Pirate, ez egy félreírás volt, és inkább nem folytatom a véleményem a témáról. De ha utaznál rám, szeretném ha leszállnál rólam. Nem szeretnék sem privátban se egyéb módon ennek folytatást. Részemről ennyi és ajánlom magam.
Hozzám is jöttek akkor a hegyimentők Bár csak a vállam rándult meg, de bevittek a központba, ott pedig egy kedves (és mellesleg gyönyörű ) mentőskisaccony ápolt. Utána erősítettük a nemzetek közötti kapcsolatot .[Na ide lehetne tenni egy 18as karikát ]
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Tegnap sikerült átaludnom az egész délutánt: déltől este tízig. Aztán a hajnali 2-3-ig lévő időt azzal töltöttem ki, hogy felidegesítettem saját magamat néhány hülyével a HotDog-on, meg egyéb ilyen jó kis közösségi oldalakon, úgyhogy mindenki figyelmébe ajánlom, hogy: - egoista vagyok, pedig nincs mire (mert a webkamerámmal csak magamról csinálok képet --> ki másról csinálnék? - és mert van pofám a képeimen színészkedni), - "röhelyes" (nem ám j-vel, ahogy valójában, hanem ly-vel), - és a magam majdnem 20 évével egyetemben lehúzhatom a retyón az érettségimet és a leendő OKJ-s szakvizsgámat (mert egy 16 évesnek meg mertem mondani, hogy nem attól függ, hogy felveszik-e valahová, hogy jók az iskolája statisztikái, ráadásul nem ez az illető szólt be, ha nem egy másvalaki, akinek nem tetszett, hogy csak 3 évvel vagyok idősebb az említett 16 éves személynél, ami nála kizárja azt, hogy akár egy pár TP-vel is tapasztaltabb lennék, mint ő). Ennyira ajánlott ma az önkifejezés és a vélemények kinyilvánítása - te leszel a hülye, akármit csinálsz, vagy mondasz, mert a legtöbb ember rosszindulatú. Ezenkívül még meg is jött "az". És még rosszat is álmodtam. És telefoncsörgésre ébredtem, amit utálok. Az egyetlen pozitívum az egész tegnapi napban, hogy megfogtuk azt a halmennyiséget, amit napijeggyel lehetett, és marha sok kapásunk volt, míg másnak alig-alig akadt valami. Horgászat közben még berúgnom se sikerült, de azért a fejem megfájdult, meg van jópár - valószínűleg - hangyacsípésem, ami viszket (szúnyog a közelben sem volt).
Mielőtt megkapnád a JK-státuszt, felhívom a figyelmed, hogy van már egy nagyon hasonló nevű játékostársunk
"Nekromat"-néven! Ő -legutóbbi értesüléseim szerint- az "Egy megsárgult kódex"-lapjain című zárt -jelenleg zárolt- kalandban játszik.
Nem lesz kavar abból, hogy nagyon hasonló a két user neve?
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Most bukkantam rá az oldalra, és hirtelen felbuzdulásból regisztráltam is gyorsan. Karakterem még nincs, de hamarosan annak is eljön az ideje. Kíváncsi vagyok milyen társaság verődött össze, a fórumos szerepjátékkal kapcsolatban vegyes érzelmeim vannak. :) Bár ez a rendszer, láthatón rendelkezik megfogható szabályokkal, szóval túlzottan nem aggódok az afféle "Steve Blood" - ok miatt. :)
Most tudtam meg,hogy lehet,hogy lesz őszi rúna tábor is,mert az évenkénti 2-t fellebezte a résztvevők Most épp ember gyűjtés van és akinek van kedve láttogassa meg a www[pont]ruantabor[pont]com-t és irja meg,hogy jönne még
Kellemetlen 'kötelességemnek' teszek ezúttal eleget. Nem váratlan ám sokáig elódázhatónak tűnű döntést hoztam: nem veszek részt többet az oldal életében.
Alauron KM-től és (volt) játékosaimtól ezúttal kérek elnézést a döntésem öket is érintő következményeiért.
Minden kedves KM-nek és játékosnak élvezetes játékot kívánok A'frad Garcia da'Ramol
átállás történt valami másik verzióra, amiből a következőket érzékeltem: hamegnézem kik vannak bent, a lista színtelen és vékony betűs Ja, átállás közben támadt látomásaim: elszálltak az ékezetek, helyette szláv betűk hemberegtek, kanyi nagy betűkkel volt minden kiírva, aztán átment angolba minden funkciókiírás...de aztán helyreállt a téma Garcia búcsúzik az oldaltól... Sub rosa a végéhez közeledik lassacskán, ősszel már biztos nem lesz folyamatban a kaland
Remélem örül mindenki aki utálja a nyarat ennek a kora őszies hűvi időnek. nekem nagyon tetszik.
Egyébként két dolgot szeretnék indítványozni kérni. Az egyxik hogy az Aktív helyszínek közé nyerjen felvételt a sok munkával, és idővel de sikeresen elkészült Damak. Ugyan igaz hogy csak Anathor (a helyi HM) És én játszunk ott, de naponta akár több reag váltás is megtörténik. Persze ha Anathor máskép akarta hogy legyen akkor vegyük ugy hogy nem szóltam.
A másik pedig szeretném jelezni és kérni azt az illetőt aki a zárt kalandokban játszó játékosok neveit tartja nyilván-sajnos nem udom, hogy ki ő.-Hogy Raziel nevét véglegesen legyen szíves kihuzni a JK-im közül.