Schinter: jó dolog pszichológusnak lenni, sokat lehet vele kaszálni, ráadásul lehetsz ugyanolyan hülye mint a pácienseid, mivel ott ülsz az asztal másik végén... Hakea: nemcsak nálad volt netfelfüggesztés. megint sunyiban netezek.
Meg is kell próbálni. Bár mondjuk szülőfüggő... oszttársam gépéből faterja minden kábelt kiszedett... mire megszereztük neki őket, élejárt a büntetés xDD
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian: nekem ilyesmiket nem csinálnak, mert én vagyok az egyetlen aki ért a géphez vírust irtani nélkülem nem is tudnak...így meg ciki...de legalább itt lehetek x)
Lyla:
hihi tom milyen...legalabb is volt nekunk mi pszichologia oraszerusseg anno,ami kicsit uncsi volt a tobbihez kepes raadasult a vizsgat komolyan vettek -.-
Legalabbis komolyra akartak
Ami a netet illeti engem nem szoktak eltiltani mert alt atmegyek a vizsgakon es akkorn me szolnak az osok xD
Schinter:
Nekünk nem volt ilyen pszichológus-képző izé //fuldoklom, fuldoklom... //, de asszem épp eleget foglalkoztam az emberekkel ahhoz, hogy eljátsszam a jóságos, rendes kislányt, aki mindenki számára vállalja a lelki szemetes szerepét. Amúgy ez nem is olyan rossz... *minden titkok tudója édesen mosolyog*
Eltiltás? Hmm...ezt tyss-től kérdezd X) Ő tudja...
A pszichológus és a politikus között egyébként megdöbbentő a hasonlóság: mindkettő abból él, hogy lyukat beszél másoknak a hasába... Nme tilt el mindenki mindenkit, csak a szülők a kölküket
AVP:
Ismered a mondást: "Én mindent szeretek, ami a-val kezdődik. Hogy mi kezdődik a-val?
...
A sör, a bor, a rum, a pálinka...
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Yvett: tudom, hogy a szüleimnek igaza van -mert féltenek, meg minden...de ennyire felkapni a vizet olyan dolgok miatt, amiket a mai fiatalok 3/4-e tesz...érdekes, de egyetértek, nézőpont kérdése Schinter: Tudom hogy nemcsak beszélgetőkészség //vagy hogy írtad // kell a pszichológusi szakmához...de ez a legfontosabb. Nem? ^^
Amúgy általánosságba véve a lányokat sokkal jobban féltik, mint a fiúkat!:P A lányok pedig ált. nem szeretik hogy "kivételznek" velük! Ezért van a sok gyerekkori lázongás -az elrockeredés Mindentől most legyen az egy esti kirucanás, piálás vagy éppen a nemi élet.
Ami pedig a pszihológusokat illeti nekem csak 1vel volt dolgom és nekem semmi problémám nem volt vele -lehet hogy csak jót fogtam ki! A politikát utálom -következtessetek!=> a politikusokat .... nah? -habár ismerek 1-2-t, de magánéletben és nem politikában