A Taba el Ibarán újra lehet kalandozni! Csak 2 személyt tudok vállalni, mivel még új HM vagyok és egyenlőre én is csak ismerkedem ezzel a lehetőséggel. Főleg azok jelentkezését várom, akik jelenleg nem tudnak sehol játszani!
Sziasztok! Con és Togar már elindult Sajnos én nem megyek, mivel ugyan a náthám elmúlt, de a köhögésem kiújult Plusszpontot ér, hogy édesanyám 2 hete szilánkosra törte a jobb csuklóját ^^" Azóta én vok a kézilány, aki mos, főz, takarít xD De a sütik elkészültek Remélem mire Conék odaérnek nem csak egy nagy csokimasszát kaptok xD Jó szórakozást mindenkinek és sajnálom, hogy nem tudtam menni ...
Boldog szulinapot Con (figyelitek milyen tapos szulinapja van? 25 oras mondjuk meg is erdemli)
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax