a srácok úgy 1 órán keresztül xD persze mindig más ip ről...
ui.:nem mintha ip-t nem elhetne maskolni,de ez mellékes
ufok om-n keresztül? hát érdekes elképzeléseik vannak ezek az ufoknak
Halihó! Gondoltam benézek egyet kocsmázni, ha már hazaengedtek pár napra Látom zajlik az élet, persze a kocsmát valaki átépítette, koppantam is egyet ahogy a régi ajtón próbáltam betántorogni, de végül csak idetaláltam Mivel nem lesz időm mindent átolvasni, valakit majd elkapok MSN-en, és kivallatom mi minden történt itt míg nem voltam itthon. Ami a katonaéletet illeti, egészen beleszoktam a mindennapos szivatásba, meg szétfagyásba, most már látom, h bírni fogom, és ami nagyon fontos, jó a társaság a szobában.
Nava: Holnap reagot is írok
"Nem megyek el a temetésére, mert õ sem fog eljönni az enyémre"
Örülök, hogy siekrült kicsit előkúszni a mauzóleumból. Itt minden nyüzsög,d e minden ugyan olyan nagyjából.
Igyál nyugodtan és mesélj milyen a katonaélet? Oké, hogy megy a szivatás meg jó a szobában a hangulat, de mégis mit csináltok iylen hidegben? Gondolom vacogtok, de emellett van valami érdekes mozzanat, ami így anekdotának eszedbe villan?
"...jó a társaság a szobában." - hát erre nem is merek semmit mondani XD
Az új fogadót már "rendesen" felavattuk XD Volt itt minden, amit el tudsz képzelni (és még olyan is, amit nem de ha holnap a Nagy Takarítás közben el tudsz kapni, akkor lehet, hogy beavatlak néhány titokba )
Schinter: Ez igazából titok, úgyhogy halkan írom, de én összeköttetésben állok az űrlényekkel és betekintést nyertem a szigorúan őrzött tervük néhány részletébe. Abban írják, hogy az Online Mágus magyar szerepjátékos portál feltörése lesz az első lépésük afelé, hogy a Föld bolygót elfoglalják. Erre egyébként azért van szükség, mert többnapos, lábon hordott zokni szolgál üzemanyagul az űrjárműveikhez. És az egész világegyetemben csak a földön hordanak zoknit, így az embereket olyan munkákra fogják kényszeríteni, amiben a lábuk kimondottan és zamatosan izzad.
//Ok, ezt a Rém rendes család egyik része ihlette XD//
Hajajj, bizony szervezkedésbe is kezdtünk ám, de mivel arra a fél évre esik a tervezett OM tali, amikor még a seregben vagy, így hiába traktálnálak vele
Na, már egy hónappal lassan kevesebbet kell ott letöltened!
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"