Korábbról követtem a rocker témát, és csak annyit fűznék hozzá, hogy én rockkkernek tartom magamat (rock-punk) és azért viselek feketét, mert ez a KEDVENC színem, nem azért, mert depressziós vagyok, vagy lelkibeteg... És nem is azért, mert ez a "divat".
Egyszerűen tetszik. (Csak sajnos gyakori mosás után idővel kifakulnak )
Én is rockernek tartom magam, és egyáltalán nem látszik rajtam. Például én ilyen vagyok. Sokan mongyák hogy: "Nme is vagy igazi rokketr bazzeg!.." Nem tudom. Mindenki az, aminek érzi magát. Vagy nem?
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Én nem vagyok rocker, én ótvarr vagyok... az sokkal jobb Különbenis a zenei izlésem az olyan... nyo mindegy. A fekete jó szín, ettől független kevés feketét hordok magamon. Nem érzem magam elég flegmának, hogy olyan cuccokat vegyek fel, amik a zenei izlésemet tükröznék. Pedig hordhatnék ám Children of Bodomos vagy Therionos pólót... feltúrhatnám a fejemet durvára, kiöltözhetnék ám rendesen, de az akkor se én lennék, és ha mégis, akkorse érzem, hogy olyan szinten küldeném, hogy ehhez késztetést érezzek... mindössze ennyi a véleméynem a témáról.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Jó. Én is rockernek tartom magam, de nem a klasszikus értelemben...ritkán hordok feketét mostanság. Régebben nagyon szerettem, de ezt is megunom egy idő után. De csak ez miatt még nem vagyok divatember...zenét nem váltok. Bár erről a témáról mindenkinek más a véleménye...
Nekem az a véleményem, hogy sokan túlzásba viszik ezt a rocker, meg főleg a punk témát. Sajnos nem egy ismerősöm van akik eldöntötték, hogy punkok leszek. és ehhez beszereztek mindenféle kellékeket. Sok zenekaros pulcsit, pólót, meg miegymást, persze nem maradhat el a pár méter Wc-lánc sem. szakadt nadrág, és az elmaradhatatlan "acél betkós". Ezekkel csak az a bajom, hogy ritkán mossák, maguk is ritkán fürdeek, a viselet viszont teljesen univerzális. Reggel-este, hétköznap és ünnepnapokon, (és sajna) télen-nyáron is ezt hotdják. nyáron pedig, a tűző napon, nagyon kényelmetlen lehet a tök fekete cucc pulcsival és bakkanccsal (szigorúan hosszú "k"-val ). És a viselkedésük is kifogásolható. A legifjabb ilyen ismerősöm 13 évesen kezdte. Nem tudom, hogy érdemes-e ilyen módon megkülönböztetni magukat, a többi embertől. És ott vannak a rapperek meg a sok partyarc. Nekik is megvan a saját divatjuk. Soha nem értettem, hogy miért keménycsávó az aki felvesz egy akkora nadrágot, hogy az egész teste elférne az egyikszárában. Meg hogy ők mekkora rapperek, de az iskolában lesz*rják a magyar nyelv és irodalom órákat, nem olvasnak semmilyen művet soha, és ezért nem is tudnak magyarul beszélni. Arany János forog a sírjában, hogy a mai világnak az ilyen bárdok is megteszik. De manapság divat a "nemtanulás" és ez csak a vezetők malmára hajtja a vizet. De ez másik téma. Én pl. sokféle zenét szeretek, de valahogy nekem az nem természetes, hogy akkor a többi "törzsszurkoló" ízléséhez igazítsam a sajátomat. Szeretem Jimmi Hendrixet, (ő is király volt) de mégsem drogozom csak emiatt. és végképp nem szeretném ha a meghatározásom nem az lenne ami vagyok. EMBER. Sem rapper, sem rockker sem akármi másnak nem nevezném magam, csak embernek. Mert a társadalomnak ez egy örök igénye, hogy egyes személyek, és/vagy csoportok megkülönböztessék magukat a többiektől. Ezt a fajta diszkriminációt (hogy egy nagyon kedvelt szóval éljek) nem nagyon reklámozzák. De ez megint egy olyan téma amit szerintem csak én gondolok ilyen komolyan, és csak én tudnék róla még sokáig, hosszú reagokban tárgyalni. Bocsánat ha elrontottam egy nyugodt beszélgetést, de ez régóta kikívánkozott belőlem. További jó beszélgetést és játékot mindenkinek.
