megnyílt Abaszisz és Gro-Ugon, ami azt jelenti, szaporodnak a területek! Írhattam volna azt is, hogy "Jöjjön el hozzánk, zöldövezetben, a háborítatlan természet ölén várjuk kedves vendégeinket rabtelepünkre tárt karokkal és agyarakkal..." és "Ha pösze vagy, itt a helyed, itt megérthetjük egymássszt ész ingyenesz beszédhiba-kijavító-programunk indulásza folyamatosz...Üdülészi ész gyógykeszelészi cekket toroni pecéttel elfogadunk" frissítve lett a játszható területek listája, Tiadlan lezárásra került! új kari lett feltéve, minden bíráló vesse rá szemeit! az utóbbi napokban újabb öregedő honlaptagot (nem is tagot, gurut ) ünnepelhettünk és egy háziállatot temethettünk...
A következő számból ízelítő: -Navaratna néni készít egy kimutatást az adatlapvezetésről -rövid ajánló az éppen futó nyílt sztorikról -ami éppen aktuális lesz
Az APEH kiscsikó hozzá képest. Nava még a bőrt is lehúzza a faxmodemünkről.
Ráadásul őt még megvesztegetni sem lehet, mivel ő Shadon nagyrabecsült és mindig igazat mondó királynője.Szal mindenki reszkessen.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Ral da Ranga írta:Sajnálom a csincsillád Ayana. Nem lehet hogy ezt a mostani hőséget nem bírta a szervezete hosszú távon?
Az volt a gond, hogy túlmelegedett, és nem tudtunk vele mit csinálni, mert még az ügyeletes állatorvos se vállalta el (a másik ügyeletesnek meg ki volt kapcsolva a telefonja). Hiába próbáltuk hűteni, úgy tűnt, hogy kicsit jobban lesz, de egy óra múlva feladta:( Minden csincsillás oldalon fel van tűntetve, hogy mit adjak neki enni, meg mit nem, de az nincs, hogy addig futkározik, amíg meg nem hal:( Merthogy látszott rajta, hogy már alig bír mozogni, de még ugyanúgy felugrott a kis faágára, meg ide-oda vonszolta magát a ketrecben. Ráadásul előtte kiengedtük, és akkor is ide-oda rohangált. Látszott is, hogy fárad, de még akkor se maradt meg fél percnél tovább egy helyben:( Ilyen szempontból olyan, mint egy kutya, azzal a különbséggel, hogy a kutyának ilyenkor tudnak adni infúziót, de a csincsillának nem, mert túl pici a lába.
Kár hogy nem tudok mesélni... meg írni sem. Összedobtam volna nagyon hangulatos országleírásokat. Kahrét gondoltam, de most hozzácsaptam volna Gorvikot (Menne nekem, higyjétek csak el. Mert ha nem... ) és így sakkban tartva a nyivászka Shadont talán (akár diplomáciai mentességgel) elkerülhettem volna a megrovást, sőt talán magát az ellenőrzést is. Mert nekem is van félnivalóm... Ja, és Gro-Ugonhoz szerintem nem kell ennyi szöveg. Elég lenne hogy: "Gyere ide ha mersz!" Kár hogy csak ez az egy orkország van. Miért nem találtak ki az alkotók még egyet?
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Kérdésem lenne a nyílt kalandokhoz és nem tudom hogy igazából hova tartozik.
Nos mivel szintlépéseket külön számítási modszerek alapján kapjuk így a szintlépések következtében felmerülő Kp és pszipont osztogatás hogy néz ki? Az teljesen a HM-ek feladata, hogy adnak-e vagy sem? VAgy hogy is megy ez?
Nos, igen, ez az adott Hm feladata, akinél a kari szintet lépett. Ő ad kp-t, tp-t, pszít, s minden földi jót, kis cukorkát mogyorót
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Amit alapból megkap a karaktered szintlépéskor azt meg is kapja (Kp/szint, Pszi-pont ~ha van~, Fp/szint, HM/szint). Ott kell egyeztetni a HM-eddel, hogy a Kp-t mire költheted, mert ugye olyan képzit nem vehetsz amivel nem is foglalkoztál.... Ezen felül, ha a HM-ed úgy ítéli meg adhat plussz Kp-t, plussz Pszi-pontot - ha nagyon rászolgáltál, kiemelkedő teljesítményt nyújtottál (lényegében ez a vásárolható pontokat takarná, csak ezt nem te döntöd el, hanem a HM-ed)
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.