Vaaaazzz... átok meló.... teljesen kiment miatta a fejemből... tehát:
Köszönjük Mindenkinek aki velünk tartott az elmúlt évben, és reméljük, hogy még sok örömteli napot töltöttök el itt nálunk! Hogy mire is ez az egész? Augusztus 24-én voltunk 1, azaz egy évesek! Happy Birthday OnlineMagus!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Con Larrodan 2006.08.28. 9:01-kor.
Jipííííí
W.í.í.í.í.í.í.í.í.í.í.í^^ Ennek örömére írok egyet ifinbe Wow jáj de jó az a smily... kár hogy én nemtok olyat tenni...
Isten éltessen még soká-soká OnlineMagus!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Ilyenkor szokás modnani:
Isten éltesen sokáig!
De melyik isten? ŐŐ... Ranagol áldását kérjük? Esetleg Sogronét? Nyajó, megteszi egy Krad vagy Alborne is.... Alborne lesz a legjobb. Ihletet, igényes írásokat -amiket én nem tudok - és sok-sok reagot jövőre is!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Tysson:
jajaja,persze persze...hagyjuk inkabb hogy ki szol es ki nem... normalis ember szol elore...-.-
ja jut is eszembe hakea merre van mostanssag?Mintha kicsit ritkan lattam volna az elmult napokban...Tan csak nem nala is megjott a tavasz es kinyiltak a viragok?
Meridian:
Akkor postfarmolok en is,ahogy avki anno mondta nekem -.-