A zenei stílusomról annyit, hogy nincs. Szinte mindenfée dolgot meghallgatok és csupán egy-egy szám erejéig tudok bárminemű irányzat/előadó mellett maradni.
A ruhaviseléről meg annyit, hogy normális embernek érzem magam és csupán egyéni ízlésből hordok sötét árnyalatú ruhákat(feketét csak nagyon ritkán). Emellett most, hogy egyre többször kötelező a munkám során az "üzletszerű megjelenés", az örök klasszikus öltöny-nyakkendő irányzatot hordom és kezdek rájönni, hogy ez nekem nagyon bejön. Persze azért a póló az igazán kényelmes. Végül, de nem utolsósorban a megkülönböztető jelekről. Személy szerint örülök, hogy egy olyan réteg tagja lehetek, mely egyszerűen "a ződ könyv" vagy két-három mondatos beszélgetés alapján felismerhetővé válik a tagok számára és az átlag ember még nem is hallott erről a dologról. Na lehet vesézni meg kritizálni...
Sok mindenben egyetértek. Főleg az öltöny dolog. Szerintem sem kényelmetlen annyira hogy emiatt elutasítsuk az elegáns megjelenést, ami néha elvárgható. ráadásul állítólag nagyon jól nézek ki benne . Ezért én is szívesen hordom
Gorden Harunn: Csak ennyit modnanék, egyetértek veled Különbenis... én a legbénább power metalt is meghallgatom és kifogom a legigénytelenebb blekk együtteseket is -.- Hakea? Hozzáfűznivaló? nyajó... ez csak félig igaz rám nézve. Szeretek önkirizálni
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Hmmm. Nos valóban. Azok az idúők is elmúltak már mikor derékig érő hajjal, fekete bőrdzsekiben és pólóban, lábamon egy tízsoros martensszel feszítettem az utcán. Valóban meg lehet unni. Én megtettem. És azt kell hogy mondjam hogy habár ma is csak fémzenét hallgatok, de nem szeretném magam rockernek nevezni. Tudjátok ismerek néheány tagot aki annak mondja magát és mit mondjak? NEM akarok közéjük tartozni. Tulajdonképpen eljutottam arra a pontra hogy már abszolút nem érdekel hogy ki milyen zenét hallgat. Lehet hogy az evolúció következő foka lennék? Ahh... Kötve hiszem! Ha ezzel nyerek is valamit azt bizti elbaltázom mással! No de mindegy. A lényeg hogy a találkozón sok sok fémzenét hallgatunk majd! (vagy nem )
Aprópopó! Kérem a szavazatokat az időpontról leadni a megfelelő topikban
Schinter:
Nagyon rákattantál a témára, ennyire érdekel a mi kis titkunk? Javaslom, hogy asztráltestünkbe pillants be, de ehhez ugye képesség kell...azt meg meg kell vásárolni Hajrá ^^
Tysson-lar írta: Nyajó abbahagyom, mert a végén még kapok Contól egy iylet:
Ha nem is Contól... de tőllem megkapjátok!
MINDENKINEK!!!! De főleg Tyss, Layla, Shinter, Meridián!!!
Gondolkodjatok már... felnéz ide valaki és elolvassa ezt a szemetet.... szerintetek fog regisztrálni???? mert szerintem nem
Privátban vagy msn-en tessék megbeszélni az ilyet!
És igen most megint ilyen hangulatban vagyok! Hamar rálépek a nyakakra! - bár nem vagyok modi... de engem nem zavar - csak az ami itt folyik!!!
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Most nem ertem,hogy mivan...Tudtommal a tavernaban nincsenek nagyon tema megkotesek epp ezert taverna...A masik,hogy nem nagyon vtatkoztunk semmin hanem jokedvuen beszelgettunk a titkokrol es miegymasrol es nem nagyon beszelgetunk olyanrol,amit ha elolvas vki rogton a wc fele szalad mikozben a szajara rakja a kezet...